5800'da çok flash attım Jaf ile bunda nasıl kolay mı arkadaşlar.
NCS ile Kolay bir şekilde flash atabiliyorsun evet.. Jaf gibi değil. Forumda anlatımı mevcut zaten.
Şimdi elimde tuğlaya dönmesin telefon 
ben bekliycem valla.. şimdi flaşlarım yarım yamalak sistemi.. tam güncelleme gelene kadar anam ağlar
Yoksa zamanı gelmesini beklesek miŞimdi elimde tuğlaya dönmesin telefon
![]()
hani elimde kaşınmıyor değil.. yok yok ben bekliycem 
Flash atmak değilde flashtan sonra şu uygulamaları tekrar yüklemek yok mu! işte bütün olay bu. Ben güncellemeyi beklerim arkadaş, zaten köklü bir değişiklik yok.![]()
windowsphone.com'da oturum aç yukarıda telefonuna tıkla orada tüm uygulamalarına ulaşabilirsin.
Bir dahakine mağazanın satın alma geçmişinden yükle tek tıkla yükleniyorwindowsphone.com'da oturum aç yukarıda telefonuna tıkla orada tüm uygulamalarına ulaşabilirsin.
not: telefonumu bul özelliği açık olmalı yoksa işlemez.
Bunu biliyorum, uygulamaların boyutları ve yükleme zahmetleri için böyle yazdım. İlgin için teşekkürler...NCS'i az önce güncelledim, içindeki uygulamaları çalıştırınca login, pass istiyor? Neyin nesi bu?
Uygulamanın kurulu olduğu dizine git, iki kere geri git yukarı ok tuşuyla, orada açacağın uygulamanın klasöründen erişebilirsin şifresiz.
yav ben flash ladım ama resimlerdeki özellikler bana gelmediturkcell olanı flash ladım benimki turkcell cihazı çünkü.
ayarlarda kapasite kontrolu diye bir secenek yok mu?

maalesef yok abi![]()
hakkinda/daha fazla bilgi bolumunun bir ss'ini alirmisin.