OttomaN TigeR
Üye
Rica ederim abi, ben nillkin kapaklı kılıf kullanıyorum süper duruyor.
bende sevmezdim kapaklı kılıfları,lakin telefon büyük olunca birazda pahalı olunca tav oldum.şık duruyor.bi dene bence.
teşekkür derim bu arada
Rica ederim abi, ben nillkin kapaklı kılıf kullanıyorum süper duruyor.
bende sevmezdim kapaklı kılıfları,lakin telefon büyük olunca birazda pahalı olunca tav oldum.şık duruyor.bi dene bence.
teşekkür derim bu arada
ee nolcak şimdiiGeçmiş olsun, bu çizgiler telefonu kapatıp açtığında da varsa muhtemelen nedeni ölü piksel. Servis yolu görünmüş sana...
Ekran camı üzerinde sürtünme ile oluşan bir çizik değil, değil mi? Emin olmak için soruyorum yanlış yönlendirmeyelim...ee nolcak şimdii
aynen dediğin gibi..Ekran camı üzerinde sürtünme ile oluşan bir çizik değil, değil mi? Emin olmak için soruyorum yanlış yönlendirmeyelim...
Muhtemelen ölü piksel nedeni ile ekran değişir ve bu ölü piksellerin nedeni kullanıcı hatası olarak kabul edilirse, hem ücret talep edilir, hemde garanti sonlandırılır.Servise mi göndermelimiyim mi şimdi.. Servise giderde ücret isterler mi
peki bu şeklilde kullanmaya devam edersem sorun oluşur mu ilerde yada olmaz mıMuhtemelen ölü piksel nedeni ile ekran değişir ve bu ölü piksel kullanıcı hatasına bağlı olarak değişirse hem ücret talep edilir hemde garanti sonlandırılır.
Pm atmıştım, cevaplayabilirsen seni doğru bir şekilde yönlendirmeye çalışacağım.peki bu şeklilde kullanmaya devam edersem sorun oluşur mu ilerde yada olmaz mı
serviste ücretli değişim yaptıracağın için garantiyi sonlandırmazlarpeki bu şeklilde kullanmaya devam edersem sorun oluşur mu ilerde yada olmaz mı
nilkinnin sitesine baktım çin ama güzel kılıflar var.arka korumalar benim sarıyla aynı.Rica ederim abi, ben nillkin kapaklı kılıf kullanıyorum süper duruyor.
Abi telefon düştümü garanti yalan olur.
serviste ücretli değişim yaptıracağın için garantiyi sonlandırmazlar
- - - Eklendi - - -
nilkinnin sitesine baktım çin ama güzel kılıflar var.arka korumalar benim sarıyla aynı.
sen nereden aldın.çindenmi?aslında bi çinde eş dos olacak abi bu devirde
eğer kullanıcı hatasına bağlamazlarsa zaten ücretsiz değiştirmek zorundalar.Abi telefon düştümü garanti yalan olur.eğer kullanıcı hatasına bağlamazlarsa zaten ücretsiz değiştirmek zorundalar.
Ben bunu kullanıyorum abi.
İnşallah dediğin gibi olur abi, arkadaşın canını sıkmasınlar da...düşme izi yoksa ücretsiz değişir.serviste değiştirdiğin için garanti dışına çıkartmıyolar.oda nerden baksan bi ekran 300 lira tutar
Bu durumda gayet iyi...Telefonumun şarjı sabah saat 7:00 itibari ile % 19 du.şuan saat 15:16 ve kalan şarj :%8. artı gün içinde 6 defa da ortalama 1 - 2 dk süren görüşmede yağtıgım halde. şebeke 2G wifi kapalı,konum bilgisi açık,arka plan görevleri kapalı veri bağlantısı kapalı,bence iyi dir arkadaslar sizler ne dersiniz ?
Bunun için kimse telefon sıfırlamaz abi.telefonu sıfırladıkdan sonra hotmail hesabı girerken kendi hesabınız yerine
retaildemomode
yazın.telefon tanıtım modunda açılacak.nokia shop da standta incelediğiniz şekilde