İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye

??????? Haftalardır bende kurulu, bir kere bile ötmedi namussuz. :close_tema: Tüm ayarlar etkin, int.bağlantısı açıkken sürekli yukardan çubukla ne kadar şarj yediğini gösteriyor ama dediğin gibi sesli haber olmadı. :allalla:

Ahanda, öncelikle yeni teknoloji harikası nick'in hayırlı olsun İsmet, ben kurduğumdan beri şarj dolunca ötüyor. Hoş tüm bildirimler aynı sesi çıkardığından şarj mı yoksa başka bir bildirim mi ayırt etmek güç, ama ben bir defa elimdeyken görmüştüm. Aslında bildirimi arka tarafta saklasa daha anlaşılır olur, malum wp8'de bir süre sonra kayıplara karışıyor ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Üç gündür şarjım hızlı düşmeye başladı değişen bisey yok kullanış bakımından anlam veremedim

PureFood

PureFood

Üye
Ahanda, öncelikle yeni teknoloji harikası nick'in hayırlı olsun İsmet, ben kurduğumdan beri şarj dolunca ötüyor. Hoş tüm bildirimler aynı sesi çıkardığından şarj mı yoksa başka bir bildirim mi ayırt etmek güç, ama ben bir defa elimdeyken görmüştüm. Aslında bildirimi arka tarafta saklasa daha anlaşılır olur, malum wp8'de bir süre sonra kayıplara karışıyor ...

Teşekkür ederim :bigstar: Allah Allah, şu bildirim olaylarını bir daha kontrol edeyim o zaman.. Dediğine de katılıyorum.. Gördün gördün, göremedin bildirime elveda :ah

- - - Eklendi - - -

Üç gündür şarjım hızlı düşmeye başladı değişen bisey yok kullanış bakımından anlam veremedim

Bende 2 haftadır öyle, arka plan görevlerine bak, fantazi uygulamalar falan varsa kaldır derim. Ya da engelle.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Baktım son bir aydır nasılsa çalışan uygulamalar da aynı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
porgoramı kurdum preview mod diye bir sey ne işe yarıyor

serinaga

serinaga

Üye
porgoramı kurdum preview mod diye bir sey ne işe yarıyor

Eğer ana ekrana Live-Tile olarak eklediysen, normal olarak batarya durumunu gösterir canlı kutucuk çalışıyor. Batarya tasarruf moduna girdiğinde bu özelliği kapatıp sadece pil yüzdesini gösteriyor. Eğer bu Preview Modu açarsan pil tasarruf durumuna geçse bile Live-Tile özelliği ( Canlı kutucuk özelliği ) devam ediyor ...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya programdan çıkarken pin ve exit diye bir soru sordular bende pin dedim ve ekrana kutucuk olarak gönderdi bunumu diyorsun live-tiledan bahsettiğin

sezrar

sezrar

Üye
820 kullanan bayan bir arkadaştan kılıf önerileri alabilirim. Tabii varsa öyle biri: ) Baylar kılıflarınız çok tekdüze :) Bizim için biraz renkli ve farklı tasarımlar yok mu? şu 3D baskı olayını da anlamadım zaten tam olarak .3 boyutlu yazıcı ara ki bulasın.

PureFood

PureFood

Üye
820 kullanan bayan bir arkadaştan kılıf önerileri alabilirim. Tabii varsa öyle biri: ) Baylar kılıflarınız çok tekdüze :) Bizim için biraz renkli ve farklı tasarımlar yok mu? şu 3D baskı olayını da anlamadım zaten tam olarak .3 boyutlu yazıcı ara ki bulasın.

Buradan bakabilirsiniz.

YkPkY

YkPkY

Üye

orası pahalı.buraya bak.hem ucuz hemde çeşit çok

Murat Alper

Murat Alper

Üye

buradan bakabilirsiniz:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Arkadaşlar servisin raporunda yazdığı Kozmetik hatası deyipte, kullanıcı hatası dediği olay nedir? Cihazın ön kamerasına kaçan tozu kullanıcı hatasına bağlarayak büyük bir saçmalık yapmış olamazlar değil mi? Kozmetik hata dediği kapakdaki çizik ve hasarlar mı TeleService tam olarak bundan mı bahsediyor. Biraz kafam karıştı.. Bilgilendirir misiniz?

Ben Teleservice'i aradığımda bana 130 TL kapak fiyatı çıkarttılar. Kapakta çok fazla göz önünde olmasada bir kaç ufak çizik mevcut zaten, onun dışında TOZ probleminin giderildiğini söylendi yani açıp temizlediler.. Önemli olan bu toz alma olayının kullanıcı hatası olmaması.. Aynı sorunu tekrar yaşarsam 1 ay içinde tekrar gönderirim cihazı.. Gelir aynı sorunu bir daha yaşarım bir daha gönderirim! Buda 3 defa aynı sorundan gittiği için değişimi getirir... Ben sonuna kadar mucadele etmek istiyorum..

Üst Alt