Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

jereax

Üye
Arkadaşlar acil Galaxy W Stock Rom Ram Arttıran Kernel Lazım.
Ram arttırsında ne kadar oldugu önemli degil. Kamera falan önemli degil önemli olan ramın artması.​

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaşlar acil Galaxy W Stock Rom Ram Arttıran Kernel Lazım.
Ram arttırsında ne kadar oldugu önemli degil. Kamera falan önemli degil önemli olan ramın artması.​

yoon chronos var ama yetmiyor yine swpa lazım

jereax

Üye
yoon chronos var ama yetmiyor yine swpa lazım

swap dediğin hafıza kartıyla dahili hafıza yerini degistirmekmi bide bu kernel stock rom için değilmiş herhalde

- - - Eklendi - - -

şöyle rami 400e cikaran bir kernel lazım stock romda kamera önemli değil

basri111

basri111

Üye
Beyler hafıza kartına nasıl ram yeri açılıyor detaylı anlatırmısınız

basri111

basri111

Üye
Eyvallah hocam saolasın çok lazımdı

ahmetsuha525000

Üye
Arkadaşlat telefonum Galaxy W ve CM9 RC6 Yoon Kernel kurulu. Stock Romda VPN programları çalışıyordu. Fakat şimdi çalışmıyor. Ne HotSpot nede VPN-Click One. Hiçbir VPN programı çalışmıyor sürekli bağlanamadı hatası var. Kendim VPN kurmayıda bilmiyorum bir yardım edin.

mami4890

Üye
Telefonumda Cm9 rc6 versiyon rom yuklu.Cok sık olmasada telefonu cebimden cıkardıgımda kapanmıs oluyor ve acma tusuna basıyorum pin kodu istemeden acılıyor.Yardımcı olursanız sevinirim

jereax

Üye
stock rom için 400+ ram yapabilecek kernel yokmu ?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
stock rom için 400+ ram yapabilecek kernel yokmu ?

N'aptın be abi... Custom romlarda bile o kadar yükseltilemiyor. Ve ayrıca donanım kötüyse yazılımı ne kadar iyi yaparsan yap istediğin sonuca ulaşamazsın. Bu lafımı da yazın. :)

jereax

Üye
N'aptın be abi... Custom romlarda bile o kadar yükseltilemiyor. Ve ayrıca donanım kötüyse yazılımı ne kadar iyi yaparsan yap istediğin sonuca ulaşamazsın. Bu lafımı da yazın. :)

Custom romlarda var kamera calismayan bazı kernellerde ram 410u falan geçiyor :)
Bide stock kullaniyorum. Cihazda root + cwm var sadece titanium backup ile gereksiz olan çoğu programı kaldırdım. ve build prob ayarlarını yaptım cm9 konusunda olan. telefonda ram kullanımı mesajlasirken netteyken falan 170 i 180i gecmiyot. hafızayi temizleyerek 90-100 e düşüyor ve şu ana kadar yukledigim çoğu oyunda kasma yapmadı ^^ sadece stock rom için güzel bir kernele ihtiyacim var.

nuhababa

nuhababa

Üye
E:error in/sdcard/........ istallation aborted hatası aldım.
ve
orjinal romu yüklerken amss.mbn download... diyo kalıyor

jereax

Üye
Herhalde stock için kernel bulamicaz cm9 yolu gözüktü ^^

nuhababa

nuhababa

Üye
Ben yükleyemedim installation aborted diyo. Ve dosyaları burdan indiriyorum. Cwm de yüklü. Neden bu hatayı alıyorum. Çözüm acil

alprnx

alprnx

Üye
Ben yükleyemedim installation aborted diyo. Ve dosyaları burdan indiriyorum. Cwm de yüklü. Neden bu hatayı alıyorum. Çözüm acil

kardeş bu hatayı cmw menude rom kurarkenmı alıyorsun.cmw menudekı android adam kırımızı ünlem rengine bürünüp bu yazımı yazıyor ?

- - - Eklendi - - -

beyler cm9 rc7 hayırlı olsun.... :)

cool_eagle

Üye
Usb bellek deneyen var mi bende calismadi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
rc 7 nasıl :D

nuhababa

nuhababa

Üye
kardeş bu hatayı cmw menude rom kurarkenmı alıyorsun.cmw menudekı android adam kırımızı ünlem rengine bürünüp bu yazımı yazıyor ?

- - - Eklendi - - -

beyler cm9 rc7 hayırlı olsun.... :)

evet kardeş dediğin gibi oluyo

alprnx

alprnx

Üye
evet kardeş dediğin gibi oluyo

bendede bi keresınde oyle olmuştu sorunun bilgisayardan kaynaklandıgını düşünmüştüm.internet cafede indirdim attım tele sorunsuz kurmuştum.sen bide telefondan indirim kurmayı dene.bide wipe işlemlerını dogru yaptıgına emınsın demı

Üst Alt