İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
:megafon:sorunlarıma cevap verecek kimse yooookmuuuuuuuuuuuuu:vur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bendede çıkmıyor işte.sorun orada başlıyor.peki sende yedeklemeyi açıp-uygulama yedekleme bölümünde telefonun adı ve son yedeklemeyimi gösteriyor sadece.orada geri yükleme tiki vamı.resimde gösterdiğim yerde.
kulüpcü arkadaşlar bi gelsede bi sorularıma cevap verseler keşke.bura gece kulubü değilki gündüz kimse yok.alem akşam başlıyor :D
windows phone ve son yedekleme bilgisi görünüyor, olması gereken bu zaten abi. :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
geri yüklemeyi wifiden yapan nasıl yapıyor peki.kimse cevap vermiyor senden başka.ayrılıyorum kulüpden ben.
bizim buradaki kulübe takılacağım artık :bira2:

- - - Eklendi - - -

:bilmm Abi Özgür'ün paylaştığı video vardı izledin mi? Hesabı tanımladıktan sonra geri yükleme seçeneği vardı orada işte o bende çıkmıyor mesela. :(
saolasın abim ilgilendiğin için.o video neredeydi?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nokia'nın Lumia 920 için bir not kalemi çıkarması güzel olmaz mıydı sizce? Yani ben isterdim açıkçası. Samsung'un Note II si gibi ince uçlu bi kalemi olsa süper olurdu. (arada elle karalayarak not almak güzel olmaz mıydı? :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
geri yüklemeyi wifiden yapan nasıl yapıyor peki.kimse cevap vermiyor senden başka.ayrılıyorum kulüpden ben.
bizim buradaki kulübe takılacağım artık :bira2:

- - - Eklendi - - -

saolasın abim ilgilendiğin için.o video neredeydi?

rica ederim abi umarım çözümü bulursun. Video şu konuda abi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Onu biliyorum abim.o yüzden şaşkınım.sendedemi aynı seçenek çıkmıyor

- - - Eklendi - - -

Konu sahibi ve diğer arkadaşlarda biraz ilgilenip Bi yanıt verseler.burada çözüm bulmaya çalışıyoruz,konunun formatı bu olsa gerek.
habire benide ekleyinle sorunlara çözüm bulunmazki

• Beğen
Tepkiler: serinaga
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Geri yükle seçeneği bendede yok hepsini tek tek Windowsphone sitesine girerek yukledim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de flaşlama işleminden sonra çıkmıştı geri yükleme sorusu.
Ve uygulamalar kendiliğinden yüklenmeye başlamıştı mağazadan.

Sıfırlama işlemini ise sadece telefonu ilk aldığım hafta (Kasım ayının sonlarına doğru) yapmıştım.
O zaman yedekleme açık mıydı ya da yedeğim var mıydı bilmiyorum ama geri yükleme diye herhangi bir soru çıkmamıştı sanırım.

Sonuç olarak bana en son 1232.5951.... diye başlayan önceki yazılım güncellemesini yüklediğimde geri yükleme sorusu çıkmıştı.
Sizde çıkmamasının nedenini bilemiyorum arkadaşlar. :bilmm Hesap ayarlarıyla alakalı bir şey olabilir belki. :hmmm Yada arada Nokia güncellemelerinden biriyle sessiz sedasız bu geri yükleme olayı askıya alınmış olabilir. Diğer konuda da bahsedildiği gibi geri yükleme aşamasında karşılaşılan sorunlar oluyordu. Demem o ki, belki ben sıfırlasam ya da flaşlasam şimdi bana da çıkmaz kimbilir...
:allalla:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Beyler müjde wp8 e dosya yönetici geliyor file Manager ama uygulama olarak en kısa zamanda...

kazakcı

Üye
Arkadaşlar bana 620yi Nasıl ilk halıne getıre bileceğim anlattırmışınız

baryanli61

Üye
Benide listeye eklermisiniz lumia 820 olarak telefonu alalı 1 ayı geçti ama şimdi kayıt oldum. Teli almadan önce bu siteyi takip ediyordum zaten ama şimdi kayıt olmak nasip oldu :)

baryanli61

Üye
arkadaşlar benide eklermisiniz lumia 820 olarak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Onu biliyorum abim.o yüzden şaşkınım.sendedemi aynı seçenek çıkmıyor

:ah konudaki yorumlarını gördüm, evet abi bende de geri yükleme seçeneği çıkmıyor malesef.

Sahiden bende şimdi farkettim yedekle seçeneği mevcut ama geri yükleme yok,,
Normali bu kardeş ;) Telefona sıfırlama yapılması yada tekrar yazılım yüklenmesi sonucu microsoft hesabın ile oturum açtığında bir sonraki seçenekte alınan yedeğinin yüklenip yüklenmeyeceğini sorması gerekir. Biz de bu yok. :)

Ayarlar/Hakkında/Telefonunuzu sıfırlayın... Emin misin? :)

PureFood

PureFood

Üye

Sakın sıfırlama telefonundan nefret etme durdukyere. Eğer telefonunu seviyorsan sıfırlama. Burda kaç kişi sıfırladıktan sonra telefonu açamadı da nelerle uğraştı. Ben de dahil. Eğer beceririm dersen Nokia Care suite ile flash at telefona. sıfırlamaktan iyidir.

Üst Alt