İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
820 kullanan bayan bir arkadaştan kılıf önerileri alabilirim. Tabii varsa öyle biri: ) Baylar kılıflarınız çok tekdüze :) Bizim için biraz renkli ve farklı tasarımlar yok mu? şu 3D baskı olayını da anlamadım zaten tam olarak .3 boyutlu yazıcı ara ki bulasın.

Aramızda bayan var mı bilmiyorum :allalla: , ama aramıza öncelikle hoşgeldiniz. Arkadaşlar bazı önerilerde bulunmuşlar, daha da olmadı beğeneceğiniz bir kılıf mutlaka buradan paylaşılacaktır, takipte kalın ...

power_24

Üye
Ya arkadaşlar benim L820 deki müziklerim 5er tane olmuş.bu nasıl oluyor anlamıyorum.bilen var mı?

sanırım sorunun nedeni pc den attığın zaman pc nin windows sürümü 7 veya windows 8 olmaması.xp den yüklenince sorun çıkartıyor dıye bı yazı okudum bu sayfadan geri dogru takıp edersen bulabılrısın

- - - Eklendi - - -

Şarj olayına gelince arkadaslar telefonumun şarjından gayet memnunum.internete 3G uzerınden baglandıgım zaman çok fena harcıyor.ancak wi-fi den bağlandıgım zaman gayet tasarruflu şekilde pil harcaması yaptıgını gordum.kısacası hıc ınternete gırmedıgım takdırde telefonum rahat 2,5 gün goturür, wi-fi kullanırsam 1 gün yeterli idare eder.ancak 3g ile bağlandıgım zaman 2 saat içinde bitirir bataryamı.zaten bu kosullar piyasa telefonlarına gore kanımca normal ve iyi ölçüdedir diye düşünüyorum.

sezrar

sezrar

Üye
çok teşekkürler.

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar servisin raporunda yazdığı Kozmetik hatası deyipte, kullanıcı hatası dediği olay nedir? Cihazın ön kamerasına kaçan tozu kullanıcı hatasına bağlarayak büyük bir saçmalık yapmış olamazlar değil mi? Kozmetik hata dediği kapakdaki çizik ve hasarlar mı TeleService tam olarak bundan mı bahsediyor. Biraz kafam karıştı.. Bilgilendirir misiniz?

Ben Teleservice'i aradığımda bana 130 TL kapak fiyatı çıkarttılar. Kapakta çok fazla göz önünde olmasada bir kaç ufak çizik mevcut zaten, onun dışında TOZ probleminin giderildiğini söylendi yani açıp temizlediler.. Önemli olan bu toz alma olayının kullanıcı hatası olmaması.. Aynı sorunu tekrar yaşarsam 1 ay içinde tekrar gönderirim cihazı.. Gelir aynı sorunu bir daha yaşarım bir daha gönderirim! Buda 3 defa aynı sorundan gittiği için değişimi getirir... Ben sonuna kadar mucadele etmek istiyorum..
kapağının çizik olması onları ilgilendirmezki sana 130 lira niye ücret çıkartıyorlar.5 kuruş vermem ben.
değişim hakkıda bu arada 4e çıktı.ama bi kılıf bulup değişim yapmıyolar.ben e7mi 4 kere servise verdim.müdürüylede görüştüm.her seferinde cihazınızda bişey yoktur diye gönderdiler.bende usandım evde duruyor.sorunu arada bir donma yapıyordu.tüm e7lerde olduğu gibi.
yani biraz uğraştıracaklar seni

- - - Eklendi - - -

Aramızda bayan var mı bilmiyorum :allalla: , ama aramıza öncelikle hoşgeldiniz. Arkadaşlar bazı önerilerde bulunmuşlar, daha da olmadı beğeneceğiniz bir kılıf mutlaka buradan paylaşılacaktır, takipte kalın ...

çok pahalı yahu.bide kargo 4 lira.piuuuuuuuuuuu
ben 20 liradan buldum kaç yerde.necatibeye ne çeşitler gelmiş.ulus çarşısınada baktım.adam gibi bişey bulamadım

serinaga

serinaga

Üye

kapağının çizik olması onları ilgilendirmezki sana 130 lira niye ücret çıkartıyorlar.5 kuruş vermem ben.
değişim hakkıda bu arada 4e çıktı.ama bi kılıf bulup değişim yapmıyolar.ben e7mi 4 kere servise verdim.müdürüylede görüştüm.her seferinde cihazınızda bişey yoktur diye gönderdiler.bende usandım evde duruyor.sorunu arada bir donma yapıyordu.tüm e7lerde olduğu gibi.
yani biraz uğraştıracaklar seni

- - - Eklendi - - -

çok pahalı yahu.bide kargo 4 lira.piuuuuuuuuuuu
ben 20 liradan buldum kaç yerde.necatibeye ne çeşitler gelmiş.ulus çarşısınada baktım.adam gibi bişey bulamadım

Pahalı olduğunu biliyorum, lakin fikir olsun diye link verdimdi ...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
sezrar

sezrar

Üye

orası pahalı.buraya bak.hem ucuz hemde çeşit çok

Teşekkürler. Fakat bu mıknatıslı olanlar telefonun devrelerine zarar vermez mi? Ben mıktasın bu tarz şeylerden uzak durması gerektiğini biliyordum.Neredeyse çoğunda var. Bilemiyorum bunlar hoş görünüyor fakat telefon bozulsun istemem.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Hollanda sitesinde yeni update çıktığı haberi var. Haber tarihi 19 mart. Acaba Türkiyeye ne zaman dağatılır?? Sürüm ise 1232.5957.1308.00xx.

