Galaksi gio Windows 8 de kies le haberleşemiyor. Sorun ne olabilir acaba. Üzerinde orjinal 2.3.3 rom yüklü.

bende galaxy s2 var dedigin sekilde ime numarasini yazip kodu yazinca bende auto isaretli cikti ve tr kismi yok acaba ne yapacagim tr kismi cikmasi icin.
aynı sekılde bendede TUR cıkmadı TRA var sadece ve telefon TR'den alınma orjinal cihaz 4.0.4 ile geldı verılen kod ıle denedım cıkmamasının sebebı turkıye rom'u olmayısıdır denılmıs bı soruda merak ettiğim sey ıse nasıl anlasılır turkıye room'u olmadıqı
cihaz S2

model numarası GT-I9100 ise senin cihaza farklı bir ülkenin romu yüklenmiş demektir çözümü aynen üstte tarif ettiğim gibi git sen sammobile'den 2.3.6 Romunu indir ve tarif ettiğim gibi 4.0.3'e yükselt![]()

peki direkt 4.0.3 Türkiye sürümünü kuramam mı sıkıntı olurmu Arkadaşlar konuyu ikici kez açıyorum ne olur kusura bakmayın
Belki derdime burada care bulurum
Benim derdim;
Arkadaşlar
Galaxy S2 i9100 [JB] 4.1.2 Omega yükledikden sonra samsung kies bağlanamıyorum
Bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz
gelişmiş ayarlardan
USB HATA AYIKLAMA çentik de atsam atmasam da bağlanamıyorum
- - - Eklendi - - -
bu arada telefonumdakı stock rom'un iskandinav ulkelerı ıcın cıkan rom oldugun googledekı aramalarım sonu ogrendim 4.0.3peki direkt 4.0.3 Türkiye sürümünü kuramam mı sıkıntı olurmu
4.1 ve 4.1'den sonra CSC'yi değiştirmek için root gerekiyor...
Konu Halen güncel arkadaşlar bir el atın yardım edin

omega stock rom olmadığından kiese bağlanmıyor olabilir
markette csc changer var onu indir![]()
Üstad teşekkürler
Bu csc changer indirdim tlf kurdum ama install istiyor ve orada bir çok secenek çıkıyor bunlardan hangisini seçmeliyim

TUR yazanı seçeceksin![]()
TUR yokdu bende EUROPA seçtim
Birde üstad ben orjinale dönmek istiyorum ama benim cihaz GT-I9100 bunun orjinal yazılımını nasıl bulabilirim
tlf da rom nerede yazar
saygılar

ve büyük bir performans artışı söz konusu 
Üstad 4.1.2 İspanya yazılımını yükleyince bu omega kalkmış olur mu
stock rom yüklemiş oluyorsun sonuçta değil mi ? 
e yanistock rom yüklemiş oluyorsun sonuçta değil mi ?
4.1.2 ispanya sürümünü yükle sonra telefona bir wipe data ve wipe cache at
Yardımların için Çok teşekkür ederim üstad
her zaman