Hocan eyvallah.
johnny_bravo Üye Tahir' Alıntı: Root şartmı onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... root sart sanirsam ben Installer GooglePlay v1.0.8_maxicep.com.apk isimli uygulamayi yukleyemiyorum.rootsuz yapan arkadaslar varsa yassin tsekkurler
Tahir' Alıntı: Root şartmı onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... root sart sanirsam ben Installer GooglePlay v1.0.8_maxicep.com.apk isimli uygulamayi yukleyemiyorum.rootsuz yapan arkadaslar varsa yassin tsekkurler
KayraBey Üye Konu Sahibi cCLASs' Alıntı: temalar v1.25 te hata veriyor neden olabilir hocam? Genişletmek için tıkla ... Lisans sorunu sebebiyle olabilir.Temaları da yükledikten sonra lucky patcher ile lisans kontrolünü kapatmayı deneyin.
cCLASs' Alıntı: temalar v1.25 te hata veriyor neden olabilir hocam? Genişletmek için tıkla ... Lisans sorunu sebebiyle olabilir.Temaları da yükledikten sonra lucky patcher ile lisans kontrolünü kapatmayı deneyin.
berk09 Üye Bn googleplay eklentisini kurdum ama açınca warninig root hatası verdi.rootlumu olması gerekiyo.root atmayi bilmiyorum.cihazım htc evo 3d.yardımcı olurmusunuz
Bn googleplay eklentisini kurdum ama açınca warninig root hatası verdi.rootlumu olması gerekiyo.root atmayi bilmiyorum.cihazım htc evo 3d.yardımcı olurmusunuz
ELFSER25 Üye berk09' Alıntı: Bn googleplay eklentisini kurdum ama açınca warninig root hatası verdi.rootlumu olması gerekiyo.root atmayi bilmiyorum.cihazım htc evo 3d.yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Telefonun rootlu olması gerekir
berk09' Alıntı: Bn googleplay eklentisini kurdum ama açınca warninig root hatası verdi.rootlumu olması gerekiyo.root atmayi bilmiyorum.cihazım htc evo 3d.yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Telefonun rootlu olması gerekir
ELFSER25 Üye SalihByk' Alıntı: arkadaşlar su yakalanma sorununu cozen varmı root suz cok hosuma gıttı ya Genişletmek için tıkla ... Malesef rootsuz olmaz cihazın rootlu olması lazım
SalihByk' Alıntı: arkadaşlar su yakalanma sorununu cozen varmı root suz cok hosuma gıttı ya Genişletmek için tıkla ... Malesef rootsuz olmaz cihazın rootlu olması lazım