Daha1 aylik 23 ay kvk garantili galaxy s3 daha temizi sitede yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyunusx666

Üye
    Konu Sahibi
Daha1 aylik 23 ay kvk garantili galaxy s3 daha temizi sitede yok
buradan çok pahalı diyen arkadaşlara sesleniyorum telefon satılmıştır alan arkadaşda gayet beğenerek aldı bu arada benimde hatam var telefon telpa garantiliydi ben iş yoğunluğundan dolayı yanlışlıkla kvk yazdım bu benim hatam bundan dolayı özür dilerim​

frknkyhn

frknkyhn

Üye
1350 mi?????????

osicik

Üye
kardeş sıfırı daha ucuz ...!!!!!

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
kardeş sıfırı daha ucuz ...!!!!!

adam kvk garantili diyor ithalatçı garantisi demiyor. ithalatçı garantili 1000 tlyede bulursun. ama iki gün sonra o niye çalışmıyor bu niye çalışmıyor diye forumda yardım istersin. garanti benim için çok önemli fiyat çok az daha düşerse mesela 1250 falan iyidir..!!

osicik

Üye
adam kvk garantili diyor ithalatçı garantisi demiyor. ithalatçı garantili 1000 tlyede bulursun. ama iki gün sonra o niye çalışmıyor bu niye çalışmıyor diye forumda yardım istersin. garanti benim için çok önemli fiyat çok az daha düşerse mesela 1250 falan iyidir..!!
al o zaman bulmuşsun kvk garantili daha ne istiyorsun.....

xyunusx666

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fiyatı 1300 e indirdim

sunqer

Üye
Ya bırak kardesim ithalatçı garanti şöyle oLur böyLe oLuru ikiside aynı fabrikadan çıkmıyormu çıkıyor eee mevZu ne sen kvk yı yollarsn KvK ya sana geri gönDerirLer kuLLanıcı hatası zaaaaaa :D k.b kardeşim ama benim kvk ya verecek param yoh ;)

osicik

Üye
paralel ithalat cihaz değil o satılan nette hergüdüğün fiyatada inanma dostum 299 lirayada s3 var :ehe
çok beğendiysen sen al o zaman bak yerli kvklı ne güzel ben telden anlamıyorum 299 luk olandan alacam.....

- - - Eklendi - - -

millet ne garip çözemedim gitti herkes kendini kurt başkasını zannediyor heralde merak etme norm_gkhan kardeş herkesin kendine kadar aklı var....

xyunusx666

Üye
    Konu Sahibi
buradan çok pahalı diyen arkadaşlara sesleniyorum telefon satılmıştır alan arkadaşda gayet beğenerek aldı bu arada benimde hatam var telefon telpa garantiliydi ben iş yoğunluğundan dolayı yanlışlıkla kvk yazdım bu benim hatam bundan dolayı özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt