BelaMonte
Üye
yazılım güncelleme yapmışmıydın
şuan son guncellemede.
yazılım güncelleme yapmışmıydın
hafiza ile ilgili degil. Arkaplan uygulamalarini kontrol et.
windows phone ve son yedekleme bilgisi görünüyor, olması gereken bu zaten abi.
bendede çıkmıyor işte.sorun orada başlıyor.peki sende yedeklemeyi açıp-uygulama yedekleme bölümünde telefonun adı ve son yedeklemeyimi gösteriyor sadece.orada geri yükleme tiki vamı.resimde gösterdiğim yerde.
kulüpcü arkadaşlar bi gelsede bi sorularıma cevap verseler keşke.bura gece kulubü değilki gündüz kimse yok.alem akşam başlıyor![]()

saolasın abim ilgilendiğin için.o video neredeydi?Abi Özgür'ün paylaştığı video vardı izledin mi? Hesabı tanımladıktan sonra geri yükleme seçeneği vardı orada işte o bende çıkmıyor mesela.
![]()
geri yüklemeyi wifiden yapan nasıl yapıyor peki.kimse cevap vermiyor senden başka.ayrılıyorum kulüpden ben.
bizim buradaki kulübe takılacağım artık
- - - Eklendi - - -
saolasın abim ilgilendiğin için.o video neredeydi?
Hesap ayarlarıyla alakalı bir şey olabilir belki.
Yada arada Nokia güncellemelerinden biriyle sessiz sedasız bu geri yükleme olayı askıya alınmış olabilir. Diğer konuda da bahsedildiği gibi geri yükleme aşamasında karşılaşılan sorunlar oluyordu. Demem o ki, belki ben sıfırlasam ya da flaşlasam şimdi bana da çıkmaz kimbilir... 
Beyler müjde wp8 e dosya yönetici geliyor file Manager ama uygulama olarak en kısa zamanda...

Kaynak?![]()
Geri yükle seçeneği bendede yok hepsini tek tek Windowsphone sitesine girerek yukledim
Onu biliyorum abim.o yüzden şaşkınım.sendedemi aynı seçenek çıkmıyor
konudaki yorumlarını gördüm, evet abi bende de geri yükleme seçeneği çıkmıyor malesef.Normali bu kardeşSahiden bende şimdi farkettim yedekle seçeneği mevcut ama geri yükleme yok,,

Ayarlar/Hakkında/Telefonunuzu sıfırlayın... Emin misin?Arkadaşlar bana 620yi Nasıl ilk halıne getıre bileceğim anlattırmışınız

Arkadaşlar bana 620yi Nasıl ilk halıne getıre bileceğim anlattırmışınız
arkadaşlar benide eklermisiniz lumia 820 olarak.