Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncelleme gelmiş yeni haberim oluyor indireyim de yüklüyeyim saolasaın hakan
başlıkta o kadar şaşalıydı nasılda görmedin. rica ederim güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

ınanırmısın tesadufen gördum indireyim dedim sonra duzeldi çözuldu ama hangi konudan yamayı yapcağımi bilemedim konular rerfsehten eski rompacherdeki aktif bas işe yarıyor mu aktif ettim de
bilmiyorum denemen gerek

- - - Eklendi - - -

ayarlamadım. Çünkü gömülü efek çalışmıyor ayarlayınca

- - - Eklendi - - -
Jin Hao'nun efektini sis content ile çıkardım.Core'de senin bulundurduğun efekle değiştirsemde yine bir sonuç alamıyacam demek istediğin bu galiba.Senin gömmeni gerektircek bir durum yok Hakan sadece efektinin yolunu belirliyecekdin.Rom patcher ile de bir sonuç alamadım yakın zamanda bir çözüm bulmalısın.Daha önce ki yazımlarında rast geldiğim kadarıyla bir video eşliğinde bunu destekliyeceğini gördüm.Umarım tez vakitde olur efekt olmayınca inan telefon ölü ruh gibi tabi birde buna alıştığımız için çok garip ve farklı bir hal alıyor.
efek yolunu e c ayarlayabiliyorum ben... onu ayarladığım zaman gömülü efek çalışmıyor sadece... ama siz efekti e ve ya c ye atınca çalışıyor.. ee bunu sen yaparsın başkası yapar ya yapmayan çıkmazsa onlar için sorun olacak.. ben istedim yapmak isteyen konu anlatımı vardır sitede o yolla kendileri yapsınlar...

sohey

Üye
Bir hevesle yükledim herşey çok güzeldi ama :D Widgetler şeffafken telefona yakısmıyor çok şeffaf ve şarkı daha az dayanıyor cihazım nokia 500 3 4 gün şarj gidiyordu Şimdi 1 gün anca elimde oynarsam Normalde 2 gün giderdi şimdi oyun oynarken cfwde 10 15 saat anca .d
Geri belle refresh yükledim mejburr

COJR3

COJR3

Üye
Hakan eklentide verdiğin pure font eski evols fontu sanırım; yanlız, cooker ile rofs2 ye gömülmüyor, boyut hatası veriyor. Xplore la da olmuyor. Nasıl fontu gömeriz yazılıma?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan eklentide verdiğin pure font eski evols fontu sanırım; yanlız, cooker ile rofs2 ye gömülmüyor, boyut hatası veriyor. Xplore la da olmuyor. Nasıl fontu gömeriz yazılıma?

Nokia cooker son sürümle rofs2 nin boyutu artırman gerek.. ayrıca ekteki font 2. nesiller içindir... sende eski evols yazılımı varmı

- - - Eklendi - - -

Bir hevesle yükledim herşey çok güzeldi ama :D Widgetler şeffafken telefona yakısmıyor çok şeffaf ve şarkı daha az dayanıyor cihazım nokia 500 3 4 gün şarj gidiyordu Şimdi 1 gün anca elimde oynarsam Normalde 2 gün giderdi şimdi oyun oynarken cfwde 10 15 saat anca .d
Geri belle refresh yükledim mejburr
hayırlısı olsun...

COJR3

COJR3

Üye

Nokia cooker son sürümle rofs2 nin boyutu artırman gerek.. ayrıca ekteki font 2. nesiller içindir... sende eski evols yazılımı varmı

Yok bende fp3 ile bu son çıkan vardı. Açıkcası benim amacım şuanki fontu başka bir font ile değiştirmek. Evols3 deki güzeldi mesela :) Ne yapmamı tavsiye edersin.? birde elimde güzel bir font dosyası yok açıkcası. Sitede bi konuda var onunda linkler ölü, elinde varsa paylaşabilirmisin? fontu düzelttikden sonra yazılımı kullanmaya başlayacağım :oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum denemen gerek

- - - Eklendi - - -

efek yolunu e c ayarlayabiliyorum ben... onu ayarladığım zaman gömülü efek çalışmıyor sadece... ama siz efekti e ve ya c ye atınca çalışıyor.. ee bunu sen yaparsın başkası yapar ya yapmayan çıkmazsa onlar için sorun olacak.. ben istedim yapmak isteyen konu anlatımı vardır sitede o yolla kendileri yapsınlar...

