ANDROİDCİLER ! yeni uygulamaları yazın kaçırmayalım :) (LİNKSİZ MESAJLAR SİLİNECEK ! )

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye

eleştirmekte özgürsünüz tabi ama önce bu kadarını yapıp eleştirirseniz daha iyi olur :oke: Ayrıca neden bu şekilde yapıldığını defalarca anlattık.

neyse zor geldi galiba benden beklediğine göre :) ben paylaşımda bulunacak olursam ve dediğimi yapmaz isem o zaman bu sözünü söylersin

Atacan-

Atacan-

Üye
Bu konunun amacı ne diyeceğim.
Başlıktan belli olmuyormu diyeceksiniz :)

Yeni uygulamalar yazıyor
WhatsApp paylaşılmış ( WhatsApp yeni bir uygulamamı )
Ayrıca oyunlarda yer alıyor.
Android oyun bölümü , uygulama bölümü zaten yokmu ?
Buraya yapıştırılan linkler uygulama oyun bölümünde zaten var.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
neyse zor geldi galiba benden beklediğine göre :) ben paylaşımda bulunacak olursam ve dediğimi yapmaz isem o zaman bu sözünü söylersin
kimse burda 1 cümlelik açıklamanın acizliğinde değil öyle olsa bu konu açılmaz rahatsız olduysanız şikayet ederseniz aynısını symbian bölümünde yaptım herkes faydalandı konu üst konu bile oldu gösterim sayısına hitine beğenisine bakabilirsiniz.

Benim umrumda olmaz ben paylaşımımı yaparım kimse laf söyledi diye birşey yapmamazlık yapmam ancak paylaşım yapacak üyeleri korkutmaya gerek yok birçok konu açıldı android bölümünde yardımlaşma olmuyor diye nedeni bu heralde.

Ayrıca tekrar belirteyim biz burda 1 cümlelik açıklamadan rahatsız olacak değiliz burdaki amaç konu açılıyor biz o konuyu açan arkadaşın paylaşımını hiçe sayarak buraya linkinede açıklamasınıda koyabiliriz biz o konuya yönlendiriyoruz emeğe saygı olarak öyle olmasa herkes burdan indirir kimse o konuların yüzüne bakmaz ve kimse konu açmaz ayrıca ben android kullanmıyorum kullananlar bile uygulamalara baktığında anlamabiliyor çoğu konuda açıklama sıkıntısı var bizde müneccim değiliz bakmayla anlayalım. Gerekli açıklamayı yaptım bu kadar şey yazana kadar merak ettiğiniz uygulama linkine tıklar konuyu açan arkadaşa bir teşekkür yazıp beğenseniz milleti bu şekilde paylaşımdan soğutmak yerine daha güzel ve daha çok paylaşım yapmaya yönlendirirsiniz :oke:
Bu konunun amacı ne diyeceğim.
Başlıktan belli olmuyormu diyeceksiniz :)

Yeni uygulamalar yazıyor
WhatsApp paylaşılmış ( WhatsApp yeni bir uygulamamı )
Ayrıca oyunlarda yer alıyor.
Android oyun bölümü , uygulama bölümü zaten yokmu ?
Buraya yapıştırılan linkler uygulama oyun bölümünde zaten var.
Whatsapp yeni bir uygulamamı ? Bak bakalım yeni bir uygulamamı o linki paylaştığım tarihe ve o konunun açıldığı tarihe bak bakalım. Yeni güncellemedir belki :oke: siz bölümde tek tek gezin o halde belki bazı üyeler detaylı incelemeye vakit bulamayıp burdan faydalanabilirler :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Bende size soruyorum işte yeni bir uygulamamı ?
Başlıkta ne yazıyor ? Yeni versiyonmu yazıyor ?

Tektek gezinmekle alakası yok ve bu başlık altında bakacak kişi /kişiler sayfa arttıkca toplu olarakmı gezinmiş olacak ?
Sayfa sayın artacak tek sayfada ilk mesajında olsa dediğin mantıklı olabilir , oda ne kadar imkan olabilir , sen resim yükledikce ilk mesajına , sayfayı açmak için şişip duracak ilk sayfa kasacak açılma süresi uzuyacak sayfanın....
Bilmem anlatabildimmi arkadaşım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bende size soruyorum işte yeni bir uygulamamı ?
Başlıkta ne yazıyor ? Yeni versiyonmu yazıyor ?

