Mustafa bende mert memnun oldum :ehe
ahmetkartal Üye L-LumieRe' Alıntı: bende m.o neyse ıyı geceler size ben kaçtım. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
L-LumieRe' Alıntı: bende m.o neyse ıyı geceler size ben kaçtım. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Legendary. Üye L-LumieRe' Alıntı: bende m.o neyse ıyı geceler size ben kaçtım. Genişletmek için tıkla ... Oldumu şimdi yeni kaynaştıydık
L-LumieRe' Alıntı: bende m.o neyse ıyı geceler size ben kaçtım. Genişletmek için tıkla ... Oldumu şimdi yeni kaynaştıydık
ahmetkartal Üye mk1326' Alıntı: Bende kaçayım iyi geceler cümleten . Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
L-LumieRe Üye .TremmerT.' Alıntı: Oldumu şimdi yeni kaynaştıydık Genişletmek için tıkla ... sabah 7de kalkcam ıyı geceler.....
.TremmerT.' Alıntı: Oldumu şimdi yeni kaynaştıydık Genişletmek için tıkla ... sabah 7de kalkcam ıyı geceler.....
Legendary. Üye L-LumieRe' Alıntı: sabah 7de kalkcam ıyı geceler..... Genişletmek için tıkla ... Bende İyi geceler
ahmetkartal Üye L-LumieRe' Alıntı: sabah 7de kalkcam ıyı geceler..... Genişletmek için tıkla ... benimde uyku tutmadı yav - - - Eklendi - - - anlat mert gene tek kaldık
L-LumieRe' Alıntı: sabah 7de kalkcam ıyı geceler..... Genişletmek için tıkla ... benimde uyku tutmadı yav - - - Eklendi - - - anlat mert gene tek kaldık
ahmetkartal Üye .TremmerT.' Alıntı: Girdim aslına ya - - - Eklendi - - - Pardın tam tersi oldu aslında Genişletmek için tıkla ... ben ilk sene matamatikten çakmıstım sorumluluk sınavlarına girmek için okula gittim hoca sivilim diye okula sokmadı bu sene vermek zorunda kalmıştım
.TremmerT.' Alıntı: Girdim aslına ya - - - Eklendi - - - Pardın tam tersi oldu aslında Genişletmek için tıkla ... ben ilk sene matamatikten çakmıstım sorumluluk sınavlarına girmek için okula gittim hoca sivilim diye okula sokmadı bu sene vermek zorunda kalmıştım
ahmetkartal Üye .TremmerT.' Alıntı: Benim daha sakat bu yaz vermem lazım okul kapanınca Hocalar el atar ama Genişletmek için tıkla ... geçirirler sorun çıkçağını sannedmiyorum son sene bırakamazlar.
.TremmerT.' Alıntı: Benim daha sakat bu yaz vermem lazım okul kapanınca Hocalar el atar ama Genişletmek için tıkla ... geçirirler sorun çıkçağını sannedmiyorum son sene bırakamazlar.