nedir bu şarj dan çektiğim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
sizin gene iyi ben 1 günde 5 kere jarza takıyorum :D

MrExpert

MrExpert

Üye
sanırım nükleer pillerden bahsetti. Her pilin küçük miktarlarda nükleer reaktör olduğunu düşün. Ama hem çok pahalı hem de daha geliştirme aşamasında. Bunun için yaklaşık 2-3 cm genişliğinde kurşun kasa gerekecek. Yani biraz zor. Hem de telefonları kalınlaştıracak, hantallaştıracak ve ağırlaştıracak. İlk önce bunların aşılması lazım.

Arkadaşın dediği pil bu sanırım. Değilse arkadaştan açıklama bekliyoruz :)

Bahsettiğim şey nükleer enerji tabanlı ama öyle dediğin gibi bir kalınlık vb. gerekmiyor artık sadece maliyeti yüksek :) Birazdaha açıklayayım 1 ceviz tanesi kadar zenginleştirilmiş uranyum yani Nükleer enerji bir deniz altı aracını 10 yıl boyunca durmadan çalıştırabilecek enerjiyi üretiyor (Bir deniz altı hiçte küçük değildir. ) işte bu yüzden çok çok küçük mikroskobik bir uranyum bile yani nükleer enerji bir telefonun aylarca çalıştırabilir... Ve cihazların güvenliliği içinde 3 cm lik kurşun bir kaplama gerekmez tabi...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
samsungda aynı ya .s

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ooo bunu ne zaman akıllı telefona entegre ederler acaba :hmmm maliyetini de merak ettim doğrusu. ama birkaç seneye kalmaz bununla ilgili çalışma yaparlar gibi me geliyor. :oke:

yoksa böyle günde bir kaç defa şarj doldur doldur nereye kadar
:bilmm

- - - Eklendi - - -

bütün android kullanıcıları bu konu yüzünden muzdarip sanırım :ehe

CemKaradağlı

CemKaradağlı

Üye
Htc Bilmem Ama Samsung Galaxy S3 Gayet Güzel Gidiyo... Çalışan Programları Otomatik Belli Aralıklarla Durduran Programlar Var
Araştır Istersen Hava Durumu Widget Pili Sömürenlerin Başında Geliyo Kullandıgınız Temalarda Cok Önemli Stabil Temalar Ve Romlar
Kullanarak Bu Sıkıntıyı Atlatırsın Diyorum Ben...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Htc Bilmem Ama Samsung Galaxy S3 Gayet Güzel Gidiyo... Çalışan Programları Otomatik Belli Aralıklarla Durduran Programlar Var
Araştır Istersen Hava Durumu Widget Pili Sömürenlerin Başında Geliyo Kullandıgınız Temalarda Cok Önemli Stabil Temalar Ve Romlar
Kullanarak Bu Sıkıntıyı Atlatırsın Diyorum Ben...

mesela adventec task killer o dediğiniz işlemi görüyor mu ? tüm güncellemeleri durdurmuşum. 3g yi kapatmışım,

- - - Eklendi - - -

batarya eski ne yapçan :D

hidroelektrik santrali kuran biriisi yeni bir batarya alabilir sanırım..:)

rodinatr

rodinatr

Üye
Mobilecare programi isine yarayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt