x-scarface
Üye
Sultangazi değil mi
Abi cebeci tarafını bilirmisin ?

Sultangazi değil mi
Abi cebeci tarafını bilirmisin ?

aynen tramvayda mescidi selam durağı varya orda oturuyorum
Sultangazi değil mi![]()

Farketmez ben size uyarımNeyse.. Kaça kadar burdasınız beyler![]()

Ben sabahlıycam galibaNeyse.. Kaça kadar burdasınız beyler![]()

benim abi de maltepede yunus
aynen tramvayda mescidi selam durağı varya orda oturuyorum![]()

İyiymiş
benim abi de maltepede yunus![]()

Zorlama kendini yorgunsan işin varsa uyu kardeşimBen en fazla yarım saat daha kalırım![]()

İyiymiş![]()

Benim memleket antep ama alanyadayım kardeşim.Sen nerede oturuyorsun abi?
Bu arada kabız yine kaçtı galiba
Zorlama kendini yorgunsan işin varsa uyu kardeşim
- - - Eklendi - - -
![]()

o öyle gider gelir atlar zıplar koşar
Bu arada kabız yine kaçtı galiba![]()
ayın üyesi adam şeklini koyuyor 
o öyle gider gelir atlar zıplar koşarayın üyesi adam şeklini koyuyor
![]()

Yaklaş yanıma sakın korkma sana hastayım anlasana stir me up kabızSanal ortamdan kaynaklaniyor birbirini gormuyorsun ya ondan ama herkese guven olmuyor iste benim sirunum karsimdakine adiri guvenmemden kaynaklaniyordu sonucunu da gordum ustelik birkac kisode yasadim bunu o yizden biraz daha dikkatli yaklasiyorum karsidaki kisilere hemen samimiyet kurmamaya calisiyorum tabi tanidiklarimdan cok durust cok iyi insanlar var

Bendede o sorun var çok güveniyorum herkese ama bu forumda güvenimi boşa çıkaran kimse olmadı şimdiye kadar ve çok iyi arkadaşlar edindimSanal ortamdan kaynaklaniyor birbirini gormuyorsun ya ondan ama herkese guven olmuyor iste benim sirunum karsimdakine adiri guvenmemden kaynaklaniyordu sonucunu da gordum ustelik birkac kisode yasadim bunu o yizden biraz daha dikkatli yaklasiyorum karsidaki kisilere hemen samimiyet kurmamaya calisiyorum tabi tanidiklarimdan cok durust cok iyi insanlar var

kaçma zaten muhabbet ediyoduk ne güzelKacmadim hicbir yere![]()