Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
üstat dediğin gibi flashladım ben de c6 da depo hafıza yok sana üç sorum var
yazı tipini neden değiştirdin?
eski tema efekti çok iyiydi
sesi nasıl artırıcam ya da normal ses bu mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

:) sorun yok

- - - Eklendi - - -

fontta browser ve rehberde hata alınıyordu orjinale döndüm.
Efektide 1. Ve 2. Nesildede aynı yaptım daha doğrusu düzgün efek bulamadım. Eski efekti sevdiğinizi bilmiyordum yoksa değişmezdim.
Sesi rom patcher yaması ile arttırabilirsiniz.

achambo

achambo

Üye

yazı tipi eskisi daha hoş duruyodu

MaxipmaN

Üye
ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yere dosya atmam gerekiyor mu diğerleri için bir bildiğin vardı belliydi yoksa harikaydı yazı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eski evolstan çekip kullanabilirsiniz. Çeken olursa banada göndersin ana başlıkta ekte verwyim 1. Nesiller için

- - - Eklendi - - -

ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yere dosya atmam gerekiyor mu diğerleri için bir bildiğin vardı belliydi yoksa harikaydı yazı

yarın team viewerdan hazırlıyalım sanada eski yazı fontlu rofs2

MaxipmaN

Üye
ben gömmeyi falan bilmiyom hiç zahmete girme :D ben programla yaparım ses için dosya falan atcam mı tek sorunum şu an

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben gömmeyi falan bilmiyom hiç zahmete girme :D ben programla yaparım ses için dosya falan atcam mı tek sorunum şu an

yoo hallederim sorun yok benim için. Patch var onu patches klasörüne atıp rom patcherdan aktif etmen gerek

MaxipmaN

Üye
o patcni bulayım ben ama fontta hata varsa gerek yok bence :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o patcni bulayım ben ama fontta hata varsa gerek yok bence :)

öyle gözle görünür sorun yok ya. Kullanışlı yinede ama orjinal font tam uyumlu olduğu için onu düzenleyip kullandım. Tamam bak sen bulamazsan yarın atarım

ılgınbursa

Üye
hakan abi cuma günü bana teamden doğru flash atıp eski fontu yapar mısın

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hakan tema effect yolunu ayarladın mı yada c veya e olarak mı ayarladın.Kurtuluş abinin cwf'sinde tıkır tıkır çalıştırıyordu.Bunda bir aksilik var her denemeyi yaptım banamısın demiyo.

Arkadaşlar sizede sormak isterim.Jin Hao'nun Final effectini yükleyen oldu mu yada v3-v4 serisi.

EmreSalman

Üye
hakan bişi soracam bu klasörsüz menü için nokia cookeru açtım rofs2 yi attım private > 200113dd > content e girdim orda bi klasör var onu silip mi klasörsüz menüdeki dosyayı atıyım yoksa o klasör kalsın direk matrixmenudata dosyasını mı değiştiriyim

emre.koc

emre.koc

Üye
hakan bişi soracam bu klasörsüz menü için nokia cookeru açtım rofs2 yi attım private > 200113dd > content e girdim orda bi klasör var onu silip mi klasörsüz menüdeki dosyayı atıyım yoksa o klasör kalsın direk matrixmenudata dosyasını mı değiştiriyim

onu sil kardeş . Sonra oraya at . Zaten direk atarsan da değişsin mi diye sorar

alonewolf418

Üye
Öncelikle emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim üstad... Tek bir sorum olacak ben bunu N8 cihazıma kurdum ancak kurulumu senin dediginden farklı yaptım biraz. hafıza kısmını biçimlendirme kısmını yapmadan direk software güncellemesi olarak yaptım. Bunun bi sakıncası olur mu ya da böyle yaparak mahrum kaldığım bişey oldu mu? tekrar emeğine sağlık çok sağol...

emre.koc

emre.koc

Üye
Öncelikle emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim üstad... Tek bir sorum olacak ben bunu N8 cihazıma kurdum ancak kurulumu senin dediginden farklı yaptım biraz. hafıza kısmını biçimlendirme kısmını yapmadan direk software güncellemesi olarak yaptım. Bunun bi sakıncası olur mu ya da böyle yaparak mahrum kaldığım bişey oldu mu? tekrar emeğine sağlık çok sağol...
hafızayı biçimlendirin çünkü kalıntılar vardır system dosyaları illaki . bir de yazılım sıfırla ile yapmalısınız .

alonewolf418

Üye
anladım tamam peki şimdi bu son halinin üzerine direk dediklerini yaparsam bi sıkıntı olmaz demi?

emre.koc

emre.koc

Üye
anladım tamam peki şimdi bu son halinin üzerine direk dediklerini yaparsam bi sıkıntı olmaz demi?

evet kardeşim bi sıkıntı olmaz . ama önce dosyalarını pc ye yedekle sonrada biçimlendir şu dosyaları yedekleme resource,system,private gibi ... yazılım sıfırlama ile de at tamamdır .

alonewolf418

Üye
dediğin dosyaları yedeklemeden yaptım biraz acele edip ama bi sorun gözükmüyor başarılı bir şekilde yapabildim sanırım. Yardımların için çok teşekkür ederim. Hız ve ekran dokunmatiğinin iyileştirilmesi çok etkileyici. Eline sağlık...

Üst Alt