Nokia WP8 GDR2 BETA hakkında [Guncelleme 03/04/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ben yükledim ama en ufak bir değişiklik göremedim şimdi tekrar uygulamalarım yükleniyor ve uğraşmıcam artık bununla.guncelleme var ama bu konunun başındaki özelliklerden eser yok.saçma bir güncelleme olmuş amacını da anlamadım bu durumda.

magaza guncellemelerini yapip telefonu yeniden başlatinca yeniliklerin hepsi geliyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
bUYRUN NAVİYE GÜNCELLEME GELDİ

- - - Eklendi - - -

0001 NOKİA SHOP

TURKCELL

nokia care suite bu yazılımda hata veriyor dosya eksik hatası veriyor.niyeki?sen nasıl flashladın arkadaşım.

- - - Eklendi - - -

yukarıdan clear local cahce ye bas sonra tekrar dene
süpersin be kardeşim.bende 2 yıldır o tik ne işe yarıyor diye bir kere ayıkamadım :oke:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Navi baya yavaş indiriyor acaba yoğun olduğumda mı arkadaşlar

katil_197

katil_197

Üye
güncellemede yenilik varmı yokmu anlamadım gitti arkadaş :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Tecrübe bilgisi bekliyoruz

sawserez

sawserez

Üye
Güncellemede hiçbir değişim yok İS Sürümündende bu anlaşılıyor sadece nokia stabilite için ufak bi çalışma yaptı okadar kamera mağaza ayarları özelleştirdiler bu kadar

PureFood

PureFood

Üye
Madem yine o kadar büyütülecek bir güncelleme değil bende beklerim o zaman otayla yüklerim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Güncellemede hiçbir değişim yok İS Sürümündende bu anlaşılıyor sadece nokia stabilite için ufak bi çalışma yaptı okadar kamera mağaza ayarları özelleştirdiler bu kadar

e peki bu konuda paylaşılan bir önceki yazılımda değişikliklerden bahsedildi.bunlarla ilgili hiç bir değişiklik yokmu?
değişillikden bahsen arkadaşdanda yorum bekliyoruz.

sawserez

sawserez

Üye
Burada bulunan herkes hemen hemen her şeyden haberdar diye düşünüyorum ben hiç bir şey anlamadım güncellemeden kamera iyileşmiş kapanma sorunu vardı o ortadan kalmış gibi renk paleti haricinde diğer bahsedilen güncellemeler mevcut İS Sürümündende anlaşıldığı microsoft tarafından bir açıklama yok sadece nokia yazılım sürümünü yükseltti kapanma kamera vs gibi değişiklikler yaptı yakşaşık bir haftadır farklı sw ler denedim hiç bir far yok ya blue güncellemesinde yada ara bir güncelleme ile skype entegresini ve açılmamaış bazı özellikler eklenecek farklı sitelerde rastladığım incelemelrde bunlar var özellikle bir çin sitesinde çok detaya girmişler çeviri ile az çok anladıklarımı burda yazdım sormak istediklerinizi sorun 1 saat buradayım

- - - Eklendi - - -

e peki bu konuda paylaşılan bir önceki yazılımda değişikliklerden bahsedildi.bunlarla ilgili hiç bir değişiklik yokmu?
değişillikden bahsen arkadaşdanda yorum bekliyoruz.

değişiklik olarak kamera ve ayarlarda bulunan depolama yöneticisi gibi bir takım eklentiler var onlardan bahsedildi bu kadar hiç bir şey yok anlayacağım sadece biraz daha stabil okadar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Eğer dediğin gibi kapanma sorunu ortadan kalktıysa, bana göre büyük bir güncellemedir :)

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
n000k

n000k

Üye
şimdi bu naviye düşen dosyalardan başka yenden başka yayınlama ihtimalleri var mı? deemek istediğim GDR2 güncellemesinin son hali bu dosyalar mı? ona göre flaş atıcamda :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar telefonun açılışı da hızlanmış bu arada

- - - Eklendi - - -

20 saniyede açılıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
yapılan bir duyuru

[h=1]Lumia 920, 820 ve 620 güncellemesi çok yakın[/h][h=3]Nokia'nın bu Lumia ceplerinden birine sahipseniz, "çok yakında" bu güncellemeye kavuşacaksınız![/h]Nokia, yaptığı açıklamada Lumia 920, Lumia 820 ve Lumia 620 için yeni güncellemeleri yayınlamak üzere olduğunu duyurdu.
Finlandiya merkezli şirketin Windows Phone'lu ceplerine yapacağı bu güncelleme, herhangi bir yeni özellik getirmiyor. Lumia 820 ve Lumia 920'ye gelen ve onları 1232.5957.1308.00xx sürümüne yükselten güncellemeler, "çağrı içi kararlılık", otomatik aydınlatmayla ilgili geliştirmeler içeriyor. Lumia 620 için sunulan 1030.6407.1308.00xx ise kamera kalitesinde geliştirmeler, dokunmatik yazılımında geliştirmeler ve sistem kararlılığında çeşitli geliştirmeler sunuyor.
Nokia'ya göre yeni Lumia 920, 820 ve 620'ler, bu güncelleme kurulu biçimde gelecekler. Mevcut cepler ise güncellemeyi yakın bir tarihte Wi-Fi üzerinden alacaklar

• Beğen
Tepkiler: nanotex
kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Peki arkadaşlar bu dosya yönetici gelecek mi veya uygulama şeklinde yapan varmı

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
nokia istediğimi yapmış.tonla geri bildirim yapmıştım.helal olsun ilgilenmişler.
parlaklık ayarında otomatiği hangi seviyede ayarlarsanız orada kalıyor.düşük-orta - yüksek.dikkat edin bi.
bu konu hakkında çok şikayet etmiştim hatırlarsanız.

Üst Alt