Hakan Cfw'de original efekti kullanmışsın bunada efekt diyebilmek biraz zor yani kimsenin kullanacağın efekt de bir sorun çıkarması mümkün değildi bu yolu açmalıydın şahsi görüşümce.Senin de bildiğin gibi kasmasıda ayrı bir çabası.E veya C olarak her kılığa her şekle girdi ama sonuç yok.Sis olarak yeri geldi c'ye yeri geldi e'ye yine bir hatadır dedim sis content ile efekt yollarını değiştirdim her zaman olduğu gibi sonuç alamadım.Anlıyacağın gömdüğün efekt dışında bir etkileşim olmadı.Dün flashsız yanıyla baya bir uğraştık yöntemlerde kayıtsız kaldı.Farkına vardıysan bir çok arkadaş aynı sorunu dile getirdi.Şu anda yapan yok gördüğüm kadarıyla.Bunları da geçtim sana sormak istediğim tek soru.Core ile gömdüğün efekti değiştirmeyi düşünüyorum bir nevi yeniden flash.Bu yöntemle skora vururmuyum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok bende fp3 ile bu son çıkan vardı. Açıkcası benim amacım şuanki fontu başka bir font ile değiştirmek. Evols3 deki güzeldi mesela :) Ne yapmamı tavsiye edersin.? birde elimde güzel bir font dosyası yok açıkcası. Sitede bi konuda var onunda linkler ölü, elinde varsa paylaşabilirmisin? fontu düzelttikden sonra yazılımı kullanmaya başlayacağım :oke:

sen bana team viewer id şifreni ver ben bağlanayım eski evols fp3 den fontu alalım yeni evolsa aktaralım

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum denemen gerek

- - - Eklendi - - -

Hakan Cfw'de original efekti kullanmışsın bunada efekt diyebilmek biraz zor yani kimsenin kullanacağın efekt de bir sorun çıkarması mümkün değildi bu yolu açmalıydın şahsi görüşümce.Senin de bildiğin gibi kasmasıda ayrı bir çabası.E veya C olarak her kılığa her şekle girdi ama sonuç yok.Sis olarak yeri geldi c'ye yeri geldi e'ye yine bir hatadır dedim sis content ile efekt yollarını değiştirdim her zaman olduğu gibi sonuç alamadım.Anlıyacağın gömdüğün efekt dışında bir etkileşim olmadı.Dün flashsız yanıyla baya bir uğraştık yöntemlerde kayıtsız kaldı.Farkına vardıysan bir çok arkadaş aynı sorunu dile getirdi.Şu anda yapan yok gördüğüm kadarıyla.Bunları da geçtim sana sormak istediğim tek soru.Core ile gömdüğün efekti değiştirmeyi düşünüyorum bir nevi yeniden flash.Bu yöntemle skora vururmuyum :)
ya ben anlamıyorum yada sen anlamıyorsun.. yolu aç diyorsunda bunu yapmak istemeyen çıkacak efek çalışmıyor diyecek bana onlara ne yapıcam ben yazılımı baştanmı düzenliycem. sitede anlatım var. orijinal belle refreshde ne yapıyorsan buna aynısını yapıp yolu değiştirceksin bu kadar basit...

COJR3

COJR3

Üye

sen bana team viewer id şifreni ver ben bağlanayım eski evols fp3 den fontu alalım yeni evolsa aktaralım

Hakan ekteki fp2 yi şu yöntemle attım ve oldu :oke: Ama nette görsellerde çok hoş font tipleri var(türkçeleri yok malesef). Acaba farklı tip türkçe fontları nerden bulabiliriz

''Copy the set of your fonts to C:\resource\fonts\
Now move с:/private/10003a16/lfonts to somewhere else(don't delete it)and restart your phone..you might need this file again to get back default font...''

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan ekteki fp2 yi şu yöntemle attım ve oldu :oke: Ama nette görsellerde çok hoş font tipleri var(türkçeleri yok malesef). Acaba farklı tip türkçe fontları nerden bulabiliriz

''Copy the set of your fonts to C:\resource\fonts\
Now move с:/private/10003a16/lfonts to somewhere else(don't delete it)and restart your phone..you might need this file again to get back default font...''

aynen buydu işte.... benim önceden mesuta anlattığımda buydu... bende farklı fontlar yok.. sen bana evols fp3 teki fontu rofs2 den çekip verebilirmisin bende silindi maalesef...

Samet.25

Tesekkurler

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

ya ben anlamıyorum yada sen anlamıyorsun.. yolu aç diyorsunda bunu yapmak istemeyen çıkacak efek çalışmıyor diyecek bana onlara ne yapıcam ben yazılımı baştanmı düzenliycem. sitede anlatım var. orijinal belle refreshde ne yapıyorsan buna aynısını yapıp yolu değiştirceksin bu kadar basit...
[/QUOTE]

Hakan'ım diyorum ki sen original efekti kullanmışsın yolu açtığın vakit değişen birşey olmıyacak.Benim gibi efekti değiştirmek isteyenler sis ile yüklemeleri halinde bunu kullanabilecek.Senin yazılımla oynamanı gerektircek hiç bir durum yok.Kurtuluş abinin çıkardığı son cfw'ye mutlaka rast gelmişsindir.Biraz da oraya dayanarakdan bunları söylüyorum.Yani hiç yaşamadığım birşey değil.Modül böyleydi ve biz sis ile yükleyerek istenilen efekti kullanıyorduk.İstemeyenlerle ilgili bir sıkıntın olamaz.Bahsettiğimiz yol tamamıyla değiştirmek isteyenler için bir seçenek aksine istemeyenlerin zaten cfw'yi yüklemeleri yeterli olacak.Bu anlatımlar ömrümü yedi.En başında söylediğim gibi bu işin yabancısıyım senin basit dediğin başlangıçda olan biri için kabiliyet gerektirir.En azından core dosyasını efekt isteyenler için şekillendirmeni ve upload etmeni beklerim.Olmadı artık bununla idare etmek dışında başka bir seçenek kalmıyor.Yinede belirtmek isterim bu sorun emeğine gölge düşürmesin.Hakkını vermek lazım fazlasıyla kayda değer bir cfw.Her haliyle işimi görüyor.Benim dert yandığım efekte alışkanlığım ve telefonun bu halini yadırgamamdan başka bir şey değil.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Hakan'ım diyorum ki sen original efekti kullanmışsın yolu açtığın vakit değişen birşey olmıyacak.Benim gibi efekti değiştirmek isteyenler sis ile yüklemeleri halinde bunu kullanabilecek.Senin yazılımla oynamanı gerektircek hiç bir durum yok.Kurtuluş abinin çıkardığı son cfw'ye mutlaka rast gelmişsindir.Biraz da oraya dayanarakdan bunları söylüyorum.Yani hiç yaşamadığım birşey değil.Modül böyleydi ve biz sis ile yükleyerek istenilen efekti kullanıyorduk.İstemeyenlerle ilgili bir sıkıntın olamaz.Bahsettiğimiz yol tamamıyla değiştirmek isteyenler için bir seçenek aksine istemeyenlerin zaten cfw'yi yüklemeleri yeterli olacak.Bu anlatımlar ömrümü yedi.En başında söylediğim gibi bu işin yabancısıyım senin basit dediğin başlangıçda olan biri için kabiliyet gerektirir.En azından core dosyasını efekt isteyenler için şekillendirmeni ve upload etmeni beklerim.Olmadı artık bununla idare etmek dışında başka bir seçenek kalmıyor.Yinede belirtmek isterim bu sorun emeğine gölge düşürmesin.Hakkını vermek lazım fazlasıyla kayda değer bir cfw.Her haliyle işimi görüyor.Benim dert yandığım efekte alışkanlığım ve telefonun bu halini yadırgamamdan başka bir şey değil.[/QUOTE]Al işte anlaşamadığımız konu bu... Ben siteki hiç bir cfw i denemedim... söylediğin kişi yazılıma efek yolunu e olarak ayarlamış ve sis sadece uygulama yükler gibi efekti değiştirebiliyordunuz... diyorum ki bunu bende yaparım ama yapmadım. güzel efek bulamadığım için orjinalinde bıraktım ve yoluda değiştirmedim... sen efekti değiştirmek istiyorsan ama başka biri evolsda olanı kullanmak ister ve efekleri açınca efek çalışmıycaktır... neyse artık ana başlıkta anlatım yapıcam orda anlattıklarımı yapıp efek yolunu değiştirceksiniz ve istediğiniz efekti kullanabileceksiniz... birazdan anlatım ana başlıkta olur...

COJR3

COJR3

Üye

aynen buydu işte.... benim önceden mesuta anlattığımda buydu... bende farklı fontlar yok.. sen bana evols fp3 teki fontu rofs2 den çekip verebilirmisin bende silindi maalesef...

