İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
117 Kişi olmuşuz, 4 ay civarı bir sürede hemde. Rekor bence.

ferit.61

ferit.61

Üye
Merhaba arkadaşlar,

51. kişi olarak beni de Nokia Lumia 820 ile listeye ekleyebilirseniz sevinirim.
Konuları daha telefon almadığımdan beri takip ediyordum, ha yazdıracağım ha yazdırdım derken 1.5 ay geçmiş aradan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar,

Konuları daha telefon almadığımdan beri takip ediyordum, ha yazdıracağım ha yazdırdım derken 1.5 ay geçmiş aradan.

aramıza hoş geldin.

PureFood

PureFood

Üye
Hehhhee bizde iki buçuk ayda 50 kişi olmuşuz :):

Aslında 820'nin daha çok olmasını bekliyordum ben ama olmadı 920 katladı niyeyse :D

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar,

hayırlı olsun..

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Merhaba arkadaşlar,

hayırlı olsun :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Beni de L920 listesine ekleyebilirsiniz:oke:

narnia16

narnia16

Üye
Acaba mağazada bir sorun mu var.Bir uygulamaya tıklıyorum yükleniyor diyor noktalar geçiyo geçiyo sonrada bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyiniz diyo.Sorun bende mi mağazada mı yardım eder misiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Acaba mağazada bir sorun mu var.Bir uygulamaya tıklıyorum yükleniyor diyor noktalar geçiyo geçiyo sonrada bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyiniz diyo.Sorun bende mi mağazada mı yardım eder misiniz?

butun uygulamalarda ayni sorunu yaşiyor musun.

Bu arada şu anda magazada bir hata var fakat bahsettiginiz hataya sebep olur mu bilmiyorum. Uygulama geliştiricilerin yukledigi guncellemeler ile ilgili bir calişma varmiş magazada.

narnia16

narnia16

Üye
Bütün uygulamalarda durum bu.Bir de Youtube dan da video oynatamıyorum aynı şekilde yükleniyor diyor noktalar geçiyo sonrada bu dosyayı oynatamıyoruz diyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bütün uygulamalarda durum bu.Bir de Youtube dan da video oynatamıyorum aynı şekilde yükleniyor diyor noktalar geçiyo sonrada bu dosyayı oynatamıyoruz diyor

e magaza uyarmakta hakliymiş. Ya net baglantinda sorun var ya da net hızın cok duşuk.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben de flaşlama işleminden sonra çıkmıştı geri yükleme sorusu.
Ve uygulamalar kendiliğinden yüklenmeye başlamıştı mağazadan.

Sıfırlama işlemini ise sadece telefonu ilk aldığım hafta (Kasım ayının sonlarına doğru) yapmıştım.
O zaman yedekleme açık mıydı ya da yedeğim var mıydı bilmiyorum ama geri yükleme diye herhangi bir soru çıkmamıştı sanırım.

Sonuç olarak bana en son 1232.5951.... diye başlayan önceki yazılım güncellemesini yüklediğimde geri yükleme sorusu çıkmıştı.
Sizde çıkmamasının nedenini bilemiyorum arkadaşlar. :bilmm Hesap ayarlarıyla alakalı bir şey olabilir belki. :hmmm Yada arada Nokia güncellemelerinden biriyle sessiz sedasız bu geri yükleme olayı askıya alınmış olabilir. Diğer konuda da bahsedildiği gibi geri yükleme aşamasında karşılaşılan sorunlar oluyordu. Demem o ki, belki ben sıfırlasam ya da flaşlasam şimdi bana da çıkmaz kimbilir...
:allalla:
saolasın cevabın için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir de guc tasarruf modu aciksa kapatip tekrar dener misin.

narnia16

narnia16

Üye
bir de guc tasarruf modu aciksa kapatip tekrar dener misin.

güç tasarruf modu kapalı paket olarak Türkcell in 43 mbps lik paketini kullanıyorum onda da sorun yok çatır çatır açıyo sayfaları

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

güç tasarruf modu kapalı paket olarak Türkcell in 43 mbps lik paketini kullanıyorum onda da sorun yok çatır çatır açıyo sayfaları

youtube da da ayni hatayi veriyorsa buyuk ihtimalle net hizindan kaynaklanir. AKK nedeniyle kotan dolupta hizin duşmuş olmasin.

narnia16

narnia16

Üye

youtube da da ayni hatayi veriyorsa buyuk ihtimalle net hizindan kaynaklanir. AKK nedeniyle kotan dolupta hizin duşmuş olmasin.

paketimi bugün güncelledim daha zaten bir haftadır dediğiniz şekilde hızı düşük kullanıyordum o zaman sorun yoktu az önce başka bi siteden video izlemeyi denedim onu da şak diye açtı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu cok komik nokiacılardan samsung videosuna derleme

dakamon

dakamon

Üye
O değilde şu gelecek güncellemenin biran önce çıkması şart ya. Özellikle şu hafıza problemi yüzünden :( bi programdan bahsedeceksiniz biliyorum yarım saat silmeye ugrastırıyomus hiç ugrasmak istemiyorum. O yüzden çıksın istiyorum biran önce çok saçma saçma doluyo şu diğer. Ne var acaba içinde 2.5 gb lık ne var olabilir içinde ona şaşıyorum :D hiç bir şeyin 2.5 değil kapladığı alan haa. :D

Üst Alt