Mad EagLe
Üye
seni takdir ediyorum kardeşim lakin konunun yeri yanlış doğru yerde açarsak forum daha temiz kalır her keste aradığını tam olarak nerde olduğunu daha iyi bilmiş olur genede takdir sizin başarılarınızın devamını dilerim..
seni takdir ediyorum kardeşim lakin konunun yeri yanlış doğru yerde açarsak forum daha temiz kalır her keste aradığını tam olarak nerde olduğunu daha iyi bilmiş olur genede takdir sizin başarılarınızın devamını dilerim..
tesekkurler uplayalimda yukarda kalrin ama hep basit kucuk oyunlar var sanki

arkadaslar uygulamaların ne işe yaradıgını da yazarsanız süper olur![]()
böyle kopyala yapıştırı marifet sanıyorlar ! Böyle paylaşım ha olmuş ha olmamış sizin bu paylaştıklarınızn hepsini ben yabancı sitelerde de son sürüm halinde buluyorum türk sitesi olarak siz ne işe yaradığını yazmaz iseniz hiç bir farkı olmaz .
- - - Eklendi - - -
sadece bu konu için değil android uygulamalar bölümdeki paylaşımlar da aynı !
Ufak bir açıklama yeterli olacaktır aslında.Ama birçok uygulamanın ne olduğu kâh resminden kâh adından zaten belli oluyor.Örnek:
1.Tarayıcı
2.Kilit ekranı uygulaması gibi... Nadiren adından yada resimlerinden tam anlamıyla ne işe yaradığı anlaşılamayan uygulama var.
böyle kopyala yapıştırı marifet sanıyorlar ! Böyle paylaşım ha olmuş ha olmamış sizin bu paylaştıklarınızn hepsini ben yabancı sitelerde de son sürüm halinde buluyorum türk sitesi olarak siz ne işe yaradığını yazmaz iseniz hiç bir farkı olmaz .
- - - Eklendi - - -
sadece bu konu için değil android uygulamalar bölümdeki paylaşımlar da aynı !
Ayrıca neden bu şekilde yapıldığını defalarca anlattık.