Elbette :) İşte linki.

vg_engin

vg_engin

Üye
kardeşim çok teşekkürler eline emeğine sağlık kardeşim ALLAH RAZI OLSUN çok güzel olmuş bir arkadaşımada kurdum onunda memnun olacağına eminim kardeşim çok teşekkürler gerçekten :)

ademunal1985

Üye
Teşekkürler kardeşim ellerine saglık...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: vg_engin
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Hakan'ım diyorum ki sen original efekti kullanmışsın yolu açtığın vakit değişen birşey olmıyacak.Benim gibi efekti değiştirmek isteyenler sis ile yüklemeleri halinde bunu kullanabilecek.Senin yazılımla oynamanı gerektircek hiç bir durum yok.Kurtuluş abinin çıkardığı son cfw'ye mutlaka rast gelmişsindir.Biraz da oraya dayanarakdan bunları söylüyorum.Yani hiç yaşamadığım birşey değil.Modül böyleydi ve biz sis ile yükleyerek istenilen efekti kullanıyorduk.İstemeyenlerle ilgili bir sıkıntın olamaz.Bahsettiğimiz yol tamamıyla değiştirmek isteyenler için bir seçenek aksine istemeyenlerin zaten cfw'yi yüklemeleri yeterli olacak.Bu anlatımlar ömrümü yedi.En başında söylediğim gibi bu işin yabancısıyım senin basit dediğin başlangıçda olan biri için kabiliyet gerektirir.En azından core dosyasını efekt isteyenler için şekillendirmeni ve upload etmeni beklerim.Olmadı artık bununla idare etmek dışında başka bir seçenek kalmıyor.Yinede belirtmek isterim bu sorun emeğine gölge düşürmesin.Hakkını vermek lazım fazlasıyla kayda değer bir cfw.Her haliyle işimi görüyor.Benim dert yandığım efekte alışkanlığım ve telefonun bu halini yadırgamamdan başka bir şey değil.
Al işte anlaşamadığımız konu bu... Ben siteki hiç bir cfw i denemedim... söylediğin kişi yazılıma efek yolunu e olarak ayarlamış ve sis sadece uygulama yükler gibi efekti değiştirebiliyordunuz... diyorum ki bunu bende yaparım ama yapmadım. güzel efek bulamadığım için orjinalinde bıraktım ve yoluda değiştirmedim... sen efekti değiştirmek istiyorsan ama başka biri evolsda olanı kullanmak ister ve efekleri açınca efek çalışmıycaktır... neyse artık ana başlıkta anlatım yapıcam orda anlattıklarımı yapıp efek yolunu değiştirceksiniz ve istediğiniz efekti kullanabileceksiniz... birazdan anlatım ana başlıkta olur...[/QUOTE]

Eyvallah Hakan.Dahada fazla uzatmaya lüzum yok gibi ben birşeylerden bahsederim ama doğruluğundan emin olamam.Bu alana yatkın değilim.Sen yönlendirdikce gerekini bulmak var.Tamamıyla haklısın da sonuç olarak 1 kişiye cfw yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla bu rakam binlerle oynuyor.Buna fazlasıyla sevindim iyi anlatım sunan biri olarak bekliyorum.Eminim ki bu sefer skora vurmam mümkün olacakdır.Tekrardan teşekkür ederim.Sayem de baya bi dert küpü oldun kusura bakmazsın inşallah.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Al işte anlaşamadığımız konu bu... Ben siteki hiç bir cfw i denemedim... söylediğin kişi yazılıma efek yolunu e olarak ayarlamış ve sis sadece uygulama yükler gibi efekti değiştirebiliyordunuz... diyorum ki bunu bende yaparım ama yapmadım. güzel efek bulamadığım için orjinalinde bıraktım ve yoluda değiştirmedim... sen efekti değiştirmek istiyorsan ama başka biri evolsda olanı kullanmak ister ve efekleri açınca efek çalışmıycaktır... neyse artık ana başlıkta anlatım yapıcam orda anlattıklarımı yapıp efek yolunu değiştirceksiniz ve istediğiniz efekti kullanabileceksiniz... birazdan anlatım ana başlıkta olur...

Eyvallah Hakan.Dahada fazla uzatmaya lüzum yok gibi ben birşeylerden bahsederim ama doğruluğundan emin olamam.Bu alana yatkın değilim.Sen yönlendirdikce gerekini bulmak var.Tamamıyla haklısın da sonuç olarak 1 kişiye cfw yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla bu rakam binlerle oynuyor.Buna fazlasıyla sevindim iyi anlatım sunan biri olarak bekliyorum.Eminim ki bu sefer skora vurmam mümkün olacakdır.Tekrardan teşekkür ederim.Sayem de baya bi dert küpü oldun kusura bakmazsın inşallah.[/QUOTE]
estağfurullah yardım edebiliyorsam ne mutlu bana... inan efekten bende memnun değilim ama düzgün bir efek bulamadığım için kullanmadım.. neyse anlatımı yaptım ana başlıkta takıldığın yerde sor ve sonucu yazarsan diğer kullanmak isteyenlerede yardımcı olmuş olursun...

- - - Eklendi - - -

pc başında biraz olamayacağım. dışarıda işim çıktı sorunu olanlara döndüğümde yardım ederim artık. kolay gelsin herkese...

Üst Alt