İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben silinmeyecek demiyorum şunu diyorum arkadaşım diğeri tamamen boşalttın ve buna rağmen 700 MB yer var yine yuklenmiyo 80mb lik Bi oyun anlayabilirmusun beni acaba kardeşim????????

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Şöyle aciklayayim magazada 80 mb gozuken bir oyun telefona kuruldugunda bazen iki uc kati yer kapliyor. Wpapp uygulamasini bilgisayarda acarak telefonunu bagla ve ayrilmiş bellek oranini duşurursen şu anda da oyunu yukleyebilirsin. Şu anda diger klasorundeki boyut ne durumda telefonunda.

lumia 820 kullananlar listesinde adımı eklermisiniz.

Hayirli olsun aramiza hoşgeldin. Listeye ekledim:oke:

dakamon

dakamon

Üye

Şöyle aciklayayim magazada 80 mb gozuken bir oyun telefona kuruldugunda bazen iki uc kati yer kapliyor. Wpapp uygulamasini bilgisayarda acarak telefonunu bagla ve ayrilmiş bellek oranini duşurursen şu anda da oyunu yukleyebilirsin. Şu anda diger klasorundeki boyut ne durumda telefonunda.

Hayirli olsun aramiza hoşgeldin. Listeye ekledim:oke:

Şu anda diğer klasörü 1.94 gb ama saçma gelen iş bu iki üç katı yer kaplaması ne anladım ben bu işten çok saçma geliyo yeni gelecek güncellemede bunu da düzeltmiyolar. Umarım bu sorunu da çözerler 820 nin büyük sorunlarından biri.

YkPkY

YkPkY

Üye
bu uygulamayı satın alıp deneyen oldumu hiç.güzel bir uygulamaya benziyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu uygulamayı satın alıp deneyen oldumu hiç.güzel bir uygulamaya benziyor.

degmez. Bizim buradan daha once bilgi alabilirsin. Bu uygulamalar biraz gec kaliyor:kıskıs:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Bende dün 920 aldım :)

serinaga

serinaga

Üye

degmez. Bizim buradan daha once bilgi alabilirsin. Bu uygulamalar biraz gec kaliyor:kıskıs:

KESİNLİKLE Katılıyorum ...

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR WP8 için eksik ve istekler anketi Ali Kemal Üstadın gayretli çalışmaları ile başladı,

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone8-eksik-ve-istekler-anketi-777690.html

L820 ve L620 Kullanıcıları Anketteki 7 Numaraya oy vermeyi UNUTMAYIN ! Bu bizler için ÖNEMLİ maalesef ...

hosgoru

Üye
eline sağlı kardeş. nokia lumia 820 için dosya yöneticisi varmı?.. acaba bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım lütfen.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben 820 i kullanıyorum, özellikle haritalarda nokianın üstüne telefon görmedim hemde çevirim dışı. bilen göz denilen şeyse süüper bi şey çevredeki binalara doğru tuttuğumda , O binalardaki iş yerlerinin adını bile yazıyor.... tabi bu özellik çevirim içi oluyor. tek sıkıntım hafıza kartın içindeki dosyaları yönetemiyorum. Bunun için PC e bağlanmak lazım, bunuda çözerlerse harika bişey.

yhedex

Üye
abi bu internete giriyorum ben yazılar ekranın üstünde ufak ortalarında büyük gözüküor bunun bi ayarı varmı hepsi aynı boyutta olsun (:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
abi bu internete giriyorum ben yazılar ekranın üstünde ufak ortalarında büyük gözüküor bunun bi ayarı varmı hepsi aynı boyutta olsun (:

İnternete "Internet Explorer"dan mı giriyorsun yoksa "UC Browser"dan mı :hmmm

yhedex

Üye
explorerden kendi tarayıcısından yani

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
explorerden kendi tarayıcısından yani

Bu yazıların bozukluğu problemi bütün sayfalarda mı oluyor yoksa belirli sayfalarda mı?
Bir de sorunla ilgili ekran görüntüsü paylaşma imkanın var mı acaba?
:hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye

Allah Allah ilginç Bi şey.bi görüntü verirsen cidden ii olur.

serinaga

serinaga

Üye

Büyüteçle bakar gibi yani :hmmm, en son hangi uygulamayı yükledin ???

PureFood

PureFood

Üye
Nokia sürüş'ü çalıştırdım. çalışmayan programın sorununu buldum. yeni adıyla here drive tabi. arka plan görevlerinde engellemiştim. ondan sonra adam gibi çalışmadı. şimdi yeniden kurdum otomatik olarak arka planda çalışıyordu ellemedim. ve sorunusuzca belirlediğim hedefe ulaştım.

serinaga

serinaga

Üye
Nokia sürüş'ü çalıştırdım. çalışmayan programın sorununu buldum. yeni adıyla here drive tabi. arka plan görevlerinde engellemiştim. ondan sonra adam gibi çalışmadı. şimdi yeniden kurdum otomatik olarak arka planda çalışıyordu ellemedim. ve sorunusuzca belirlediğim hedefe ulaştım.

Yaaa, bir enayilik olduğu belliydi, neyse ki çözmüşsün, sorun yaşayanların kulağına küpe olsun ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt