Merhabalar,
Aylardır burayı takip ediyorum telefonumu almadan önce bile, daha yeni geldim aranıza.Sarı Nokia Lumia 820 'im ile deyim yerindeyse aşk yaşıyorum. Açıkçası Samsung benim için tabiri caizse amale telefonu gibi geliyor,İphone ise çok burjuva işi geliyordu.Gerçek bir farklılık ve en önemlisi sağlamlık aradığım için Lumia'yı tercih ettim.
Media Markt tan aldığım telefonuma 30 lira ekstra ücret ödedim ve ekran koruyusu yapıştırdılar bir tane gerçekten iğrenç bir malzeme. hemen attı kendini zaten.
önerebileceğiniz marka var mı acaba?
Teşekkürler
Beni de o meşhur listenize eklerseniz sevinirim,ve yıllar sonra forumlara dönüş yapmak hoş oldu açıkçası çocukluğuma döndüm
![]()

Hayırlı olsun, ekran koruyucu değilde, arkasını önünü kapatan güzel bir deri kılıf tavsiye edebilirim..

Aldığım andan itibaren mat koruyucu taktırmıştım gerçekten ekranın görüntüsünü bozuyor ben telefonun çözünürlüğü düşük sanıyordum meğer koruyucu yüzünden miş çıkartmam la Vay Anasını demem bir oldu
Koruyucusuz kullanmak ne kadar tehlikeli denim Pant cebine koyup çıkarmakla çizilmez sanırım kolay kolay![]()
Ben de geçen Cumartesi toptancıdan aldım hatta adam kendi taktı 5 TL![]()
Kılıf için bunu önerebilirim, harika bir şey.

Rica ederim, biraz tuzlu fakat değer.Haahhh işte bende bu kılıfın aynısını L820 için olanını aldım, oldukça sağlam ve kullanışlı, herkese tavsiye ederim ...
Resimler için teşekkürler Gökçen, bende tam resim çekip upload edeyim diye düşünüyordum![]()
Ben 2-3 aydır koruyucusuz cepte taşıdım, sorun yok, ama bu çizilmez anlamına gelmiyor. Gorilla Glass kadar olmasada oldukça dayanıklı bir ekranı var.
- - - Eklendi - - -
Haahhh işte bende bu kılıfın aynısını L820 için olanını aldım, oldukça sağlam ve kullanışlı, herkese tavsiye ederim ...
Resimler için teşekkürler Gökçen, bende tam resim çekip upload edeyim diye düşünüyordum![]()
920 için de var mıdır aynısı ya da bu tarz acaba. Ve ne kadardı.
Yetti de,kuzen ağlamaklı oldu
hahahBen 2-3 aydır koruyucusuz cepte taşıdım, sorun yok, ama bu çizilmez anlamına gelmiyor. Gorilla Glass kadar olmasada oldukça dayanıklı bir ekranı var.
- - - Eklendi - - -
Haahhh işte bende bu kılıfın aynısını L820 için olanını aldım, oldukça sağlam ve kullanışlı, herkese tavsiye ederim ...
aynı kılıfı geçen ay 20 liraya almıştım.sağlam kazık yemişim
nerden almıştın abi?Beni de o meşhur listenize eklerseniz sevinirim,ve yıllar sonra forumlara dönüş yapmak hoş oldu açıkçası çocukluğuma döndüm
![]()
arkadaşlar xbox oyunların düz oyunlardan farkı nedir açıklar mısınız
(ör:asphalt 5ve asphalt 5 xbox)
farki şu xbox oyunlarinda capraz platform ozelligi olur,pc'de,konsolda başladigin oyuna telefonda devam edebilirsin. Veya telefonda oynarken kazandigin archivmentsler hesabina eklendigi icin konsol ve pc'de de gorebilirsin.