İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu cok komik nokiacılardan samsung videosuna derleme

bunu bir konuda paylaşmiştim :oke:

O değilde şu gelecek güncellemenin biran önce çıkması şart ya. Özellikle şu hafıza problemi yüzünden :( bi programdan bahsedeceksiniz biliyorum yarım saat silmeye ugrastırıyomus hiç ugrasmak istemiyorum. O yüzden çıksın istiyorum biran önce çok saçma saçma doluyo şu diğer. Ne var acaba içinde 2.5 gb lık ne var olabilir içinde ona şaşıyorum :D hiç bir şeyin 2.5 değil kapladığı alan haa. :D

Buyuk ihtimalle Nisan ayında yayınlanıcak.

smltrl

Üye
çevrimdışıyken facebook mesajlarını alabileceğim bir uygulama var mı?

Lumiance

Lumiance

Üye
çevrimdışıyken facebook mesajlarını alabileceğim bir uygulama var mı?

bildirim için smsi etkinleştirirsen cebine gelir. Ama tam düzgün çalışmıyor bazen geliyor bazen gelmiyor kafasına göre :)

YkPkY

YkPkY

Üye
köü haber

microsoftun newyorktaki merkez binası yanmış arkadaşlar.bill gets amcada ağır yaralıymış.az önce uydudan cnn de seyrettim.ihaleler projeler ertelenmiş.telefonlar elimizde patladı.kendimizi toparlamamız 8 aylık bi sürece sığabilir dedler.tabii bill amcamızın yaşama sürecine bağlı

bahtiyad

bahtiyad

Üye
siyah nokia lumia 920 ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
köü haber

microsoftun newyorktaki merkez binası yanmış arkadaşlar.bill gets amcada ağır yaralıymış.az önce uydudan cnn de seyrettim.ihaleler projeler ertelenmiş.telefonlar elimizde patladı.kendimizi toparlamamız 8 aylık bi sürece sığabilir dedler.tabii bill amcamızın yaşama sürecine bağlı

:hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
köü haber

Sen ciddi misin, şimdi bakındım hiç bir haber sitesinde göremiyorum.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bir htc kullanıcısı olarak size bir sorum olacak. Malum bizim htc sayfa ağır gidiyor:)
işyerinden wifi ile bağlanıyorum ama bilgi işlem benim wifi ye bağlı olduğum anda beni görüp engellemiş :) android cihaz kullanırken statik ip yolu ile bu engeli ortadan kaldırıyordum tekrar bağlanabiliyordum. Ama htc 8x de wifi ağından girip ip menusunu değiştiremiyorum. O bolumu etkinleştiremiyorum kendim ip yazabilir miyim varmı bunun bir yolu

YkPkY

YkPkY

Üye
siyah nokia lumia 920 ;)
bırak siyah lumiayı arkadaşım.benimkide siyah ama haberler kötü

- - - Eklendi - - -

avrupa uydusundan seyrettim.umarım dediğiniz gibidir.yoksa lumia 1500 lira artı bilgisayarlarımız sııfır güncelleme girecek bizlere

- - - Eklendi - - -

avrupa uydusundan seyrettim.umarım dediğiniz gibidir.yoksa lumia 1500 lira artı bilgisayarlarımız sııfır güncelleme girecek bizlere

- - - Eklendi - - -

ÖEY

ÖEY

Üye
@YkPkY, yok öyle bir şey. Sen ne izledin bilmiyorum ama MS merkez binasında yangın falan olayı yok. Akşam akşam güzel şaka yaptın herkese :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de CNN'in resmi sayfasından baktım. Öyle bir şey gözüme çarpmadı :dry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:kıskıs: bir şey olmaz abi

serinaga

serinaga

Üye
köü haber

Haydi canım bu bir şaka olmalı ???

Lumiance

Lumiance

Üye
Microsoft'un merkez binası California'nın redmond şehrinde değil miydi??

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Microsoft , Windows Phone 7 ve Windows Phone 8′e 2014′e Kadar Destek Verecek

WP7.8 sistemine sahip telefonlar 9 Eylül 2014 tarihine kadar, WP8 sistemine sahip telefonlar ise 8 Temmuz 2014 tarihine kadar güvenlik güncelleştirmesi almaya devam edecek.

Söz konusu tarihler Microsoft’un sistem için gerekli güvenlik güncelleştirmelerini de içeren genel güncelleştirmeleri ne kadar süre sunacağını gösteriyor. Görüldüğü üzere söz konusu süreler, telefonların satıldığı tarihten değil güncellemelerin ilk başladığı tarihten itibaren esas alınmış.
Bu şu anlama geliyor. Örneğin Temmuz 2013′te satılan bir WP8′li cihaz, yalnızca bir yıl boyunca bu güncellemeleri alabilecek.

Microsoft ayrıca şunu ekliyor:
“Güncellemelerin dağıtımı, operatör ya da telefonu satın aldığınız üretici tarafından değiştirilebilir. Ayrıca güncelleme erişebilirliği de yine ülke, bölge yada donanım özelliklerine göre farklılık gösterebilecektir.”

Diğer taraftan, İşletim Sistemi destek süresi, herhangi bir yeni sistem sürümüyle sıfırlanabiliyor. Örneğin Kasım 2013′te gelecek Windows Phone 8.5 veya 9 güncellemesi, aynı zamanda kendi 18 aylık güvenlik güncelleştirmesi desteğini de getirecek.
Bilindiği üzere Microsoft zaten mevcut tüm WP8′li cihazların, gelecek olan büyük sistem güncellemesini alacağını belirtmişti.

dakamon

dakamon

Üye
Ben şunu merak ediyorum mesala microsoft phone 9 u çıkarttı aynı win 8 i satın alabildiğimiz gibi de phone 9 işletim sistemini ücretini verip telefonumuza kurabilecekmiyiz?

serinaga

serinaga

Üye
Ben şunu merak ediyorum mesala microsoft phone 9 u çıkarttı aynı win 8 i satın alabildiğimiz gibi de phone 9 işletim sistemini ücretini verip telefonumuza kurabilecekmiyiz?

HAYIR arkadaşım, muhtemelen satın almadan doğrudan güncelleyeceğiz ...

sezenege

sezenege

Üye
Merhabalar,
Aylardır burayı takip ediyorum telefonumu almadan önce bile, daha yeni geldim aranıza.Sarı Nokia Lumia 820 'im ile deyim yerindeyse aşk yaşıyorum. Açıkçası Samsung benim için tabiri caizse amale telefonu gibi geliyor,İphone ise çok burjuva işi geliyordu.Gerçek bir farklılık ve en önemlisi sağlamlık aradığım için Lumia'yı tercih ettim.
Media Markt tan aldığım telefonuma 30 lira ekstra ücret ödedim ve ekran koruyusu yapıştırdılar bir tane gerçekten iğrenç bir malzeme. hemen attı kendini zaten.
önerebileceğiniz marka var mı acaba?

Teşekkürler

sezenege

sezenege

Üye
Beni de o meşhur listenize eklerseniz sevinirim,ve yıllar sonra forumlara dönüş yapmak hoş oldu açıkçası çocukluğuma döndüm :D

:tşk:

Üst Alt