5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye
hafıza kartı yokki zaten içinde :S

hikmet366

hikmet366

Üye
Hakan Sen Dj Yapıyormuşun :D

Şarkıların çok Güzel

harwired

Üye
Belle 5800 cfwsini 3gün önce attım ve kullanmaya başladgmdan beri beni rahatsız eden konular oldu.( geri kalanı harika eline saqlık) Bunları kolay bir şekilde düzeltme imkanı varmı?

1) şarja takınca yeşil ışık yanıo lüzumsuz gbi
geldi. Sonuçta dolunca batarya kırmızı ışık
yanması imkansz.çünkü doluyken %5 boşalnca
oto tekrar dolmaya başlıo. Yesil isik yanmasnı
kapatma imkanı varmı?

2) lighctrl uygulaması ofwde exprssmuzk
tuşunu, kırmzı, yeşil , beyaz yani tümünü
kapatabiliodun tasaruf için. Cfwde bu uygulama
işe yaramıo çözümü varmı?

3) liste görünümü menüde kafam kadar oluolar düzeltme imkanı varmı?

4) bildirim bekleme sınırsız yanıp sönme beyaz
ışıgı aktif edince , tuş kilitledikten 10sn snra
beyaz ışık kapanıor. Düzektilrmi buda?

5) Tel. Şarjda iken telin sensörü kapalı ve tuşlarda
kitli olsa bile telin sensörünü çevirir gbi sağa
yada sola çevirince. Enerji tasarufu fişi çekildi
dio ve hemen ardından tekrar takıkdı şarj doluo
dio.

ysncsk

Üye
Kardeş yapıyorum herşeyi sırayla telefonun power tuşuna basıyorum fakat açılmıyor yardımcı olursan sevinirim

AntiLopp

AntiLopp

Üye
Abi ben bu fontları indirdim ama içleri boş, yinede resource klasöründe ki Fonts klasörüne attım font değişmedi (yardımcı olabilir misin)
ve bi de bu Fp6 ile Fp5 arasında ne fark var abi?

Şimdiden :tşk:

hikmet366

hikmet366

Üye
Fp5 Eski sürüm Fp6 Yeni Sürüm Yani yeni Günecelleme çıktıgında fp7 fp8 Gibi Devam etcek

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hakan abi şu rompathcer sorununu hala çözemedim dediklerini yaptım en baştan kurdum tertemiz ama yinede sorun devam ediyor.Sende varsa rompatcher paylaşabilirmisin ? Yada pm at lütfen çok lazım :(

- - - Eklendi - - -

Abi rompatcher sorununu çözdüm yüklü olanı kaldırdım ve şu linktekini indirip kurdum yamaları çalıştırdım ve telefonu tekrar başlattım şimdilik bi sorun gözükmüyor ve rompatcher açılıyor .
link :
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-modifikasyon-uygulamalari/galeri-yamalar-rompatcher-plus-v2-2-37-yamalar-295682.html
Rompatcher sorunu olan arkadaşlar bu linktekini kursunlar sorun ortadan kalkıyor .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yapıyorum herşeyi sırayla telefonun power tuşuna basıyorum fakat açılmıyor yardımcı olursan sevinirim
anlatılanları eksiksiz yap bir yerde hata yapıyorsun

- - - Eklendi - - -

Belle 5800 cfwsini 3gün önce attım ve kullanmaya başladgmdan beri beni rahatsız eden konular oldu.( geri kalanı harika eline saqlık) Bunları kolay bir şekilde düzeltme imkanı varmı?

1) şarja takınca yeşil ışık yanıo lüzumsuz gbi
geldi. Sonuçta dolunca batarya kırmızı ışık
yanması imkansz.çünkü doluyken %5 boşalnca
oto tekrar dolmaya başlıo. Yesil isik yanmasnı
kapatma imkanı varmı?

