İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
ya ben 1 ay önce kayseriden bir avmden nokia shoptan lumia 620 aldım ve bir ay sora kayserideki nokia shop kapandı bende bir kaç arkadasa sordum ve senin telefon artık garanti dısı kaldı diyolar sizce böle biseyin olması mümkünmü ?
o nasıl bia saçmalık yahu.

- - - Eklendi - - -

bana hala yardım edecek yokmu

- - - Eklendi - - -

sorularıma cevap verecek

- - - Eklendi - - -

yedeklemeyi wifidenmi mobil veridenmi yapıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

YkPkY

YkPkY

Üye
Abi benim geri yükleme dışında bir sıkıntım yok.

Her ikisinden de yapıyorum :)
yedeklemiyorki geri yüklensin.yedekliyomuş gibi yapıyor,ama geri yükleme diye bişey çıkmıyor.skydrivedede bişey görünmüyor.oraya baktınmı hiç

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

yedeklemiyorki geri yüklensin.yedekliyomuş gibi yapıyor,ama geri yükleme diye bişey çıkmıyor.skydrivedede bişey görünmüyor.oraya baktınmı hiç
Baktım abi skydrive'de yedek ile ilgili bir şey görmedim. :(

BelaMonte

BelaMonte

Üye
beyler, bende lumia 920 var, menude gezince bi anda çok az bir şekilde kasıyor. Sonra ama beni çok rahatsız ediyor. En ufak takılması bile. Hele haritalara giriyorum çok kötü bir şekilde kasıyor ama aynı hareketi 2 3 defa deneyince kasmıyor ama bu seferde başka şekilde kasıyor. Mağazada the amazing spider man var, onu indirdim ya nasıl kasıyor ben resmen mahfoldum o anda. Sonra fabrik ayarlasına geri çevirdim tekrar denedim busafer çok az kastı yine diğerinden daha az. Ayarlarda filan dolaşırke birine tıklayınca ilkten geç açılıyor. Beyler sizdede aynı sorun varmı en azından haritaları açıp deneyin sonucu yazın bide ne yapmam gerektiğimi söyleyin ne olur...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kasılma yok ama bir şey soracağım ekran koruyucu film kullanıyor musun?

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende koruyucu film de var.o oyunda.hafızamdada 16gb boş yer.hiç kasma yaşamadım hiçbirinde

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya bende neden kasıyor format attığım halde. gerçekten en nefret ettiğim şey. ne yapmalıyım adım adım açıklayacak biri lazım bana.. :((

- - - Eklendi - - -

Şeffaf filmlerde pek etki etmese de matte filmlerde bu tür sıkıntılar oluyormuş. Yalnız ben bundan tam olarak emin değilim.

bendeki matt da bu neyi etkilerki ? ekran koruyucusu.

YkPkY

YkPkY

Üye
Baktım abi skydrive'de yedek ile ilgili bir şey görmedim. :(

Geri yüklemeyi wifiyle yapanlar nasıl yapıyor peki.teli fabrika ayarlarına döndürünce mobil veriye bağlanıyor ilk çünkü

- - - Eklendi - - -

ya bende neden kasıyor format attığım halde. gerçekten en nefret ettiğim şey. ne yapmalıyım adım adım açıklayacak biri lazım bana.. :((

- - - Eklendi - - -

bendeki matt da bu neyi etkilerki ? ekran koruyucusu.
benimkide mat.tık yok.maaşallah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Geri yüklemeyi wifiyle yapanlar nasıl yapıyor peki.teli fabrika ayarlarına döndürünce mobil veriye bağlanıyor ilk çünkü
:bilmm Abi Özgür'ün paylaştığı video vardı izledin mi? Hesabı tanımladıktan sonra geri yükleme seçeneği vardı orada işte o bende çıkmıyor mesela. :(

BelaMonte

BelaMonte

Üye

benimkide mat.tık yok.maaşallah

anlamıyorum ya ben ne yapmam gerekiyorki, bunun için ayrı konu açıcaktım ama ilkten buraya yaziyim dedim yardım edecek yokmu???? lumia 920 kasma sorunu için..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
anlamıyorum ya ben ne yapmam gerekiyorki, bunun için ayrı konu açıcaktım ama ilkten buraya yaziyim dedim yardım edecek yokmu???? lumia 920 kasma sorunu için..
Şimdi sana koruyucu filmi sök ve öyle biraz kullan diyeceğim, amma velakin ondan değilse zarar edeceksin. O yüzden karışmasam daha iyi.:sır:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

senin problemin kasma degil. Ekran filmi sorunu. Servisler bile kesinlikle önermiyor. Ama sen yine de ayarlardan dokunma hassasiyetini kontrol et yuksek ise normale alip dene.

YkPkY

YkPkY

Üye
:bilmm Abi Özgür'ün paylaştığı video vardı izledin mi? Hesabı tanımladıktan sonra geri yükleme seçeneği vardı orada işte o bende çıkmıyor mesela. :(
bendede çıkmıyor işte.sorun orada başlıyor.peki sende yedeklemeyi açıp-uygulama yedekleme bölümünde telefonun adı ve son yedeklemeyimi gösteriyor sadece.orada geri yükleme tiki vamı.resimde gösterdiğim yerde.
kulüpcü arkadaşlar bi gelsede bi sorularıma cevap verseler keşke.bura gece kulubü değilki gündüz kimse yok.alem akşam başlıyor :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

filmin altına takarken toz kaçırdınmı.hassasiyetliği düşür denildiği gibi

BelaMonte

BelaMonte

Üye

senin problemin kasma degil. Ekran filmi sorunu. Servisler bile kesinlikle önermiyor. Ama sen yine de ayarlardan dokunma hassasiyetini kontrol et yuksek ise normale alip dene.

zaten normalde şuan. Benim kasmaması için oyunmu silim zaten oynadığım 1 tane var. Muzikmi silim 6 7 tane var. Resim çok az var. Bayaa hafıza yerim var. Ne yapmalıyım acaba

- - - Eklendi - - -

bendede çıkmıyor işte.sorun orada başlıyor.peki sende yedeklemeyi açıp-uygulama yedekleme bölümünde telefonun adı ve son yedeklemeyimi gösteriyor sadece.orada geri yükleme tiki vamı.resimde gösterdiğim yerde.
kulüpcü arkadaşlar bi gelsede bi sorularıma cevap verseler keşke.bura gece kulubü değilki gündüz kimse yok.alem akşam başlıyor :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

filmin altına takarken toz kaçırdınmı.hassasiyetliği düşür denildiği gibi

toz yok

YkPkY

YkPkY

Üye
yazılım güncelleme yapmışmıydın

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ama çizikler var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten normalde şuan. Benim kasmaması için oyunmu silim zaten oynadığım 1 tane var. Muzikmi silim 6 7 tane var. Resim çok az var. Bayaa hafıza yerim var. Ne yapmalıyım acaba

- - - Eklendi - - -

toz yok

hafiza ile ilgili degil. Arkaplan uygulamalarini kontrol et.

Üst Alt