Tektek gezinmekle alakası yok ve bu başlık altında bakacak kişi /kişiler sayfa arttıkca toplu olarakmı gezinmiş olacak ?
Sayfa sayın artacak tek sayfada ilk mesajında olsa dediğin mantıklı olabilir , oda ne kadar imkan olabilir , sen resim yükledikce ilk mesajına , sayfayı açmak için şişip duracak ilk sayfa kasacak açılma süresi uzuyacak sayfanın....
Bilmem anlatabildimmi arkadaşım.

dostum abartmayın bu kadar ya Allah aşkına dial up'tan bağlanıyorsunuz sanki 1 megabitin altında internetlerden bahsediyorsunuz mobilde bile symbianla giriyorum ben bu sayfalara 3g kapalı bile kasmıyor kulp aramayın :) hd video oynatıyoruz sayfada kimisi açıklama yok der resimde koymasak isimdenmi anlayacaz diyeceksiniz paylaşım düşmanımısınız anlamadım gitti aykırı birşey görürsen şikayet edersin biter android moderatörü ya da admin ilgilenir ayrıca sen ilk mesajı okudunmu bak linksiz paylaşım yapıyorsun bende seni şikayet etmeliyim etmedim neden bak bu konuya;

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...mesajlar-silinecek-41-631832.html#post5935534

cici cici paylaşım yapıyoruz konunun bir sürü müdavimi var misafirler bile orda takılıyor ilk başta sildirmedim üyeler konuyu anlasın sonra sileriz mesajları diye sonra konu oturdu. Şimdide şikayet etmiyorum silinmesin mesajlar şuan konuyu ne kadar kirlettik farkındaysan paylaşımdan çok tartışma var. ama sildirecem mod arkadaştan rica edip bende modum ama bu bölümde değil dediğim gibi android moderatörü burayı benden iyi bilir şikayet edersin sıkıntı varsa gereği yapılır. Yoksa ve hala rahatsız oluyorsan kontrol paneline gir aboneliklerine tıkla ordan aboneliğimi sil de görürsende anasayfada falan görmezden gel whatsappıda eski sürüm kullan iyi forumlar :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Siz ilk sayfaya,yani senin konuyu açtığın ilk mesaja bin tane uygulama yaz resimlerini koy bak bakalım sayfaya adım atabiliyormusun ?
Kolay gelsin kardeşim dediklerimden de hiç bişey anlamamışsınız.Şikauetde edebilirsin problem yok..Konu senin konun ve fikrimi söyledim.

Buda dip not :)
whatsapp güncelleme gelirse googleplay otomatik güncelliyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
o yüzden index halinde yapmıyorum zaten bir sayfada en fazla 15-20 resim oluyor bazıları zaten küçük resim iyi akşamlar :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Kulaklar çekilecek yakında heee :) Tartışma yok gençler sakin olun.

Benim bu konudan anladığım şu : Markete yeni gelmiş ya da güncellenmiş uygulamaları burada konu açarak paylaşanların konu linklerni tek başlıkta vererek forumda açılan konulara kısa yoldan erişim sağlamak.Ayda 2.000-2500 konu açılıyor Android bölümüne.Haliyle nereye ne açıldı takip etmek zor.Bu konu bu sebeple son uygulamalara erişim sağlamak amaçlı açılmıştır.Acaba yanlış mı düşünüyorum?

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklar çekilecek yakında heee :) Tartışma yok gençler sakin olun.

Benim bu konudan anladığım şu : Markete yeni gelmiş ya da güncellenmiş uygulamaları burada konu açarak paylaşanların konu linklerni tek başlıkta vererek forumda açılan konulara kısa yoldan erişim sağlamak.Ayda 2.000-2500 konu açılıyor Android bölümüne.Haliyle nereye ne açıldı takip etmek zor.Bu konu bu sebeple son uygulamalara erişim sağlamak amaçlı açılmıştır.Acaba yanlış mı düşünüyorum?

ağzın bal yesin Ahmet abi :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

Balderesi olursa yerim.Hastayım o kaytan bıyığa :aha:

100 kilo bal 4 tl :ehe neyse abi konuyu dağıttık bir ara amacından çıkmasın bir ara linksiz mesajları temizlersen iyi olur :)

emreli01

emreli01

Üye

kimse burda 1 cümlelik açıklamanın acizliğinde değil öyle olsa bu konu açılmaz rahatsız olduysanız şikayet ederseniz aynısını symbian bölümünde yaptım herkes faydalandı konu üst konu bile oldu gösterim sayısına hitine beğenisine bakabilirsiniz.

