İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
iyide arkadaş %1 i nasıl görmüş anlamadım.. benim bildiğim L920 ler %5 olunca tel kapanıyor.. yani en azından benimki oyle yapıyor kendini :hmmm

Ben de öyle biliyorum. %3-4 civarına düştüğü an cortluyor. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
belli olmuyor. Ben bir saat %0'da kullandigimi bilirim:D

ÖEY

ÖEY

Üye
şarjı %100 fulledim sonra çıkartıp yattım sabah bi kalktım %1 e düşmüş, sebebi ne olabilr acaba ya ): arka planda hiç birşey çalışmıyor tüm bağlantılar kapalı ?
Sen bence bir cihazı sıfırla. Bazen hangi işletim sistemi olursa olsun böyle şeyler yapabiliyor. Örnek isterseniz mesela, benim bundan önceki telefonum htc evo 3d'ydi. Telefonu ilk aldığım haftalardan birinde dışarı çıkmadan önce bir gün cihazı şarj ettim sonrada %100 iken kılıfına koydum tam dışarı çıkarken elime almamla bırakmam bir oldu. Cihaz inanılmaz ısınmış ve şarjı bitmişti. Yani demem o ki anlık, bir seferlik bir şey olmuş da olabilir.

YkPkY

YkPkY

Üye

nasıl arkadaşlar.çektiğim kamera nokia e7.tam netleşme yok. ama birde yakından görün derim ve tavsiyemdir.bir kez daha aşık oldum.hevesim sarı lumiaydı lakin yaşımız geçti,siyah aldım.bu arka kılıfla hefesimide almış oldum.

• Beğen
Tepkiler: power_24 ve ardacumhur
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sarı kılıf üst ve alt tarafı da tutuyorsa mükemmel :)

Güle güle kullanın :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Sarı kılıf üst ve alt tarafı da tutuyorsa mükemmel :)

Güle güle kullanın :)
maalesef üst tarafı tutmuyor.yani ekran üstüne koyunca koumuyor.saatlerce slikonunu aradım ama bulamadım maalesef.
teşekkür ederim

YkPkY

YkPkY

Üye
İnce kapaklısıdı var.güzeldi ama abartı duruyordu,renk olarak

- - - Eklendi - - -

Diğer kılıfdada tablet gibi kullanabiyorsun.hemde slim

ferit.61

ferit.61

Üye
Hoşbulduk arkadaşlar. Hayırlısı ile hep iyi anlarımızda kullanmak dileğiyle. Lumia 820... Bu zamana kadar keyifle kullanmamıştım hiç bir telefonu. Bundan önceki delisi olduğum N9 du :( Güzel telefondu ama önü kapatılmış. Bu cihaz ise gerçekten çok keyifli. Hergün burayı takip etmek yeni bir güncelleme haberi veya uygulama haberi insanı mutlu ediyor. Yalnız windows biraz hızlı olmalı güncelleme konusunda. Büyük güncelleme haberini daha şimdiden piyasa salıp herkesi heyecanlandırmadan önce olması gereken acil problemleri çözmesi daha mantıklı geliyor. Çok büyük sıkıntısı yok ama basit ve acil olması gereken düzeltmeler lazım....Sen ilk önce sistemi oturttur ondan sonra blue veya 9 a geçirsin milleti.
Yazdıklarım sitem gibi algılanmasın. Teli almadan çok okudum bazı eksiklikler olduğunu bilerek aldım. Telefonda memnunum :) Sadece içimden geçenleri yazdım doğal haliyle...

PureFood

PureFood

Üye
Yav bu bildirim olayı ne olacak. Whatsapp berbatlaştı. Mğaza yorumlrına baktım herkes cortladı yazmış bikaç gündür. öğlen 2de yazılan yazı akşam 9da geliyor. aklım iyiden iyiye nexus 4e kayıyor ya hadi bakalım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

nasıl arkadaşlar.çektiğim kamera nokia e7.tam netleşme yok. ama birde yakından görün derim ve tavsiyemdir.bir kez daha aşık oldum.hevesim sarı lumiaydı lakin yaşımız geçti,siyah aldım.bu arka kılıfla hefesimide almış oldum.
Güle güle kullan abi, bunun aynısı Ulus şehir çarşısında vardı 25 TL indirimle 20 TL olur dedi beğenmediğim için almamıştım. :) Ben nillkin marka kılıfları çok beğeniyorum sanırım takıntım var ve bu yüzden küt küt... ;) Ayrıca sarı kapakta çok hoş durmuş. :oke:

sezenege

sezenege

Üye
Dün mat bir ekran koruyucusu aldım.Deyim yerindeyse telefonun ekranı 3310 ekranına döndü.Bulanık ve pikselleri ayrışmış şekilde görünüyor.Bide elim biraz bile terli olsa kaymıyor parmağım yapışıyor.20 TL verip aldığım bu koruyucu ya çok dandik yada mat olanlar zaten böyle.
Almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum telefondan soğursunuz.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Güle güle kullanın. Keşke ben de denk gelebilsem böyle bişeye telefonumu bileksiz çorabımın içinde saklıyorum 2 aydır,eğlenceli oluyordu ilk zamanlar ama bazı yerlerde insanlar yadırgıyor çok,Starbucks gibi kasıntı yerlerde falan :d:

