İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkürler
Bir sorum daha olacaktı bir avm'den xboxa microsoft hesabım ile giriş yaptım hesabım açık kaldı ve hesaplar bölümünde yazıyor hesabı nasıl silip çıkış yaparım

Hesabinin şifresini degiştir butun platformlardaki oturumlarin kapsnir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bu mağazanın ingilizce olan uygulaması varmı burda paylasılan uygulamaları mağazada göremiyorumda birde telefondan internet expolorerden girince wp türkiye bölümüne yönlendiriyorda

serinaga

serinaga

Üye

Ali nereden aldın sorabilir miyim :D 920 için de var mıdır aynısı ya da bu tarz acaba. Ve ne kadardı.

İZMİR'de çankaya'daki 2.Onur Han'ın arka tarafına düşen sokakta GSM aksesuar toptancısı var spot mağazaların olduğu sokak içerisinde, adını hatırlayamadım şimdi (GANİ Elektronik karşı çaprazı), oradan pazarlık vs. derken ilk çıktığı sıralarda, yaklaşık bir ay önce 15 TL.'ye , ama malzemesi sağlam, L920 içinde vardır muhtemelen ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İZMİR'de çankaya'daki 2.Onur Han'ın arka tarafına düşen sokakta GSM aksesuar toptancısı var spot mağazaların olduğu sokak içerisinde, adını hatırlayamadım şimdi, oradan pazarlık vs. derken ilk çıktığı sıralarda 15 TL.'ye , ama malzemesi sağlam ...
15TL mi :ah çok pis kazık yemişim ::agla2: (55TL) :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bu mağazanın ingilizce olan uygulaması varmı burda paylasılan uygulamaları mağazada göremiyorumda birde telefondan internet expolorerden girince wp türkiye bölümüne yönlendiriyorda
bana yardım edecek olan yokmu acaba ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sorun burda paylasılan uygulamalar türkiye mağazasında görülmüyor birde internet expolerer ile yabancı mağazaya girmeye windows phonenun türkiye mağazasına yönlendiriyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sorun burda paylasılan uygulamalar türkiye mağazasında görülmüyor birde internet expolerer ile yabancı mağazaya girmeye windows phonenun türkiye mağazasına yönlendiriyor
Linke tıkladığınızda uygulamaya yönlendirmiyor mu?Ayrıca Amerika mağazasına giriş yapabilmen için telefondan bölge ayarlarını Amerika yapman gerekiyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya türkiye mağazasında göremiyorum acaba amerikanın kullandığı wp store mağazasının amerika versiyonu olarak uygulaması varmıdır varsa telefona indirelim he bide son çıkan oyunlara bakıyorum xboxtan söle diyor geçende real football 2013 oyunu için baktım xboxtan bu oyun mağazada mevcut değil yada bulunamadı diyor bide normal mağazada aratıyorum bulamıyor sinir etti beni ya bunlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya türkiye mağazasında göremiyorum acaba amerikanın kullandığı wp store mağazasının amerika versiyonu olarak uygulaması varmıdır varsa telefona indirelim he bide son çıkan oyunlara bakıyorum xboxtan söle diyor geçende real football 2013 oyunu için baktım xboxtan bu oyun mağazada mevcut değil yada bulunamadı diyor bide normal mağazada aratıyorum bulamıyor sinir etti beni ya bunlar
Mağaza için ayrıca bir uygulama yok. Ben denedim şimdi xbox oyun mağazasından girip real yazınca oyun geliyor. :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
:blink: nerden almıştın abi?

ankarada necatibeyde aksesuarcıdan almıştım.
ama bıgün yine Bi kılıf aldım.eve gidince resmini koyarım.hasta olacak herkes

- - - Eklendi - - -

Bide darı arka rubber koruma aldım.bildiğin sarı lumia oldu.tavsiyemdir.

yhedex

Üye
şarjı %100 fulledim sonra çıkartıp yattım sabah bi kalktım %1 e düşmüş, sebebi ne olabilr acaba ya ): arka planda hiç birşey çalışmıyor tüm bağlantılar kapalı ?

kartal-78

Üye
arkadaşlar l920 4cu part satışa cktımı cunku gittiğim turkcell mağzalarındaki l920 ler hep sıkıntılı sllayınca içinden sesler geliyor budurmdan rahatsız oldum ankarada hangi yerlerde bulabilirim l920 4cu part cihazları ve cihazin 4cu part oldunu nasıl anlarım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şarjı %100 fulledim sonra çıkartıp yattım sabah bi kalktım %1 e düşmüş, sebebi ne olabilr acaba ya ): arka planda hiç birşey çalışmıyor tüm bağlantılar kapalı ?

:blink:

yhedex

Üye
bayağa abi şarj boşalmış sabah kadar sanki hayaletler asphalt 7 oynamışlar telefonda sabaha kadar (: anlamadım gitti

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bayağa abi şarj boşalmış sabah kadar sanki hayaletler asphalt 7 oynamışlar telefonda sabaha kadar (: anlamadım gitti

Asphalt 7 çok sevildi ya abi olabilir :kop2:

Bide temple run yada real racing,dead trigger falan olsa elimizden de alırlar telefonu :kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Vallahi ilk sende böyle bir şey duyuyorum.
Hani bağlantılar falan açık olur, taş çatlasa %10-15 düşüp %85-90'a iner de; %1 nedir yaa :ah

Ekran ışığı açık kaldığında (ekran sürekli çalıştığında) genellikle böyle aşırı şarj yer.
Ama aynı zamanda ısınır da...
:hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
pil kalibre olmamış gibi duruyor yada donanımsal bir sorun var.

Kamera tuşu basılı kaldı da kamera tüm gece açık mı kaldı ki?

n000k

n000k

Üye

Vallahi ilk sende böyle bir şey duyuyorum.
Hani bağlantılar falan açık olur, taş çatlasa %10-15 düşüp %85-90'a iner de; %1 nedir yaa :ah

Ekran ışığı açık kaldığında (ekran sürekli çalıştığında) genellikle böyle aşırı şarj yer.
Ama aynı zamanda ısınır da...
:hmmm
iyide arkadaş %1 i nasıl görmüş anlamadım.. benim bildiğim L920 ler %5 olunca tel kapanıyor.. yani en azından benimki oyle yapıyor kendini :hmmm

Üst Alt