Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

the.reds

the.reds

Üye
önceki fw de C/Recouse/effect e attığımızda oluyodu bunda olmuyo.bunun için bi patch falan varmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
önceki fw de C/Recouse/effect e attığımızda oluyodu bunda olmuyo.bunun için bi patch falan varmı

öyle bende ayarlıyabiliyorum efek yolu klasörünü ama o zamanda gömülü font çalışmıyor. Bi bakayım bulursam ana başlıkta değişmeyi nasıl yapacağınızı anlatırım

SalihByk

SalihByk

Üye

sw reset kardeşim

- - - Eklendi - - -

telefonu kapalı konumda bağlama açık olacak. Ana başlıkta verdim cfw yükleme detayı oradan bakıp yap

- - - Eklendi - - -

önceki yüklediğin widgetlerden yükle

önceki yükledigin widget derken usta ? eskıden ındırdıklerımıde kurdum onlar da gorunmuyo ?

ılgınbursa

Üye
sw resetle flash olmuyor mu öbür türlü ne farkı oluyor ?

ılgınbursa

Üye
şimdi ben tekrar biçimlendirip hard atıp öyle mi yapacağım

ılgınbursa

Üye
widget mi abi ben sw reset attım onu diyorum her şey normal çalışıyor bende

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim süper cfwler yapıyorsun gerçekten. Bu işi severek yaptığın belli çok güzel çalışmaların var tebrik ederim seni yürekten. Heleki son güncellemen ile son noktayı koymuşsun gerçekten. İnan sırf sunumun ve konudaki düzen ve özenin ile bile bu cfw yi yükletirsin. Eksik olma bu forumdan. Sen ve senin gbi arkadaşlar sayesinde symbianı yaşatıcaz biz. Kolay gelsin iyi forumlar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim süper cfwler yapıyorsun gerçekten. Bu işi severek yaptığın belli çok güzel çalışmaların var tebrik ederim seni yürekten. Heleki son güncellemen ile son noktayı koymuşsun gerçekten. İnan sırf sunumun ve konudaki düzen ve özenin ile bile bu cfw yi yükletirsin. Eksik olma bu forumdan. Sen ve senin gbi arkadaşlar sayesinde symbianı yaşatıcaz biz. Kolay gelsin iyi forumlar.

görüşlerin için çok teşekkürler. Sende saolasın. Bir birimize destek çıktıktan sonra symbian ölmez daha birlikte çok yol gideriz evelallah...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam değişiklik yaparken e posta ile ilgili sorun olmuş olabilir mi oluşturmaya çalışıyorum olmuyor

e postada hiç bir modlama yok sadece widgetler eklendi... Tarih saat doğrumu onları kontrol et

jetblacklife27

Üye
ellerine sağlık sen olmasan halimiz yaman :)

Üst Alt