2.el iphone 4s aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ase00

Üye
    Konu Sahibi
2.el iphone 4s aldım
merhaba aradaşlar bugün ikinci el iphone 4s aldım. 1050 tl'ye. fakat adam bana faturası yok dedi. telefon türkiye ürünüymüş evkurdan alınmış ama faturası yok. telefonların garantisi falan imei numarasından çıkıyormuş ve bana 1 senelik garantisinin kaldığını söyledi. şuan telefon sağlam bi sıkıntısını göremedim. fakat şu garanti kafamı karıştırıyor. telefon biraz darbe yemiş. arkasında bikaç ufak çizik var. ve telefonun sol üst köşesi hafif çökmüş durumda. yani darbe yediği yada düştüğü belli. bu şartlar altında telefona bişey olursa garanti karşılar mı bunu? tabi garantisi varsa... bu garanti olayını nasıl öğrenebilirim?
 


BYFECI

BYFECI

Üye
Garanti belgesi yok mu ?
 

ase00

Üye
    Konu Sahibi
Garanti belgesi yok mu ?
hayır. telefonu kutusuyla ve aksesuarlarıyla tam bi şekilde aldım. fakat fatura yada garanti belgesi dahil herhangi bir belge almadım. yani yokmuş. zaten sanırım telefonların imei numarasından çıkıyor garantisi faturaya ihtiyaç duymuyorlar sanırım. çünkü defalarca kvkya telefon gönderdim hepside faturaya bakmadı bile imei numarasını okutup yolladılar telefonu.
 
MrExpert

MrExpert

Üye
Btk dan sorgulat..
 

ase00

Üye
    Konu Sahibi
Btk dan sorgulat..

btkdan neyi sorgulayabilirim? mcks sisteminden imeiye baktım onda sadece telefonun türkiye ürünü olduğunu görebildim. garanti durumunun devam edip etmediğini yada ne zaman alındığına bakabilir miyim?

- - - Eklendi - - -

apple'nin bi sitesinden baktım seri numaradan sorgulattım. ingilizcem çok iyi değil ama sanırım telefonun 2 aylık garantisi kalmış
[h=3]Repairs and Service Coverage: Active[/h]Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: May 13, 2013
 
ZaZuM

ZaZuM

Üye
garanti düşme gibi durumlarda kullanıcı hatası der çıkar işin içinden haberin olsun
 
-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
Kardeşim ne adamsın sn yaw. O kadar parayı birşeyden haberin olmadığı halde niye alıyorsun? Parana yazık. Halbuki o parayla güzel bi tel alırdın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt