Legendary.
Üye
Artık papazlara laf yok mu?![]()
Yazın görcen sen beni

Artık papazlara laf yok mu?![]()

hayır sözelim![]()
: Yanlış anlama haa genelde sözelciler yapmaz da matematikİyiyiiiim ssenNasılsın Fatih![]()

Sözel ve 15 matematik: Yanlış anlama haa genelde sözelciler yapmaz da matematik
ikisi yanlış çıktı 
110-120 arası devletin yaptığı ygs de 115 net yaptım ama daha çalışmam lazım istediğim yeri kazanamam yoksa
ygs denemelerinde kaç net yapıyosun aşağı yukarı![]()

hiç bakmıyorlar çünkü
fen bile yaptım ben 3 taneikisi yanlış çıktı
![]()

İyi
İyiyiiiim ssen![]()

Yazın görcen sen beni![]()
:En son 1 ay oldu sanırım abim görüşeliFatih cevap vermedin kaynadımuhammedle yakın zamanda görüştün mü ?

110-120 arası devletin yaptığı ygs de 115 net yaptım ama daha çalışmam lazım istediğim yeri kazanamam yoksa![]()
nereyi istiyosun peki 
Kârdasın![]()

En son 1 ay oldu sanırım abim görüşeli![]()

İtü istiyorum ama istanbul'da bir üniversite gelsin yeter yani elektrik elektronik bölümü
ooo süpernereyi istiyosun peki
![]()
Süper değil ya 
Muhammed abim can ya vallahi bir başka bir şey o ya tarif edemedim bak şimdi insan askerdeyken bile arar mı vallahi çok duygulanıyorumBeni dün aradı konuşamadık canım sıkıldı ona ya. Nasıl gidiyormuş tank operatörlüğü onu soracaktım![]()

İtü istiyorum ama istanbul'da bir üniversite gelsin yeter yani elektrik elektronik bölümüSüper değil ya
- - - Eklendi - - -
Muhammed abim can ya vallahi bir başka bir şey o ya tarif edemedim bak şimdi insan askerdeyken bile arar mı vallahi çok duygulanıyorum![]()
ben sakarya pdr istiyorum 415 puan 
İtü istiyorum ama istanbul'da bir üniversite gelsin yeter yani elektrik elektronik bölümüSüper değil ya
- - - Eklendi - - -
Muhammed abim can ya vallahi bir başka bir şey o ya tarif edemedim bak şimdi insan askerdeyken bile arar mı vallahi çok duygulanıyorum![]()
metinim kazanırsın sen orayıAbim ben vallahi çok görüşmek istiyorum onlarla ama çok da uzak şehirdeyim
![]()