Silindi...

Sponsorlu Bağlantılar

mikado06

Üye
Galaksi gio Windows 8 de kies le haberleşemiyor. Sorun ne olabilir acaba. Üzerinde orjinal 2.3.3 rom yüklü.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Galaksi gio Windows 8 de kies le haberleşemiyor. Sorun ne olabilir acaba. Üzerinde orjinal 2.3.3 rom yüklü.

Windows 8 le samsung kies arsında uyuşmazlık sorunu var diye biliyorum fakat ileride düzeltilir diye umuyorum :)

tutas_tee

tutas_tee

Üye
bende galaxy s2 var dedigin sekilde ime numarasini yazip kodu yazinca bende auto isaretli cikti ve tr kismi yok acaba ne yapacagim tr kismi cikmasi icin.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bende galaxy s2 var dedigin sekilde ime numarasini yazip kodu yazinca bende auto isaretli cikti ve tr kismi yok acaba ne yapacagim tr kismi cikmasi icin.

Rom hangi ülkenin? Sammobile'den Türkiye romunu indir odinden yükle ardından bu işlemi tekrar yap TUR yazanı seçip install de...

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
aynı sekılde bendede TUR cıkmadı TRA var sadece ve telefon TR'den alınma orjinal cihaz 4.0.4 ile geldı verılen kod ıle denedım cıkmamasının sebebı turkıye rom'u olmayısıdır denılmıs bı soruda merak ettiğim sey ıse nasıl anlasılır turkıye room'u olmadıqı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
aynı sekılde bendede TUR cıkmadı TRA var sadece ve telefon TR'den alınma orjinal cihaz 4.0.4 ile geldı verılen kod ıle denedım cıkmamasının sebebı turkıye rom'u olmayısıdır denılmıs bı soruda merak ettiğim sey ıse nasıl anlasılır turkıye room'u olmadıqı

Cihaz hangi cihaz ? TUR yoksa Türkiye Romu olmayabilir

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
cihaz S2

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

model numarası GT-I9100 ise senin cihaza farklı bir ülkenin romu yüklenmiş demektir çözümü aynen üstte tarif ettiğim gibi git sen sammobile'den 2.3.6 Romunu indir ve tarif ettiğim gibi 4.0.3'e yükselt :oke:

• Beğen
Tepkiler: Pc_CaNaVaRi

kutayvar

Üye
Arkadaşlar konuyu ikici kez açıyorum ne olur kusura bakmayın
Belki derdime burada care bulurum
Benim derdim;
Arkadaşlar
Galaxy S2 i9100 [JB] 4.1.2 Omega yükledikden sonra samsung kies bağlanamıyorum
Bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz
gelişmiş ayarlardan
USB HATA AYIKLAMA çentik de atsam atmasam da bağlanamıyorum

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye

model numarası GT-I9100 ise senin cihaza farklı bir ülkenin romu yüklenmiş demektir çözümü aynen üstte tarif ettiğim gibi git sen sammobile'den 2.3.6 Romunu indir ve tarif ettiğim gibi 4.0.3'e yükselt :oke:

:tşk:

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonumdakı stock rom'un iskandinav ulkelerı ıcın cıkan rom oldugun googledekı aramalarım sonu ogrendim 4.0.3 :) peki direkt 4.0.3 Türkiye sürümünü kuramam mı sıkıntı olurmu

kutayvar

Üye
Arkadaşlar konuyu ikici kez açıyorum ne olur kusura bakmayın
Belki derdime burada care bulurum
Benim derdim;
Arkadaşlar
Galaxy S2 i9100 [JB] 4.1.2 Omega yükledikden sonra samsung kies bağlanamıyorum
Bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz
gelişmiş ayarlardan
USB HATA AYIKLAMA çentik de atsam atmasam da bağlanamıyorum

Konu Halen güncel arkadaşlar bir el atın yardım edin

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

:tşk:

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonumdakı stock rom'un iskandinav ulkelerı ıcın cıkan rom oldugun googledekı aramalarım sonu ogrendim 4.0.3 :) peki direkt 4.0.3 Türkiye sürümünü kuramam mı sıkıntı olurmu

olmaz sanırım 4.0.3 kurunca csc'ni değiştirirsin :evet: 4.1 ve 4.1'den sonra CSC'yi değiştirmek için root gerekiyor...

sana tavsiyem 4.1.2 ispanya sürümünü falan yükle :oke:

- - - Eklendi - - -

Konu Halen güncel arkadaşlar bir el atın yardım edin

omega stock rom olmadığından kiese bağlanmıyor olabilir :evet:

markette csc changer var onu indir :oke:

kutayvar

Üye

omega stock rom olmadığından kiese bağlanmıyor olabilir :evet:

markette csc changer var onu indir :oke:

Üstad teşekkürler
Bu csc changer indirdim tlf kurdum ama install istiyor ve orada bir çok secenek çıkıyor bunlardan hangisini seçmeliyim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

kutayvar

Üye

TUR yazanı seçeceksin :)

TUR yokdu bende EUROPA seçtim

Birde üstad ben orjinale dönmek istiyorum ama benim cihaz GT-I9100 bunun orjinal yazılımını nasıl bulabilirim
tlf da rom nerede yazar
saygılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
TUR yokdu bende EUROPA seçtim

Birde üstad ben orjinale dönmek istiyorum ama benim cihaz GT-I9100 bunun orjinal yazılımını nasıl bulabilirim
tlf da rom nerede yazar
saygılar

orijinal romu sammobile'den bulabilirsin

üstte de tavsiye ettiğim gibi bence git 4.1.2 İspanya sürümünü yükle sonra csc changer ile bölgeni TUR yap :oke:

4.1.2'de çünkü s2 s3'ün arayüzüne sahip oluyor :evet: ve büyük bir performans artışı söz konusu :oke:

kutayvar

Üye
Üstad 4.1.2 İspanya yazılımını yükleyince bu omega kalkmış olur mu

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Üstad 4.1.2 İspanya yazılımını yükleyince bu omega kalkmış olur mu

e yani :) stock rom yüklemiş oluyorsun sonuçta değil mi ? :evet:

4.1.2 ispanya sürümünü yükle sonra telefona bir wipe data ve wipe cache at

kutayvar

Üye