2) lighctrl uygulaması ofwde exprssmuzk
tuşunu, kırmzı, yeşil , beyaz yani tümünü
kapatabiliodun tasaruf için. Cfwde bu uygulama
işe yaramıo çözümü varmı?

3) liste görünümü menüde kafam kadar oluolar düzeltme imkanı varmı?

4) bildirim bekleme sınırsız yanıp sönme beyaz
ışıgı aktif edince , tuş kilitledikten 10sn snra
beyaz ışık kapanıor. Düzektilrmi buda?

5) Tel. Şarjda iken telin sensörü kapalı ve tuşlarda
kitli olsa bile telin sensörünü çevirir gbi sağa
yada sola çevirince. Enerji tasarufu fişi çekildi
dio ve hemen ardından tekrar takıkdı şarj doluo
dio.
1. theodore_chargerlight bu dosyayı temiz porttan çekip cfw ye aktar normala döner... 2. o uygulama c6 portuyla uyumlu değil demekki 3. akn_list_single_hc_apps_pane bu dosyayı temiz porttan çekip aktar cfw ye küçülecektir 4. c6 portunda öyle 5. öyle bir hata yok

- - - Eklendi - - -

tabikide nerde takılı kaldın

- - - Eklendi - - -
Ya belki komik gelecek ama ben telefona yükledim ve desteklenmeyen içerik dedi. Yani en baştan yapamadım :/

jaf ile flaşhlıycaksın ana sayfada anlatım var

- - - Eklendi - - -

Abi ben bu fontları indirdim ama içleri boş, yinede resource klasöründe ki Fonts klasörüne attım font değişmedi (yardımcı olabilir misin)
ve bi de bu Fp6 ile Fp5 arasında ne fark var abi?

Şimdiden :tşk:

virüs programın engelliyor herhalde fontlarda bir şey yok
- - - Eklendi - - -

Hakan abi şu rompathcer sorununu hala çözemedim dediklerini yaptım en baştan kurdum tertemiz ama yinede sorun devam ediyor.Sende varsa rompatcher paylaşabilirmisin ? Yada pm at lütfen çok lazım :(

- - - Eklendi - - -

Abi rompatcher sorununu çözdüm yüklü olanı kaldırdım ve şu linktekini indirip kurdum yamaları çalıştırdım ve telefonu tekrar başlattım şimdilik bi sorun gözükmüyor ve rompatcher açılıyor .
link :
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-modifikasyon-uygulamalari/galeri-yamalar-rompatcher-plus-v2-2-37-yamalar-295682.html
Rompatcher sorunu olan arkadaşlar bu linktekini kursunlar sorun ortadan kalkıyor .

tamam kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Joker
ozanazy

ozanazy

Üye
Yakın zamanda FP7 falan çıkacak mı yoksa beklemeden bunu kuralım mı?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Yakın zamanda FP7 falan çıkacak mı yoksa beklemeden bunu kuralım mı?
yakın zamanda bir güncelleme yok kardeşim bunu kur hatasızdır zaten bence bi güncellemeye gerek yok hakan abide öyle düşünüyo sanırım :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet. daha güncelleme yoktur...

• Beğen
Tepkiler: Joker
ozanazy

ozanazy

Üye
yakın zamanda bir güncelleme yok kardeşim bunu kur hatasızdır zaten bence bi güncellemeye gerek yok hakan abide öyle düşünüyo sanırım :oke:
Öyle de adam tam bu son dedikten sonra yenisini yapıyo. bunu çıkaralı da çok olmuş belki yenisi ile ilgili bir çalışması vardır diye.

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Öyle de adam tam bu son dedikten sonra yenisini yapıyo. bunu çıkaralı da çok olmuş belki yenisi ile ilgili bir çalışması vardır diye.

bende sordum hakan abiye aynısını güncelleme düşünmüyorum dedi o yüzden bekleme yani
:oke:

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan mayis hazirana doru güncelleme cıkarir belki

Üst Alt