117 Kişi olmuşuz, 4 ay civarı bir sürede hemde. Rekor bence.
:Merhaba arkadaşlar,
51. kişi olarak beni de Nokia Lumia 820 ile listeye ekleyebilirseniz sevinirim.
Konuları daha telefon almadığımdan beri takip ediyordum, ha yazdıracağım ha yazdırdım derken 1.5 ay geçmiş aradan.
Hehhhee bizde iki buçuk ayda 50 kişi olmuşuz:

Merhaba arkadaşlar,
Konuları daha telefon almadığımdan beri takip ediyordum, ha yazdıracağım ha yazdırdım derken 1.5 ay geçmiş aradan.
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı olsun..
...Merhaba arkadaşlar,

Beni de L920 listesine ekleyebilirsiniz![]()

Acaba mağazada bir sorun mu var.Bir uygulamaya tıklıyorum yükleniyor diyor noktalar geçiyo geçiyo sonrada bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyiniz diyo.Sorun bende mi mağazada mı yardım eder misiniz?
Bütün uygulamalarda durum bu.Bir de Youtube dan da video oynatamıyorum aynı şekilde yükleniyor diyor noktalar geçiyo sonrada bu dosyayı oynatamıyoruz diyor
saolasın cevabın içinBen de flaşlama işleminden sonra çıkmıştı geri yükleme sorusu.
Ve uygulamalar kendiliğinden yüklenmeye başlamıştı mağazadan.
Sıfırlama işlemini ise sadece telefonu ilk aldığım hafta (Kasım ayının sonlarına doğru) yapmıştım.
O zaman yedekleme açık mıydı ya da yedeğim var mıydı bilmiyorum ama geri yükleme diye herhangi bir soru çıkmamıştı sanırım.
Sonuç olarak bana en son 1232.5951.... diye başlayan önceki yazılım güncellemesini yüklediğimde geri yükleme sorusu çıkmıştı.
Sizde çıkmamasının nedenini bilemiyorum arkadaşlar.Hesap ayarlarıyla alakalı bir şey olabilir belki.
Yada arada Nokia güncellemelerinden biriyle sessiz sedasız bu geri yükleme olayı askıya alınmış olabilir. Diğer konuda da bahsedildiği gibi geri yükleme aşamasında karşılaşılan sorunlar oluyordu. Demem o ki, belki ben sıfırlasam ya da flaşlasam şimdi bana da çıkmaz kimbilir...
![]()
bir de guc tasarruf modu aciksa kapatip tekrar dener misin.
güç tasarruf modu kapalı paket olarak Türkcell in 43 mbps lik paketini kullanıyorum onda da sorun yok çatır çatır açıyo sayfaları
youtube da da ayni hatayi veriyorsa buyuk ihtimalle net hizindan kaynaklanir. AKK nedeniyle kotan dolupta hizin duşmuş olmasin.
bi programdan bahsedeceksiniz biliyorum yarım saat silmeye ugrastırıyomus hiç ugrasmak istemiyorum. O yüzden çıksın istiyorum biran önce çok saçma saçma doluyo şu diğer. Ne var acaba içinde 2.5 gb lık ne var olabilir içinde ona şaşıyorum
hiç bir şeyin 2.5 değil kapladığı alan haa.