Benim umrumda olmaz ben paylaşımımı yaparım kimse laf söyledi diye birşey yapmamazlık yapmam ancak paylaşım yapacak üyeleri korkutmaya gerek yok birçok konu açıldı android bölümünde yardımlaşma olmuyor diye nedeni bu heralde.

Ayrıca tekrar belirteyim biz burda 1 cümlelik açıklamadan rahatsız olacak değiliz burdaki amaç konu açılıyor biz o konuyu açan arkadaşın paylaşımını hiçe sayarak buraya linkinede açıklamasınıda koyabiliriz biz o konuya yönlendiriyoruz emeğe saygı olarak öyle olmasa herkes burdan indirir kimse o konuların yüzüne bakmaz ve kimse konu açmaz ayrıca ben android kullanmıyorum kullananlar bile uygulamalara baktığında anlamabiliyor çoğu konuda açıklama sıkıntısı var bizde müneccim değiliz bakmayla anlayalım. Gerekli açıklamayı yaptım bu kadar şey yazana kadar merak ettiğiniz uygulama linkine tıklar konuyu açan arkadaşa bir teşekkür yazıp beğenseniz milleti bu şekilde paylaşımdan soğutmak yerine daha güzel ve daha çok paylaşım yapmaya yönlendirirsiniz :oke:

Whatsapp yeni bir uygulamamı ? Bak bakalım yeni bir uygulamamı o linki paylaştığım tarihe ve o konunun açıldığı tarihe bak bakalım. Yeni güncellemedir belki :oke: siz bölümde tek tek gezin o halde belki bazı üyeler detaylı incelemeye vakit bulamayıp burdan faydalanabilirler :oke:

ben de zaten symbiandan geçtim android e senide biliyorum android bölümü yardımlaşması açısından symbianın yanına bile yaklaşamaz istersen gir bak proflime ne kadar teşekkürlerde bulunmuşum ! ben soğutma felan yapmıyorum symbiandaki gibi paylaşımları androidde de görmek istiyorum symbiandaki konunada bakabilirsin kesin yorumumum vardır fazla söze gerek yok elbette internetten bakıp ne işe yaradıgını bulabilirim ama symbianda ben öyle dendğini hiç görmedim :) o yüzden ben yeni bi android kullanıcısı olarak bilmedigim çok şey var symbianın herşeyi symbian bölümündeki kullanıcılar sayesinde herşeyini öğrendim fakat aynısı androidde yok kim ne derse desin

yeauw

yeauw

Üye
ben de zaten symbiandan geçtim android e senide biliyorum android bölümü yardımlaşması açısından symbianın yanına bile yaklaşamaz istersen gir bak proflime ne kadar teşekkürlerde bulunmuşum ! ben soğutma felan yapmıyorum symbiandaki gibi paylaşımları androidde de görmek istiyorum symbiandaki konunada bakabilirsin kesin yorumumum vardır fazla söze gerek yok elbette internetten bakıp ne işe yaradıgını bulabilirim ama symbianda ben öyle dendğini hiç görmedim :) o yüzden ben yeni bi android kullanıcısı olarak bilmedigim çok şey var symbianın herşeyi symbian bölümündeki kullanıcılar sayesinde herşeyini öğrendim fakat aynısı androidde yok kim ne derse desin
katılıyorum bende symbiandan androide geçiş yaptım symbiandaki gibi bi yardımlaşma yok :)

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
PriZm

PriZm

Üye
Konuyu beğenmiyorsanız kendiniz birşeyler yapana kadar girmeyebilirsiniz.Ayrıca kendiniz bu konuda hiçbirşey yapmadan direkt olumsuz eleştirmeye hakkınız yok.

