Abi o uygulamalar dün güncellendi, ben paylaşmıştım konuda. Güncelleme herkese aynı anda düşmüyor bilgin olsun.
bu daha yeni düştü.yeni güncelleme yani.hemen çakın diye.orayıda söylediğin ii oldu.

Büyük ihtimalle değilnokianın çıksrdğı batarya mı bu
Güle güle kullan.Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi
Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi

Teşekkür ederimGüle güle kullan.Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi

Teşekkür ederim abi inşallahArkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi
İyi günlerde, kazasız belasız hasarsız kullanman dileğiyle...
Hoşgeldin...

teşekkür ederimArkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi
hayırlı olsun

Dayanamadım valla abi.Teşekkür ederimArkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi
Sonunda dayanamayıp aldınız mı?
Hayırlı olsun![]()

Aynen öyle.Şu an alışmaya çalışıyorum ama telefon uçuyor vallaBu telefonlara nasıl dayanılır Arda ?
820 Yellow
cihaz modeli ve rengi de belirtirseniz iyi olur![]()
820 Yellow