Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bu cwf ye kullandigin modlara diyorum. eski mod arsivin var bende. yeniler icin diyorum

- - - Eklendi - - -

demek ki o sürümde var 1.01.2 dene

- - - Eklendi - - -

modlar bölümünde paylaştım

bulamadim ya bi link versen iyi olur

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yalniz youtube downloader veya yükleme yaparken internet isteyen prolar yüklenmiyooo. bun bilmeni istedim. nokia 701 benim tel
whats app de internet istiyor yüklerken ama bende sorunsuz yükleniyor... 701 ve c7 için şu hata var bu hata var kesinlikle kabul etmiyor.. çünkü 2 telefonda var bende kullanıyorum gayet sorunsuz

- - - Eklendi - - -

bu cwf ye kullandigin modlara diyorum. eski mod arsivin var bende. yeniler icin diyorum

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

buyur http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/symbian-belle-mod-pakedi-29-10-2012-a-716576.html

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hocam yazılımda gördüğüm hatalar var gerçi bunlara pek hata denmez ama.
ekran dönüş hassasiyeti çok fazla ufak bir harekette dönüyor önceki çok daha iydi mesaj yazarken nette gezerken çok sıkıntı oluyor.
klavye ve font öncekinde çok daha iydi hiç hata yapmadan yazı yazabiliyordum şuan olmuyor.
sonra bunları ben dün akşam yazmak istedim telefona operayı kurdum açtım ama sayfalar için geçiş yapamadım ve klavyede açılmadı browserda dedim kendi tarayıcısında deneyeyim profile giriş yaptıktan sonra ileri gidemedi zaten ilgilenirseniz seviniirim...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
whatsapp bende yükledim ama televizyon youtube el feneri olmuyoooo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
henüz güncellemedim mod arşivimi ilerde güncellerim

- - - Eklendi - - -

whatsapp bende yükledim ama televizyon youtube el feneri olmuyoooo

buyur televizyonda yüklü sorunsuz çalışıyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
modlar eski modlar bunlar bende varki. mesela bildirimler icin skin var ama bildirimler widgetin yok saatler falan

Ferzan

Ferzan

Üye
usta şunu eski haline getireceğim modu söylermisin ben eklerim
ben bunu eski halinde kullanmak istiyorum
BEKLEME EKRANI ARAMA İCONU REHBER YAPILDI [2.NESİL]

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
wallaha ben yapamadim yükleniyooo diyo öyle kaliyooo sonra pert

sever58

Üye
Teşekkürler üstad ellerine sağlık indirip deneyeceğim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam yazılımda gördüğüm hatalar var gerçi bunlara pek hata denmez ama.
ekran dönüş hassasiyeti çok fazla ufak bir harekette dönüyor önceki çok daha iydi mesaj yazarken nette gezerken çok sıkıntı oluyor.
klavye ve font öncekinde çok daha iydi hiç hata yapmadan yazı yazabiliyordum şuan olmuyor.
sonra bunları ben dün akşam yazmak istedim telefona operayı kurdum açtım ama sayfalar için geçiş yapamadım ve klavyede açılmadı browserda dedim kendi tarayıcısında deneyeyim profile giriş yaptıktan sonra ileri gidemedi zaten ilgilenirseniz seviniirim...

telefonunuzu belirtiniz... yazılımı atmadan önce depo ve hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı... ve yazılımı yazılım sıfırla ile yükleyeceksin... ayrıca yedek alıp geri yüklersen buda sistemi karıştırır... yazılımı attıktan sonra öyle kullanıp hata olup olmadığını anca o zaman anlarsın. operayı bende kullanıyorum sorunsuzdur senden kaynaklanıyordur...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler üstad ellerine sağlık indirip deneyeceğim
rica ederim kolay gelsin

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
asphalt 6 1.01.2 yi bulamadım olan varsa link atabilir mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
wallaha ben yapamadim yükleniyooo diyo öyle kaliyooo sonra pert

ana sayfada yazdığım yükleme talimatlarını yaptın mı

- - - Eklendi - - -

asphalt 6 1.01.2 yi bulamadım olan varsa link atabilir mi?

oyunlar bölümünde bak yada konu aç benim bilgim yok kardeşim

- - - Eklendi - - -

usta şunu eski haline getireceğim modu söylermisin ben eklerim
ben bunu eski halinde kullanmak istiyorum
BEKLEME EKRANI ARAMA İCONU REHBER YAPILDI [2.NESİL]

root.o0014 bunu orijinal rofs2 den çekip aynı yere atman yeterlidir...

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
tabi canim yeni kullanici veya amatör degiliz

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ama yinede helal olsun sana kardes. ben senin modlarindan yola cikarak kendime cwf yapiyorum kafam dikiliyoo. sen 10 telefona cwf yapiyosun. senin hakkin yenmez. emegin cok büyük. hakkini helal et genede bizle icin ugrasiyosun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ama yinede helal olsun sana kardes. ben senin modlarindan yola cikarak kendime cwf yapiyorum kafam dikiliyoo. sen 10 telefona cwf yapiyosun. senin hakkin yenmez. emegin cok büyük. hakkini helal et genede bizle icin ugrasiyosun

rica ederim. varsa hakkım helal olsun tabikide...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
core kilidini kiriyosun dimi

- - - Eklendi - - -

bak kardes ben telimi pc ye nokia suite modunda bagliyorum. bilgisayarima girip telefon ikonuna tikliyorum. iki hafiza cikiyooo. biri depo gayet normal bi ismi var ama tel hafizasini gösteren isim büyük harfle ve nokaia yaziyor ama bozuk harfler. bu neden dir acep. benim yaptigim cwf de oluyooo. seninkinde yok böyle bi sikinti

Ferzan

Ferzan

Üye
arama butonunuda düzelttim teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arama butonunuda düzelttim teşekkürler
rica ederim güle güle kullan...

- - - Eklendi - - -

core kilidini kiriyosun dimi

- - - Eklendi - - -

bak kardes ben telimi pc ye nokia suite modunda bagliyorum. bilgisayarima girip telefon ikonuna tikliyorum. iki hafiza cikiyooo. biri depo gayet normal bi ismi var ama tel hafizasini gösteren isim büyük harfle ve nokaia yaziyor ama bozuk harfler. bu neden dir acep. benim yaptigim cwf de oluyooo. seninkinde yok böyle bi sikinti
tabikide kırıyorum. core kilidi kırılmasa yazılım yüklediğin an dead olur telefon... hazır sen kurmamışın telefonu şimdi depoyu biçimlendirip hard format at düzelmesi gerek o

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende kiriyorum. format atincada olmuyooo. bak senin cwf ye hard format atmaya gerek yok gayet normal yaziyoo

Üst Alt