İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sezenege

sezenege

Üye
Teşekkür ederimmm:bye2:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hayırlı olsun, ekran koruyucu değilde, arkasını önünü kapatan güzel bir deri kılıf tavsiye edebilirim..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Aldığım andan itibaren mat koruyucu taktırmıştım gerçekten ekranın görüntüsünü bozuyor ben telefonun çözünürlüğü düşük sanıyordum meğer koruyucu yüzünden miş çıkartmam la Vay Anasını demem bir oldu :)

Koruyucusuz kullanmak ne kadar tehlikeli denim Pant cebine koyup çıkarmakla çizilmez sanırım kolay kolay :)

serinaga

serinaga

Üye
Merhabalar,
Aylardır burayı takip ediyorum telefonumu almadan önce bile, daha yeni geldim aranıza.Sarı Nokia Lumia 820 'im ile deyim yerindeyse aşk yaşıyorum. Açıkçası Samsung benim için tabiri caizse amale telefonu gibi geliyor,İphone ise çok burjuva işi geliyordu.Gerçek bir farklılık ve en önemlisi sağlamlık aradığım için Lumia'yı tercih ettim.
Media Markt tan aldığım telefonuma 30 lira ekstra ücret ödedim ve ekran koruyusu yapıştırdılar bir tane gerçekten iğrenç bir malzeme. hemen attı kendini zaten.
önerebileceğiniz marka var mı acaba?

Teşekkürler

Hayırlı Uğurlu Olsun, aramıza hoş geldin. Media-Markt gibi bir teknoloji marketi bunu yapmamalıydı, güven kaybediyorlar ...
Açıkçası piyasadan aldım, kendim taktım, gayet güzel kullanıyorum ...

- - - Eklendi - - -

Beni de o meşhur listenize eklerseniz sevinirim,ve yıllar sonra forumlara dönüş yapmak hoş oldu açıkçası çocukluğuma döndüm :D

:tşk:

:alkis

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun, ekran koruyucu değilde, arkasını önünü kapatan güzel bir deri kılıf tavsiye edebilirim..

Kesinlikle katılıyorum, hele birde yandan kapaklı olanları var inanılmaz sağlam ve harika koruyor, içim rahat atıp çarpıyorum :pro:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de geçen Cumartesi toptancıdan aldım hatta adam kendi taktı 5 TL :kıskıs:

Kılıf için bunu önerebilirim, harika bir şey.

serinaga

serinaga

Üye
Aldığım andan itibaren mat koruyucu taktırmıştım gerçekten ekranın görüntüsünü bozuyor ben telefonun çözünürlüğü düşük sanıyordum meğer koruyucu yüzünden miş çıkartmam la Vay Anasını demem bir oldu :)

Koruyucusuz kullanmak ne kadar tehlikeli denim Pant cebine koyup çıkarmakla çizilmez sanırım kolay kolay :)

Ben 2-3 aydır koruyucusuz cepte taşıdım, sorun yok, ama bu çizilmez anlamına gelmiyor. Gorilla Glass kadar olmasada oldukça dayanıklı bir ekranı var.

- - - Eklendi - - -

Ben de geçen Cumartesi toptancıdan aldım hatta adam kendi taktı 5 TL :kıskıs:

Kılıf için bunu önerebilirim, harika bir şey.

Haahhh işte bende bu kılıfın aynısını L820 için olanını aldım, oldukça sağlam ve kullanışlı, herkese tavsiye ederim ...
Resimler için teşekkürler Gökçen, bende tam resim çekip upload edeyim diye düşünüyordum :good:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kılıf süper :oke:

sezenege

sezenege

Üye
Gerçekten süpermiş bu.Fakat büyük mağazalarda nereye sorsam Lumia 820 için akseseuar yok diyorlar. Her yer renk renk çeşit çeşit iPhone - Samsung kılıflarıyla dolu sinir oluyorum. Kredi kartı kullanmadığım için ve asla kullanmayacağım için de internetten sipariş etme gibi bir şansım da yok. Bakalım inşallah bize de böyle güzel bi şey denk gelir.
Teşekkür ederim çok.

sezenege

sezenege

Üye
:yuru

abcderhan

Üye
arkadaşlar xbox oyunların düz oyunlardan farkı nedir açıklar mısınız

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haahhh işte bende bu kılıfın aynısını L820 için olanını aldım, oldukça sağlam ve kullanışlı, herkese tavsiye ederim ...
Resimler için teşekkürler Gökçen, bende tam resim çekip upload edeyim diye düşünüyordum :good:
Rica ederim, biraz tuzlu fakat değer.

PureFood

PureFood

Üye
Ben 2-3 aydır koruyucusuz cepte taşıdım, sorun yok, ama bu çizilmez anlamına gelmiyor. Gorilla Glass kadar olmasada oldukça dayanıklı bir ekranı var.

- - - Eklendi - - -

Ali nereden aldın sorabilir miyim :D 920 için de var mıdır aynısı ya da bu tarz acaba. Ve ne kadardı.

sezenege

sezenege

Üye
2-3 günde bir mağazaya girerken heyecanlanıyorum. Yeni oyunlar uygulamaların geldiğini görünce beni saran heyecanı tarif etmek imkansız.Bu benim ilk akıllı telefonum. Geçen gün kuzenimin 2 bin lira verip aldığı iPhone 5 iyle benim 820 arasında bir test yaptık.
Vimeo'dan aynı anda aynı video yu açtık ve iPhone un video performansı siyah doygunluğu benimkinin yanına bile yaklaşamadı.İşte o zaman dedim ki,
Boşver binlerce uygulamayı-oyunu.
Şeklimiz yeter :) Yetti de,kuzen ağlamaklı oldu:) hahah

sezenege

sezenege

Üye
Biz bayanların tırnakları her daim ojeli olduğu için daha önceki telefonumun ekranından hangi ojeyi ne sıklıkla kullandığımı çok net anlayabilirdiniz :) bu sebeple ekran koruyucu bize şart oluyor maalesef :d:

YkPkY

YkPkY

Üye

- - - Eklendi - - -

aynı kılıfı geçen ay 20 liraya almıştım.sağlam kazık yemişim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Beni de o meşhur listenize eklerseniz sevinirim,ve yıllar sonra forumlara dönüş yapmak hoş oldu açıkçası çocukluğuma döndüm :D

:tşk:

aramıza hoşgeldiniz. İsminiz listemize eklendi. Umarım keyifli vakitler geçirirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
(ör:asphalt 5ve asphalt 5 xbox)

farki şu xbox oyunlarinda capraz platform ozelligi olur,pc'de,konsolda başladigin oyuna telefonda devam edebilirsin. Veya telefonda oynarken kazandigin archivmentsler hesabina eklendigi icin konsol ve pc'de de gorebilirsin.

abcderhan

Üye

farki şu xbox oyunlarinda capraz platform ozelligi olur,pc'de,konsolda başladigin oyuna telefonda devam edebilirsin. Veya telefonda oynarken kazandigin archivmentsler hesabina eklendigi icin konsol ve pc'de de gorebilirsin.

Teşekkürler
Bir sorum daha olacaktı bir avm'den xboxa microsoft hesabım ile giriş yaptım hesabım açık kaldı ve hesaplar bölümünde yazıyor hesabı nasıl silip çıkış yaparım

Üst Alt