Dev Paylaşım ! Çin Malı Iphone için Oyunlar 6 Adet.

Sponsorlu Bağlantılar

apexd

Üye
cok tesekür ederim ama bir turlu indiremedim bir yardımcı olsanız

dj.eric

dj.eric

Üye
:tşk:

berketaylan16

Üye
saol

dumankolic

Üye
İndirmede sorun yokta oyunun ekrana göre olması biraz sorun oluyor oyunlardan 2 tanesi çalışmadı diğerleride idare eder nitelikte eline emeğine sağlık bi de java oyunların ekrana göre uyarlama için formda program ve anlatım vardı yaptım olmuyor iphone 4 çin telefonların tam ekran oynamak için ne yapmak gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz.

HakanLJ

HakanLJ

Üye
teşekkürler hocam . denicem inş çalışır bu telefonların ekran boyutuna uygun oyun program bulmak zor çalışırsa çok işime yarıcak dostum .

izzetburak

Üye
çok saolun paylaşım için

urfalidnz

Üye
sitede yeniym indir diye bi yer bulamadm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
sitede yeniym indir diye bi yer bulamadm
Aşağıda gördüğünüz eklenti linkinden tüm konularımızdada aynıdır,indirebilirsiniz.
Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle
  • Games.rar (5.69 MB (Megabyte), 1257x kez indirildi)

OmrGuzel

Üye
Tesekkurler :)

obscure2

Üye
kardeşim sağol sağolda dierleri gibi kasıyor bunlarda :(

birisi-3

Üye
kardeş sağolasın emeğine sağlık tele format atmıştım bütün oyunlar gitti tomcat buldum biryerden mxp isimli klasörün altında tomcat klasörü onun altındada hqvga klasörü var oraya dosyaları atınca çalıştı ama angrybird ve diğerleri çalışmıyor acaba bu dosyaları hangi klasöre atacağız doğru klasör olmazsa çalışmıyorlar yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler

DJvuraL

Üye
ewet teşekkürler paylaşım için fakat gerçekten kasıyor. ben sd karta yukledim sebep bu olabilirmi sizce?:ah

betmen99

Üye
Nerden indircezzz???

edebiyatcı

Üye
teşekkür ederim arkadaşım ellerine sağlık

edebiyatcı

Üye
teşekkürler

TheEndd48420

Üye
Saol Kardeşim