Next Launcher 3D v1.29 + 43 Tema Apk

Sponsorlu Bağlantılar

berk09

berk09

Üye
Ya ekran kararıyo yada buy diye yakalanıyo.yokmu sorunsuz olanı..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kemal272727

kemal272727

Üye
ya yeni kaydoldum bi türlü bi uygulama indiremedim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Next Launcher + Galaxy s3 theme...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman

firat37DL

Üye
sayın arkadaşım versiyonu degil ki

- - - Eklendi - - -

bana bir yardım edermisiniz lütfen kapanıyor birdaha açılmıyor tema buy diye bir şey çıkıyor yani satın al diyor

kubilay0100

Üye
nerden indiriliyo :D

kazimaydin

Üye
kardes v. 1.23 sürümü çıktı eklersen sevinirim ayrıca mujdeyide ben vereyim ne sürümde türkçe dil desteğide eklendi

yagmuruzgar

Üye
merhaba; öncelikle temalar birbirinden güzel fakat ben birini bile indiremedim bunları apk olarak eklenti olarak ekleyemez misiniz?

servet27027

Üye
arkadaşlar yakalanmayan tek sürüm 1,22.1 bende s3 e hepsini hemen hemen denedim telefon rootlu 1,23 denedim ekran daha açılır açılmaz marketten paradan al uyarısı verdi 1,23,1 aynen öyle uyarı verdi 1,22,1e devam

mistakey_87

Üye
aynen bende de "satın al" uyarısı verdi, ilk defa denedim bu launcher'ı. başka sürümünü yüklemek gerekiyor sanırım.

edit: hata benden kaynaklanıyormuş, "Installer GooglePlay v1.0.8_maxicep.com.apk" isimli dosyayı yüklemeden işlem yapmıştım dün, bugün nete bağlanınca "satın al" uyarısı aldım. tekrar belirttiğim dosyayı yükleyip arkasında launher'ı yükleyince hata vermedi. böyle devam eder umarım.

• Beğen
Tepkiler: Dede

hafıza kartı s

Üye
[QUOTE=Tahir;5

Next Launcher 3D Iconos App Design Studio apk sını bulabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim. Market fiyatı 3.74 dolar

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kullandigin hava durumu widgetini paylasabilme imkanin varmi :) ??

Öncelikle bu dosyayı indirip yükleyin.... TIKLA

Sonra burdan da widgeti yükleyip uygulamayı açarak kullanmaya başlayın...

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
emeine salik guzel paylasim.benim bi sorum olacak root yopmadan bu launcheri yuklemenin yolu yokmu (bedava)?

kama01912

Üye
Usta yüklediğin gibi yakalıyor bu Google Play

Üst Alt