5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi bi bakarsan sevinirim :)

file_manager.aif_mif

- - - Eklendi - - -

herşeyi yaptım flaşı yaptım usb ile bağlayıp telefonu açtım power on diyor açmıyorum bulunamadı diyor ne yapmalayım

tlfnu açmıycaksın power tuşuna basıp bırakıcaksın

- - - Eklendi - - -

Bu CFW'nin temasını paylaşabilir misiniz arkadaşlar wallpaperları ile birlikte görsel bi paket olarak :)

yazılıöma özeldirler

BurakSahin.

BurakSahin.

Üye
Konuyu yeni gördüm kardeşim gerçektende mükemmel olmuş ellerine sağlık :)

romanci05

romanci05

Üye
emeğinize sağlık.

oguzhan8686

Üye
öncelikle çok begendim eline sağlık yalnız bu linkleri internet kafeden indiremiyorum başka siteye upload edebilir misin zahmet olmazsa 5800 dosyalarını

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok begendim eline sağlık yalnız bu linkleri internet kafeden indiremiyorum başka siteye upload edebilir misin zahmet olmazsa 5800 dosyalarını

teşekkürler. Dns ayarını değiştir girer... Şuan en iyi sitede dosyalar

Matthe

Matthe

Üye
Shazam yüklemek istiyorum ama Dahili bir bileşen diye hata veriyor yüklemiyor. Shazamda yüklü değil. Problem ne ki?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Shazam yüklemek istiyorum ama Dahili bir bileşen diye hata veriyor yüklemiyor. Shazamda yüklü değil. Problem ne ki?

parçası rofs2 de kalmıştır ondan alıyorsun o hatayı... Shazam ı rofs2 e gömmen gerek

manson1992

Üye
fp7 bekliyoruz ne zaman cıkar.

manson1992

Üye
rica edsek bir kaç özellik daha ekleseniz android benzeri olsa biraz daha kulanışlı olsa

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ben kulanıyorum hiçbir hata yok

o zaman eksi sürümünü yüklüyordur sendeki sürümü at istersen ona

- - - Eklendi - - -

rica edsek bir kaç özellik daha ekleseniz android benzeri olsa biraz daha kulanışlı olsa

bundan daha öteye gidemeyeceğimi ve yapabileceğim bu kadar olduğunu söyledim. Bu cfw nin ilk sürümünü kullansaydın ne kadar geliştirdiğimi o zaman anlardın kardeş.

BurakSahin.

BurakSahin.

Üye
Hakan bir problemle karşılaştım yazılımdan mı yoksa kurduğum programlardan mı olduğunu bilmiyorum. Telefon bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor problem bu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bir problemle karşılaştım yazılımdan mı yoksa kurduğum programlardan mı olduğunu bilmiyorum. Telefon bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor problem bu :)

kurduğun uygulamalardandır. Hafıza kartını çıkart hard format at öyle kullan dene bakalım kapanacakmı

BurakSahin.

BurakSahin.

Üye
Hafıza kartına format attım telefona da soft format attm düzeldi ilgilendiğin için teşekkür ederm :)

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
abi yanlış hatırlamıyosam ovıden indirmistim

romanci05

romanci05

Üye
telefonuma yükledim gayet iyi görünüyor. Emeğinize sağlık.

Üst Alt