S.a arkadaşlar.bu sıralar net bağlantı hızım bana dusukmuş gibi gelmeye başladı ayrıca bataryamda hızlı tükeniyor bunların sebebi ne olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.nerde hata yapıyor olabilirim sizce.
chronoz calendar bendede arkada çalışıyor ve nedense arkada çalışmaya başladığından beri sanki şarjım daha az gidiyor gibime geliyor benimdeArka planda tek izin verdiğim uygulama chronos calender diğerleri tüm kapalı ve netide 3g de kullanıyorumyüklü uygulamalardan bataryaya etki edicek bişi varmıdır bildiğiniz
diyorum bu ufak uygulama nasıl çok şarj yer..shazam zaten benim arka planda çalışmıyor ama sık sık kullanıyorum ben shazam ı.. sorun yok onunla.. ama şu choronos calendar ı arka planda engelleyip deneyeceğim bir hafta nasıl gidicek bakalım..Bende de sanki daha az gidiyor ve o uygulama bende de var Shazam kullanıyor musunuz onun için de duymuştum böyle bir şey :S
Çok saçm bi program o calendar zaten . Telefonda iyi yada kötü bi takvim var zaten . Yani olan şeye 2. bi program indirmek bana saçma geliyo . Misal shazam falan gerekli dimi kullanana . Ama hesap makinası varken hesap makinası programı , takvim varken takvim programı indirmek telefonunuzu tabiki yorar . Fazla uygulama sizi zengin etmezki ? tam tersine fakir düşürür . telefonunuzu ağırlaştırır , performansınızı etkiler .
Tavsiyem açın menünüzü sırayla uygulamalara bi bakın . Acaba bunların kaçı bana lazım ? ve ne sıklıkla açıyorum diye
bende öyle düşünüyorum ama arka planda çalışmaya 1 hafta önce başladı.. yani bende engellemedim ama sanki 1 haftadır batarya çabuk bitiyor gibiChronos Calendar çok başarılı bir uygulama.
Bende yüklü. Ama şarja etki ettiğini pek sanmıyorum![]()
engelledim arkada onu bakalım ne olcak..
Tavsiyem açın menünüzü sırayla uygulamalara bi bakın . Acaba bunların kaçı bana lazım ? ve ne sıklıkla açıyorum diye

Arkadaşlar benimde şarjla ilgili sorunum var dun metrobusteyken kulaklığı taktım muziğimi dinledim ama guneş vurduğu için telefon baya Bi ısınmaya başladı sonra 1 saat sonra müziği felan kapattım sonra. Telefon güç tasarufuna geçmiş ve şarj ne kadar diye baktığımda %12 olmuş ama sorun şu kulaklığı takmadan önce şarjım %89 du