YkPkY

YkPkY

Üye
Güle güle kullan abi, bunun aynısı Ulus şehir çarşısında vardı 25 TL indirimle 20 TL olur dedi beğenmediğim için almamıştım. :) Ben nillkin marka kılıfları çok beğeniyorum sanırım takıntım var ve bu yüzden küt küt... ;) Ayrıca sarı kapakta çok hoş durmuş. :oke:
bende sevmezdim kapaklı kılıfları,lakin telefon büyük olunca birazda pahalı olunca tav oldum.şık duruyor.bi dene bence.
teşekkür derim bu arada

- - - Eklendi - - -

Dün mat bir ekran koruyucusu aldım.Deyim yerindeyse telefonun ekranı 3310 ekranına döndü.Bulanık ve pikselleri ayrışmış şekilde görünüyor.Bide elim biraz bile terli olsa kaymıyor parmağım yapışıyor.20 TL verip aldığım bu koruyucu ya çok dandik yada mat olanlar zaten böyle.
Almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum telefondan soğursunuz.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Güle güle kullanın. Keşke ben de denk gelebilsem böyle bişeye telefonumu bileksiz çorabımın içinde saklıyorum 2 aydır,eğlenceli oluyordu ilk zamanlar ama bazı yerlerde insanlar yadırgıyor çok,Starbucks gibi kasıntı yerlerde falan :d:

çorabın içinde nasıl duruyor koca telefon.hadi filmlerde bayanlar silah sıkıştırıyor cartiyerinede o taa yukarda.koşarken falan fırlamıyormu

- - - Eklendi - - -

Benimkide mattı.,aksesuarcı telefona hayranmış.söktü parlağını taktı hediye olarak.cidden telefonu soluklaştırmış.şimdi daha canlı duruyor.ekranın özelliğini öldürmüşüm resmen.bu arada filmler 5₺ - 3₺.kazık yemeyin.büyük marketten almıştım 3 tane mat 2₺.hepside aynı marka Çin malı

sezenege

sezenege

Üye

bende sevmezdim kapaklı kılıfları,lakin telefon büyük olunca birazda pahalı olunca tav oldum.şık duruyor.bi dene bence.
teşekkür derim bu arada

- - - Eklendi - - -

çorabın içinde nasıl duruyor koca telefon.hadi filmlerde bayanlar silah sıkıştırıyor cartiyerinede o taa yukarda.koşarken falan fırlamıyormu

- - - Eklendi - - -

Benimkide mattı.,aksesuarcı telefona hayranmış.söktü parlağını taktı hediye olarak.cidden telefonu soluklaştırmış.şimdi daha canlı duruyor.ekranın özelliğini öldürmüşüm resmen.bu arada filmler 5₺ - 3₺.kazık yemeyin.büyük marketten almıştım 3 tane mat 2₺.hepside aynı marka Çin malı

Ben müthiş bir kazık edim ama bilerek yedim birazda çünkü eskisi nerdeyse soyulmuştu ve telefonu korumasız kullanmaya gönlüm el vermedi.Ay başı gelsin alıcaz inşallah yenisinden,dediğiniz gibi hepsi çin malı. Bir de kılıf bulabilsem ne hoş olacak:dry:

- - - Eklendi - - -

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Nokia lumia 820 yere düştü nasıl canım sıkıldı bir bilseniz iki ayrı uzuun çizgi oluştu ne yabilirim :(

power_24

Üye
lumia 920 kılıf arayan arkadaslarımız ve diğer lumiacılar içinde gecerli bu adresten guzel kılıflar mevcut.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia lumia 820 yere düştü nasıl canım sıkıldı bir bilseniz iki ayrı uzuun çizgi oluştu ne yabilirim :(
Geçmiş olsun, bu çizgiler telefonu kapatıp açtığında da varsa muhtemelen nedeni ölü piksel. Servis yolu görünmüş sana...

qwerty41

qwerty41

Üye

Eveeet arkadaşlar Ekran Koruyucusu kullanmanın önemini burdan anlıyoruz. Hemen git parlak bir ekran koruyucusu yapıştır çizikler gözükmiyecektir bile hem ekran artık çizilmez ama Parlak​ Alın derim ben..

Üst Alt