hakan abi cwwye nfcyi portlayabilirmisin c6 01 e
pm kapalı atamıyorum.googlede arat. Bir ipucu En iyi türkçe çeviri sitesindeevulationın linkini alabilir miyim ?

uygulama gömmeyi düşünmüyorum siz sonradan kurun... Active file dosya yöneticisiyle bul a geçiş yapabilir kapatabilirsin...çarşamba günü gelecek yenide neler değişecek video ve fotoğraf düzenleme programlarını koyar mısın c601 için olacak mı şu anda c6 olanını kullanıyorum ve bunda bul nerede 2 dosyayı kapatmam gerekiyormuş batarya daha çok gitsin diye
Hakan abi kusura bakma pek fazla bilgim yok o dediğin program mı indirip mi yapacağım yoksa cfwde var olan bi şey mi değilse link filan atar mısın ne yapacağım nasıl yapacağım ?
hımm eksik bileşenler vardır o yüzden çalışmıyordur... alternatif video ve foto düzenleyici kullanın yada orijinal udanın içini cfw nin udasına aktarın geri gelir tüm uygulamar...video pro programı var düzenleyici olarak ama 603 te çalışmadı.video ve foto düzenleyici de çalışmıyor.geçenlerde yabancı bi symbian sitesinden cfw indirmiştim orada video pro programı gömülüydü ve çalıştı.demem o ki gömülü olunca çalışıyor da sonradan kurulunca neden çalışmıyor ?bu prolardan birini gömer misin kardeşim.çok yararlı olur.bi çok kişiyi sevindirirsin
hımm eksik bileşenler vardır o yüzden çalışmıyordur... alternatif video ve foto düzenleyici kullanın yada orijinal udanın içini cfw nin udasına aktarın geri gelir tüm uygulamar...
sürpriz yap
udanın içini cooker la mı açıcaz.ayrıca gömemez misin kardeşim bi video edit prosunu sevindir bizlerisürpriz yap
![]()
sen istersin başkası istemez o yüzden yazılımı birazda kendinize göre düzenleyiniz... kolay iş zaten... Nokia cooker ile aç aktar o kadar...
rica ederimtamam hallederim.bilgilendirme için tşkrler
yazilim sifirla, nasil olur? bunu phoneixde nasil yapicaz? refurbish ilemi,yoksa update sofware ilemi?
ooo hacı yeminini bozmuşsunben ana sayfadaki yazılımını yükledim fakat ben yeni güncellemen die yükledim
ve not maxicep iidir ii![]()

Hakan 5800da yaptigin gibi 3-4 tema yukleyebilirmisin kendinden ? Veya tek duvar kagidi degilde 3-5 tane duvar kagidi vermen mumkunmudur boyle olursa daha iyi olur yapabilirmisin?
hakan dostum bu z: içinde sounds un içinde beep.acc ses dosyası var onu silebilirsen eger herkez cağrı kayıt proğramını rahatlıkla kullanabilir bununla bi ilgilene bilirmisin özellikle 701 için istiyorumkolay gelsin şimdiden teşekkürler
kaptan eline sağlık güncelleme zamanı gelmişti heralde c7 kendi kendine reset atmaya başladı son günlerde güncellemeyle düzelir mi ? çok beğenerek kullanıyorum telefona yeniden renk kattın Teşekkürler.
kardeş eline koluna yüreğine sağlık yeni sürümü bekliyemedim az evel yükleme yaptım yazılımın tepkisi çok mükemmel olmuş sana bi sorum olacak senin bu yazılımda yaptığın modlamayı yani private klasörünü komple alıp başka biyazlım için ullanabilirmiyim yoksa sadece 10202be9 modlarınımı kullanabilirim yapmak istediğim orj yazılama senin performans modları eklemek ve bazı yazılım simgelerini widget simgelerini kullanmak ve kendi tarzıma göre widget eklemek varsayılan uygulamaları değiştirmek vs