Konu için teşekkürler.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Konu güzel! :oke:
Isteyenler girsin istemeyen girmesin!
Bence basarili bi konu
yeni uygulama varmı diye tek-tek bölümleri dolaşandan buraya bakmak daha kolay :)
Sonuna kadar destekliyorum!!
Buraya yeni mesajlar ekleyip bizi bilgilendiren arkadaşların hepsine teşekkürler

emreli01

emreli01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yeauw
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Konu güzel! :oke:
Isteyenler girsin istemeyen girmesin!
Bence basarili bi konu
yeni uygulama varmı diye tek-tek bölümleri dolaşandan buraya bakmak daha kolay :)
Sonuna kadar destekliyorum!!
Buraya yeni mesajlar ekleyip bizi bilgilendiren arkadaşların hepsine teşekkürler

Aynen hayat paylaşınca güzel

Atacan-

Atacan-

Üye
Konuyu beğenmiyorsanız kendiniz birşeyler yapana kadar girmeyebilirsiniz.Ayrıca kendiniz bu konuda hiçbirşey yapmadan direkt olumsuz eleştirmeye hakkınız yok.

Konu için teşekkürler.

EPOCH v1.4.1

Google Trans. Çev.
EPOCH - Post-apokaliptik Robot Savaş* IGN.COM - "çekim doğru yapılır kapsar".
* GIZMODO.CO.UK - "EPOCH birkaç platların tarafından yeni kapak-shooter kraldır."
* POCKETGAMER.CO.UK - "dokunmatik ekran için tamamen yeniden hayal tarz"
* GAMEPRO.COM - "... oyun siz ve arkadaşlarınız hem de etkilemek için emin bir Unreal Engine destekli görsel tur-de-güçtür."
Gizem çözülmeye
Sadece robotlar hiç bitmeyen bir savaşa hayatta nerede bir görsel açıdan dudak uçuklatan post-apokaliptik bir dünyada kayıp bir uygarlığın yankıları izleyin. Amacınız ve parça birlikte eski dünya sona erdiğinde tam olarak ne olduğunu ortaya çıkarmak için parçaları doğru Fight. Bu yeni bir çağın şafak mı? Ve nasıl size başlangıçta korumak için atanmış bir kişi bulabilirim?
EYLEM koreografi
Sezgisel parmak ucuz bira ile karakterinizi kontrol edin. , Dodge gelen yangın hedefleri belirleyin, kapak alan özel yeteneklerini kullanmasını ve lansman karşı, salise taktik kararlar olun!
, DESTROY kurtarma ve UPGRADE
Arena tarzı mücadele robotlar savaşı tırmanan dalgalar, ve düşmüş düşmanları yırtılmış parçaları ile kendinizi yükseltmek! Silah, zırh, güçlendiriciler ve sayaçlar düzinelerce robot yapılandırın.
Sürükleyici tek oyuncu kampanya
Geniş ve perişan şehir çapında birden çok yerde savaşın ve karakterler, bir zamanların gururlu medeniyet yok kıyamet olaylara kendi bakış açısı ile her bir döküm gelen günlükleri ile geçmişin parçaları toplamak.
MUHTEŞEM AAA GÖRSELLER
UnrealEngine tarafından desteklenmektedir yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip gelecek nesil Android cihazların gelişmiş görsel yeteneklerini yararlanın!

[video=youtube;m_Vy4liJaTg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m_Vy4liJaTg[/video]

Market Linki
Gereken Android sürümü2.3 ve üzeri
Mevcut sürüm1.4.1
APK Boyutu16.05 MB
SD Boyutu479.20 MB
Market Fiyatı4,12 $

(Beklemeden indir)

(Boşluğa turbobit linkini yapıştırın,generate butona tıklayın,altta link çıktı.O linki açıp download now butonuna tıklayın. 5 saniye reklamı bekleyin,5 saniye geçtiğinde reklamı geç butonu gelecek ona tıklayın ve son süratle indirin :oke:

1.)indirdiğiniz apk'yi telefonunuza yükleyin
2
.)"
com.uppercut_games.epoch" klasörü ile birlikte SD/Android/Obb dizinine kopyalayın
3.)Oyunu çalıştırın

Bak bişey yaptım alıntılayıp paylaşım yaptım..
Şimdi eleştirme hakkımı doğdu :) ?

devilmy

devilmy

Üye
gl to sd

Üst Alt