95 eylül doğumluyum :) Bende 95 temmuz doğumluyum ;)
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: 95 eylül doğumluyum Genişletmek için tıkla ... Bende 95 temmuz doğumluyum
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Bende 95 temmuz doğumluyum Genişletmek için tıkla ... Anladım
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Mobil olduğum için isimleri göremiyorum Burağ'ı biliyorum geriye kim kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Adım Yusuf tanişalım
OttomaN TigeR' Alıntı: Mobil olduğum için isimleri göremiyorum Burağ'ı biliyorum geriye kim kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Adım Yusuf tanişalım
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Eskisi gibi kalabalık olmuyor artık burası ha. Vay be. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi önceden çok daha fazlaydı buraya takılan ama artık fazla kalabalık yok
OttomaN TigeR' Alıntı: Eskisi gibi kalabalık olmuyor artık burası ha. Vay be. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi önceden çok daha fazlaydı buraya takılan ama artık fazla kalabalık yok
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bende Gökçen Yusuf memnun oldum. Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum galiba büyüğümsün, banada abi demek düşer
OttomaN TigeR' Alıntı: Bende Gökçen Yusuf memnun oldum. Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum galiba büyüğümsün, banada abi demek düşer
OttomaN TigeR Üye Eskiden bir perdem vardı aynen şöyle 100 der her beş cevapta bir sayı düşer konudan öyle ayrılırdım. Vay be ne günlerdi.
Eskiden bir perdem vardı aynen şöyle 100 der her beş cevapta bir sayı düşer konudan öyle ayrılırdım. Vay be ne günlerdi.
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: bende memnun oldum galiba büyüğümsün, banada abi demek düşer Genişletmek için tıkla ...
Faciaa01' Alıntı: bende memnun oldum galiba büyüğümsün, banada abi demek düşer Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Joker6126' Alıntı: Aynen abi önceden çok daha fazlaydı buraya takılan ama artık fazla yok Genişletmek için tıkla ... Görünüşe göre öyle
Joker6126' Alıntı: Aynen abi önceden çok daha fazlaydı buraya takılan ama artık fazla yok Genişletmek için tıkla ... Görünüşe göre öyle
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Eskiden bir perdem vardı aynen şöyle 100 der her beş cevapta bir sayı düşer konudan öyle ayrılırdım. Vay be ne günlerdi. Genişletmek için tıkla ... Evet hatırlıyorum abi ama o zaman ben sadece bakıyordum hiç muhabbete girmemiştim kimseyle
OttomaN TigeR' Alıntı: Eskiden bir perdem vardı aynen şöyle 100 der her beş cevapta bir sayı düşer konudan öyle ayrılırdım. Vay be ne günlerdi. Genişletmek için tıkla ... Evet hatırlıyorum abi ama o zaman ben sadece bakıyordum hiç muhabbete girmemiştim kimseyle
OttomaN TigeR Üye Faciaa01' Alıntı: bende memnun oldum galiba büyüğümsün, banada abi demek düşer Genişletmek için tıkla ... Eyvallah otuzone yaş.
Faciaa01' Alıntı: bende memnun oldum galiba büyüğümsün, banada abi demek düşer Genişletmek için tıkla ... Eyvallah otuzone yaş.
OttomaN TigeR Üye Joker6126' Alıntı: Evet hatırlıyorum abi ama o zaman ben sadece bakıyordum hiç muhabbete girmemiştim kimseyle Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun kardeşim
Joker6126' Alıntı: Evet hatırlıyorum abi ama o zaman ben sadece bakıyordum hiç muhabbete girmemiştim kimseyle Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun kardeşim
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Sağlık olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Aynen abim
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yusuf memnun oldum, Burak kendine iyi bak. Hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Yusuf memnun oldum, Burak kendine iyi bak. Hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Şarj bitiyor o yüzden böyle zengin kalkışı yapıyı yorum, aklınıza başka bir şey gelmesin
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Yusuf memnun oldum, Burak kendine iyi bak. Hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... Sende abi Allah'a emanet ol
OttomaN TigeR' Alıntı: Yusuf memnun oldum, Burak kendine iyi bak. Hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... Sende abi Allah'a emanet ol