Vahim durum (yardım lutfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Vahim durum (yardım lutfen)
S.a arkadaşlar.bu sıralar net bağlantı hızım bana dusukmuş gibi gelmeye başladı ayrıca bataryamda hızlı tükeniyor bunların sebebi ne olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.nerde hata yapıyor olabilirim sizce.

IVI-Elia

Üye
S.a arkadaşlar.bu sıralar net bağlantı hızım bana dusukmuş gibi gelmeye başladı ayrıca bataryamda hızlı tükeniyor bunların sebebi ne olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.nerde hata yapıyor olabilirim sizce.

Çeşitli uyg. arka planda çalışıyor olabilir bunları kapatmak için ayarlar-->sola doğru kaydırın uygulamalar kısmına gelin oradan arka plan görevlerine bakın istediğiniz uyg. arka planlarını kapatın.Bu arada internet bağlantınız için 3G nin etkin olduğundan emin olun.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Arka planda tek izin verdiğim uygulama chronos calender diğerleri tüm kapalı ve netide 3g de kullanıyorum :( yüklü uygulamalardan bataryaya etki edicek bişi varmıdır bildiğiniz

n000k

n000k

Üye
Arka planda tek izin verdiğim uygulama chronos calender diğerleri tüm kapalı ve netide 3g de kullanıyorum :( yüklü uygulamalardan bataryaya etki edicek bişi varmıdır bildiğiniz
chronoz calendar bendede arkada çalışıyor ve nedense arkada çalışmaya başladığından beri sanki şarjım daha az gidiyor gibime geliyor benimde :hmmm diyorum bu ufak uygulama nasıl çok şarj yer..

drangela61

drangela61

Üye
Bende de sanki daha az gidiyor ve o uygulama bende de var Shazam kullanıyor musunuz onun için de duymuştum böyle bir şey :S

IVI-Elia

Üye
o zaman uyg. bir sure kaldırıp test edin sorun düzelirse sebep odur.bir de kapatamadığınız uyg. var ileri düzey ayarlar kısmından onu da görebilirsiniz

n000k

n000k

Üye
Bende de sanki daha az gidiyor ve o uygulama bende de var Shazam kullanıyor musunuz onun için de duymuştum böyle bir şey :S
shazam zaten benim arka planda çalışmıyor ama sık sık kullanıyorum ben shazam ı.. sorun yok onunla.. ama şu choronos calendar ı arka planda engelleyip deneyeceğim bir hafta nasıl gidicek bakalım..

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Çok saçm bi program o calendar zaten . Telefonda iyi yada kötü bi takvim var zaten . Yani olan şeye 2. bi program indirmek bana saçma geliyo . Misal shazam falan gerekli dimi kullanana . Ama hesap makinası varken hesap makinası programı , takvim varken takvim programı indirmek telefonunuzu tabiki yorar . Fazla uygulama sizi zengin etmezki ? tam tersine fakir düşürür . telefonunuzu ağırlaştırır , performansınızı etkiler .

Tavsiyem açın menünüzü sırayla uygulamalara bi bakın . Acaba bunların kaçı bana lazım ? ve ne sıklıkla açıyorum diye

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k
ecel54

ecel54

Üye
Çok saçm bi program o calendar zaten . Telefonda iyi yada kötü bi takvim var zaten . Yani olan şeye 2. bi program indirmek bana saçma geliyo . Misal shazam falan gerekli dimi kullanana . Ama hesap makinası varken hesap makinası programı , takvim varken takvim programı indirmek telefonunuzu tabiki yorar . Fazla uygulama sizi zengin etmezki ? tam tersine fakir düşürür . telefonunuzu ağırlaştırır , performansınızı etkiler .

Tavsiyem açın menünüzü sırayla uygulamalara bi bakın . Acaba bunların kaçı bana lazım ? ve ne sıklıkla açıyorum diye

chronos çok güzel bir uygulama. Live tile süper

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Chronos Calendar çok başarılı bir uygulama.
Bende yüklü. Ama şarja etki ettiğini pek sanmıyorum :hmmm

n000k

n000k

Üye
Chronos Calendar çok başarılı bir uygulama.
Bende yüklü. Ama şarja etki ettiğini pek sanmıyorum :hmmm
bende öyle düşünüyorum ama arka planda çalışmaya 1 hafta önce başladı.. yani bende engellemedim ama sanki 1 haftadır batarya çabuk bitiyor gibi :hmmm engelledim arkada onu bakalım ne olcak..

katil_197

katil_197

Üye
Arkadaşlar benimde şarjla ilgili sorunum var dun metrobusteyken kulaklığı taktım muziğimi dinledim ama guneş vurduğu için telefon baya Bi ısınmaya başladı sonra 1 saat sonra müziği felan kapattım sonra. Telefon güç tasarufuna geçmiş ve şarj ne kadar diye baktığımda %12 olmuş ama sorun şu kulaklığı takmadan önce şarjım %89 du

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende bir hafta dır var şarj problem mi arkada çalışan uygulamalarım bir ayı askın suredir aynı Chronos Calendar uygulamasıda dahil

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu işlemi benim gibi yüklemeden önce yapınca daha sağlıklı oluyor :kıskıs:

drangela61

drangela61

Üye
Shazam arka planda çalışabilen ama engellenemeyen uygulamalardan
bu arada ben de kullanmadığım uygulamaları telefonumda tutmam ama arkadaşların da dediği gibi çok güzel bir uygulama
yine de kaldırdım bakalım nasıl bir etkisi olacak..?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Bide bende şöyle bir durum var chronos calendar ı arka planda engellersen takvime girip çıkmadan kendini guncellemiyo en son hangi tarihte bıraktıysan o tarihte kalıyo:)

thewitcher11

Üye
Arkadaşlar benimde şarjla ilgili sorunum var dun metrobusteyken kulaklığı taktım muziğimi dinledim ama guneş vurduğu için telefon baya Bi ısınmaya başladı sonra 1 saat sonra müziği felan kapattım sonra. Telefon güç tasarufuna geçmiş ve şarj ne kadar diye baktığımda %12 olmuş ama sorun şu kulaklığı takmadan önce şarjım %89 du

ani ısı degisimleri bataryayi etkiler bi arastirin isterseniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt