yazı tipine alışmaya çalışıyorum nokia pure değil bu![]()
menüde kasıyo qt uygulaması indirip denemem lazım mağazadansonra kasma geçebiliyo
2 sorum var efektler nasıl yükleniyor klasörler nasıl siliniyor
Hakan asphalt 6'nin kasmayan surumu hangisi ?
yok düzelmedi qt sorunu yok demekki evolsta belle asphalt 6 maxicep yazın indirin o kasmıyor ben fp3 tedenemiştim
hakan abi ben flashlarken sw reset mi ne öyle bi şey yapıyorum abi yanlış mı ne olacak
Merhaba arkadaşlar. SW reset olarak yapıyorum bi şeyler geliyor onları uyguluyorum bataryayı takıyorum açıyorum telefonu ekran geliyor beliyorum ana ekranı takıyorum USB yi yeniden dene diyorum sonra faild diyor
Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
bu hatayı veriyor. Direk update firmware yapsak olmaz mı ?
hakan hocam wıdget bolumundekı wıdgetlerı yukluyorum res atıyorum hıc bırı gorunmuyo ?
hımm kasma dediğin nasıl kasıyor çokmu bekliyor. İstersen başka cfw dene onlarda kasıyormu diye bak
Tamam küçük bi yerde hata yapmışım telefonu kapalı olarak görüyormuş programYükledim sorunsuz şimdi en zor yerde programları yeniden kurmak
![]()
tamam o zaman. Kolay gelsinaşağıya titreyerek iniyor menude bu da genel performansı bozuyor şuan kasmıyo uçak gibi cpu testte en duşuk islemci puanı bende alakası var mı bilmemde
unutmadan şunu da söyliyim ben hafıza kartını hiç bilgisayarda biçimlendirmedim okuyucu yok belki ondandır c4 8gb sandisk
coreye atacaksın efekti. Ana sayfada klasörsüz menü paylaştım rofs2 e at tamamdır
her efekt değiştirmek istediğimde core yi mi düzenlicem c den halledemezmiyiz
abi menü geçişlerinde tema efektini açınca kasma var önceden böyle değildi birde yazı boyutu büyümüş bunu nasıl düzeltcem
coreye atacaksın efekti. Ana sayfada klasörsüz menü paylaştım rofs2 e at tamamdır
her efekt değiştirmek istediğimde core yi mi düzenlicem c den halledemezmiyiz
c üzerinden hiç denemedim anlatım vardı galiba sitede onu yapman gerek