papakudioflu
Emekli Yönetici
Arkadaşım benide listeye ekle beyaz renk l920 aldım eklersen listeye makbul geçer l920 de depo hafızası klasörlerini telefonda göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler
dosya yoneticisi olmadigi icin depo hafizasi klasorlerini de goremezsin. Sadece ayarlardan hafiza durumuna bakabilirsin.
Listeye ekledim aramıza hoşgeldin.
arkadaşlar 920 almayi düşünüyorum fakat foruma biraz baktım haddinden fazla eksik bir O kadar da hata, donma vb. sıkıntıları var deniyor, bu konunun akıbeti nedir? almayayim napim?
O sorunlar her cihazda yok. Evet sorun yaşayan arkadaşlar var ama bu zaten normal. Burasi sorunlarin paylaşildigi ve cozum yollarinin araştirildigi bir platform. Gordugunuz sorunlarin da bazilari guncellemelerle cozuldu,bazilari da onumuzdeki ay yayinlanmasi beklenen guncellemeyle giderildi. Sonuc olarak cihaz hoşunuza gidiyorsa ve maddi imkanin yetiyorsa al ve keyfine bak.

Nasıl sonuçlanır bilmiyorum inan ama gelişmeleri buradan bizlere de söylersen çok sevinirim çünkü geçenlerde fark ettim benim de ön kameraya toz girmeye başlamış. Şu an için üst tarafta bir tanecik tozum var nur topu gibi