Nasılsınız bahalım :) İyiyim Allah'a şükür bi sıkıntı yok :D
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Nasılsınız bahalım Genişletmek için tıkla ... İyiyim Allah'a şükür bi sıkıntı yok
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: İyiyim Allah'a şükür bi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin
Joker6126' Alıntı: İyiyim Allah'a şükür bi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... Saolasın yusuf okuyomusun sen - - - Eklendi - - - galatasaray57' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Faciaa01' Alıntı: Allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... Saolasın yusuf okuyomusun sen - - - Eklendi - - - galatasaray57' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Gökçen abi hoşgeldin - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Lise 3 Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Gökçen abi hoşgeldin - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Lise 3 Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Aleyküm selam Gökçen abi hoşgeldin - - - Eklendi - - - Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. Senin yaş kaç sorması ayıp
Joker6126' Alıntı: Aleyküm selam Gökçen abi hoşgeldin - - - Eklendi - - - Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. Senin yaş kaç sorması ayıp
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın, gecelere takılmaya başlamışsın. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi her boş vaktimde burdayım zaten ama genelde gece - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Sağolasın. Senin yaş kaç sorması ayıp Genişletmek için tıkla ... 18
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın, gecelere takılmaya başlamışsın. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi her boş vaktimde burdayım zaten ama genelde gece - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Sağolasın. Senin yaş kaç sorması ayıp Genişletmek için tıkla ... 18
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İsim neydi? Genişletmek için tıkla ... benim mi - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: Aynen abi her boş vaktimde burdayım zaten ama genelde gece - - - Eklendi - - - 18 Genişletmek için tıkla ... 95 dogumlu musn 94 mü
OttomaN TigeR' Alıntı: İsim neydi? Genişletmek için tıkla ... benim mi - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: Aynen abi her boş vaktimde burdayım zaten ama genelde gece - - - Eklendi - - - 18 Genişletmek için tıkla ... 95 dogumlu musn 94 mü
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: benim mi - - - Eklendi - - - 95 dogumlu musn 94 mü Genişletmek için tıkla ... 95 eylül doğumluyum
Faciaa01' Alıntı: benim mi - - - Eklendi - - - 95 dogumlu musn 94 mü Genişletmek için tıkla ... 95 eylül doğumluyum