Kamerada nasıl bir iyileşme bekliyorsunuz?)
Kameranın iyileştiği felan yok bende gdr2 beta var cellat_03 arkadaşımız da portico ama hiç bir fark göremedik açıkçası kameralarda
Gösterilen fotoğraflardaki gibi
Orijinal versiyonu bekleyelim diyorum ben, .) Ama bence Lumia'nın kamerası çok güzel kalitede resim çekiyor..
Kamerasına lafım yok ama boşa yaptım bu güncellemeyi.
İyileştirme felan fark edemedim ben. Diğer klasörü 4.5 GB
Pil kullanımında bir iyileşme var mı?
+
Depolama bölümündeki Diğer klasörü?
Arkadaşlar kamerada şöyle bir iyileştirme bekliyorum:
evet L920nin kamerasına diyecek yok fakat yazılımsal olduğunu düşündüğüm sorun var o da beyazlık ve fluluk özellikle gece çekimlerinde flaş açıksa resmi bir görmelisiniz sanki hayalet var resmin içinde bu durum ışıkta da böyle gündüz çekimlerinde sorun yok
işte bu sorunun giderilmesini bekliyorum
Saygılar
son olarak ortaya cikan bilgilere gore windowsphone blue olarak adlandirilan guncelleme wp8.1'i temsil ediyor.

8.2, 8.3, 8.4 diye diye 9'a 10'a kadar gitse de bütün güncellemeleri alsak![]()
WP blue yu çok merak ediyorum umarım bildirim merkezi & bağlantı yönetici gelir bu güncellemede. Tahmini bir tarih var mı?son olarak ortaya cikan bilgilere gore windowsphone blue olarak adlandirilan guncelleme wp8.1'i temsil ediyor.
WP blue yu çok merak ediyorum umarım bildirim merkezi & bağlantı yönetici gelir bu güncellemede. Tahmini bir tarih var mı?

Yaza kadar büyük eksikleri kapatsalar bariYıl sonuna doğru, tahminen sonbahar'da..![]()