7 Gün 5 Soru Yarışması// Yarışma Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
BEN KABUL ETMİYORUM BU SORUYU... EĞER ALFABE NİN 3. harfi dese idin doğru idi f cevabı... ama alfabemizin diyorsun o zaman cevap c olur... bence hatalı ve benim ki doğruı.. alfabe ile alfabemiz arasında fark var

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
(Alfabemiz)'in olarak düşün

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
orada soruda belirtmeliydin bence... yada ayıracaktın simdiki gibi... anlam belirsizliği oluyor...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun şaşırtmacası o zaten yoksa niye bu kadar kolay bir soru sorayım

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ona bakılırsa alfabemizin 3. harfi ne diyorsun iki cevabı var bunun tek bir dogru cevabı yok... cevap heem c hem f... ilk ben verdim o zaman doğru cevabı...

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ona bakılırsa alfabemizin 3. harfi ne diyorsun iki cevabı var bunun tek bir dogru cevabı yok... cevap heem c hem f... ilk ben verdim o zaman doğru cevabı...

uzatma istersen komik oluyosun gercekten

ka_za

ka_za

Üye
BEN KABUL ETMİYORUM BU SORUYU... EĞER ALFABE NİN 3. harfi dese idin doğru idi f cevabı... ama alfabemizin diyorsun o zaman cevap c olur... bence hatalı ve benim ki doğruı.. alfabe ile alfabemiz arasında fark var

Senin bakış açıkla bakarsakda hangi alfabenin latin alfabesi mi arap alfabesi mi tonla alfabe var cevap c de değil ozaman

ka_za

ka_za

Üye
Senin bakış açıkla bakarsakda hangi alfabenin latin alfabesi mi arap alfabesi mi tonla alfabe var cevap c de değil ozaman
Kelime "alfabemizin" de olabilir

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ALFABEMİZ DİYORSUN AMA YANİ BİZİM ALFABEMİZİN... aslında soruda alfabe desen cok daha anlasılır olacaktı.

- - - Eklendi - - -

Kelime "alfabemizin" de olabilir
bende onu diyorum belirtmesi lazımdı ayırarak yoksa hem c hem f oluyor cevap

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Senin o cevabinin dogru olmasi icin Türk Alfabesini 3. harfi nedir diye sormasi gerekirdi

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
tartışmaya gerek yok eğlencesine katılıyoruz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar uzatmaya gerek yok şimdi tartışmayı bırakalım

Metin MF

Metin MF

Üye
Yarışmadan ayrılmak istiyorum ve 1 puanımı da 10baros10'a armağan etmek istiyorum mümkün mü?

• Beğen
Tepkiler: Nedensiz-Sebebsiz
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yarışmadan ayrılmak istiyorum ve 1 puanımı da 10baros10'a armağan etmek istiyorum mümkün mü?

Ayrılabilirsin fakat puanını devredemezsin hem çekilmenin bi amacı yok ki