Nokia 5228 v50.1.001 CFW V3 - Symbian Anna Temalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

outworld

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5228 v50.1.001 CFW V3 - Symbian Anna Temalı
Evet arkadaşlar, Navifirm üzerinden indirdiğim orjinal Firmware üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Bu değişiklikler şunlardır:

Versiyon 2'de Neler Değişti?:

1- Son versiyon olan Rom Patcher 3.1 Türkçe eklendi. Bu programla artık sertifikasız uygulamaları yükleyebileceksiniz.

2- Adobe Flash Lite 4.01.1 versiyonu eklendi. Bu güncelleme ile hemen hemen her siteden video izleyebileceksiniz. (Youtube.com vs...) Ayrıca Facebook'ta bilgisayar formatında gezinebilirsiniz ve paylaşımlar yapabilirsiniz.

3- Türkçe Ekolayzır eklenmiştir.

4- Gereksiz ve fazla yer kaplayan diller çıkarılmıştır. Sadece Türkçe ve İngilizce vardır.

Versiyon 3'te Neler Değişti?

1- Nokia Evolve, Yani Symbian Anna teması eklendi ve yeni bir görünüm kazanıldı. Anna teması için Tema ayarlarına girip Nokia Evolve temasını seçip etkinleştirmeniz yeterlidir.

2- Tüm dünya haritasını ve uydu görüntülerini barındıran Google Maps 4.1.1 Türkçe versiyonu eklendi. (İnternet Bağlantısı Gerektirir)

Yazılımdan birkaç resim:

Not: Aşağıda verdiğim anlatım linkindeki Navifirm adımını es geçiniz. Çünkü bu verdiğim firmware tam kurulum biçimindedir. Yani RM-625 klasörünü direkt C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine atıp yüklemeye geçebilirsiniz... Yükleme işlemi bittikten sonra telefona hard format atın tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: atalay1557

lawgiverkhan

lawgiverkhan

Üye
Sağol kardeşim. Forumda bir tek sen varsın galiba. 5228 CFW'Si paylaşan.

anılbaran

anılbaran

Üye
paylaşım için teşekkürler . Fakat burda yanlış bişi var flash lite 4 demişsin

• Beğen
Tepkiler: atalay1557
lawgiverkhan

lawgiverkhan

Üye
Sen kullanıyor musun? Çalışıyor mu? Faceden falan video izliyebiliyo musun?

<zxc

<zxc

Üye
tema çok güzel

atalay1557

Üye
arkadaşım ben bu cfw yi yüklemeden önce t.c.k nın cfw'si vardı açılıyordu telefon bunu yükledim artık açılmıyor :@ bu sorunu nasıl çözebilirim bir yardım etsen çok sevinirim. Şimdiden teşekürler

baron_67

Üye
slm kardeş bunun versiyon 5228 v51.1.002 için olanını yükleyebilirmisin?

creekin

Üye
elinde linki olan varmı linkler kırık

ANIL

ANIL

Admin
Link kırık olduğu için :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt