Note 2 Custom Rom/Root

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
la adamlar custom yazısını görmeyecekmi? :D garanti dışına çıkmazmı? :D

- - - Eklendi - - -

wipe atmaya üşeniyorum çünkü o kadar oyunda level geçtim

:zzz:

TheMadness

TheMadness

Üye
la adamlar custom yazısını görmeyecekmi? :D garanti dışına çıkmazmı? :D

- - - Eklendi - - -

wipe atmaya üşeniyorum çünkü o kadar oyunda level geçtim

:zzz:

Gönderirken wipe yaparsın veya triangle away içinde bir seçenek var status ile alakalı onu işaretle

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
keşke hiç bulaşmasaydım diyesim var :zzz:

TheMadness

TheMadness

Üye
System bölümünden 2sini de işaretle

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yine olmadı + bu seferde sayaç 1 de sabitlendi :zzz:

umutbabaaa

Üye
Nawy kardes en yüksek kaç benchmark yaptınız???

Rom root atmadanki kulllaanılır hafızası kaç note 2 de

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
10 gb küsür kullanıcıya ayrılan alan var.

17xxx yaptım.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ulan pes ettim :D garantiye gönderene kadar sayaç falan sıfırlamıyorum telefon şuandan itibaren rootlu ve perseus kernel yüklü :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

ozgur_473

Üye
tabi galaxy s de download counter yoktu yapiodun istedigini ayni benim galaxy mini ye zulmettigim gibi:D

MrExpert

MrExpert

Üye
Tamam ulan pes ettim :D garantiye gönderene kadar sayaç falan sıfırlamıyorum telefon şuandan itibaren rootlu ve perseus kernel yüklü :D

Sıfırla bence ne olur ne olmaz ya telefon hiç açılmayacak şekilde bozulursa ? :hmmm

ozgur_473

Üye

Sıfırla bence ne olur ne olmaz ya telefon hiç açılmayacak şekilde bozulursa ? :hmmm

oyle olursa sorun yok ben bikere ramla oynarken ram gitti tel bootloop yapiyodu anakart degisti yani belese cihaz garantiye dondu:D ama ekran giderse is kotu o zaman her turlu cakarlar

aleranol

aleranol

Üye
Geç kaldım kusura bakma. performance governoru nedense sorunlu. ben de 10k alıyordum. pegasusq da kalsın diğerleri ile oyna. neak kernel yada redpill çok iyi değil. perseus oneririm. bana pm atsaydin faha iyi olurdu. triangle away ile 0lamak için perseus kernelin olsun. teli ingilizce yap. triangle away e gir sıfırla. sonra teli download moda al. Eğer oldysa telefona sağlam wipe yap sonra tekrar sıfırla ve download moda alip orjinal romu yükle.
başka şeyler olursa konuya dönemiyorum bazen sen pm at.

Takipçi Satın Al

Üst Alt