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler. Fakat bu mıknatıslı olanlar telefonun devrelerine zarar vermez mi? Ben mıktasın bu tarz şeylerden uzak durması gerektiğini biliyordum.Neredeyse çoğunda var. Bilemiyorum bunlar hoş görünüyor fakat telefon bozulsun istemem.

Burada birçoğumuz bu tip kılıflardan kullanıyoruz, mesela ben ... Şuana kadar herhangi bir şey olmadı, güvenle kullanabilirsiniz ...

YkPkY

YkPkY

Üye
buradan bakabilirsiniz:

vallaha sen gösterince linkini şimdi Bi koşu vatana gittim 920 mavi olanı aldım.artık mavi türkiyede olmayan 920m var.çok kaliteli ve çok orjinal duruyor.birebir kalıp.bide sarısını yaparsa Nokia bunun güzel olacak.herkese tavsiyemdir.
link için teşekkürler arkadaşım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hollanda sitesinde yeni update çıktığı haberi var. Haber tarihi 19 mart. Acaba Türkiyeye ne zaman dağatılır?? Sürüm ise 1232.5957.1308.00xx.

eski bir haber. Bahsedilen guncelleme sadece at&t cikişli cihazlara verildi. Bu ay icinde ulkemizde de yayinlanmasi bekleniyor.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben 820 kullanıyorum. işyerinde bir arkadaşta iphone4 yada 4s var hangisi tam bilmiyorum şimdi. geçen gün google den resim arama karşılaştırması yaptık. hat aynı turkcell ikimizinde. birlikte başlatıyoruz aramayı ama benim telefon 7-8 resim gösterene kadar onunkinin ekranın resimlerle dolmuş oluyor. resme tıklayınca büyütme hızı da cabası. normalmi sizce bu. 820'de de 1.5 işlemci var yani niye bu kadar geri kalıyor anlamadım. resmen şaşırdım yani. havam da söndü ayrıca.

gerçi fiyat karşılaştırması yapınca arada bariz fark var ama lumia820 daha sonra çıktığı için performansta bu kadar geri kalmasını beklemiyordum.

bu konuda kimsenin söyleyecek bişeyi yokmu?

serinaga

serinaga

Üye
bu konuda kimsenin söyleyecek bişeyi yokmu?

Bence o andaki bağlantı hızınıza bağlı olabilir, çoğu zaman bende bağlantı H+ olduğunda üstüne hızlı açacak başka telefon sanmam, ama bazen H olsa bile hızda sıkıntı olabiliyor, ayrıca her ikinizin telefonuda aynı baz istasyonuna bağlanmamış olabilir, o anda iphone iyi bir bağlantı kurmuş olabilir, denk gelirse bir daha deneyin bakalım halen aynı yavaşlık var mı ?

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

power_24

Üye
ayarlardan mobil sürüm secenegini tıkla bak bakalım n asıl o zaman.birde explorer açıkken baska sekme sayfasının açık olmadıgından emin olman gerek.wp8 i yavaslatacak nedenler çok aslında mesela arka plan görevler gibi ama bi yandan da bunların hepsi fiyasko ne olursa olsun hızlı olsun kardesım demeden de ınsan edemıyor :)
samsung galaksi s3 len denedım ancak wi-fi den şak diye s3 den hızlı ve rahat ca sayfaları actıgını gordum ustelık s3 4 cekırdeklı oldugu halde peki buna ne diyeceksiniz ??

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben böyle sidik yatıştırır gibi telefon karşılaştırmalarını pek tasvip etmiyorum.:(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya ben programlarımı oyunlarımı falan nasıl yedeklerim nasıl olsa bunların hepsi güncellemeden sora silinecek ya nasıl yedeklerim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ya ben programlarımı oyunlarımı falan nasıl yedeklerim nasıl olsa bunların hepsi güncellemeden sora silinecek ya nasıl yedeklerim

cihaz içerisinde yedeklemeyi aktif et yüklediğin bütün uygulamalar windowsphone sitesine girdiğin zaman ulasa bilirsin ve tekrar kurulum yaparsın

PureFood

PureFood

Üye

Güncelleme geldiği zaman güncellediğinde hiçbir şey silinmiyor merak etme.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya merak ettiğim bir sey var usbden mi daha hızlı şarj oluyor telefon yada kablo ile mi daha hızlı şarj oluyor sanki kablo şarj edince daha uzun gidiyor şarjı telefonun usb ile deneyince sanki biraz daha tersi oluyor sanki :hmmm

Üst Alt