5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

alicos

Üye
arkadasım slm, kamera 4 sessiz eyvallah,
bir sorum var, subat guncellemesinde skype uygulaması ovi magazasında uyumlu gorunuyordu, bu mart guncellemesi uyumlu gorunmuyor, bunun nedenini biliyormusun.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım slm, kamera 4 sessiz eyvallah,
bir sorum var, subat guncellemesinde skype uygulaması ovi magazasında uyumlu gorunuyordu, bu mart guncellemesi uyumlu gorunmuyor, bunun nedenini biliyormusun.

yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi?

brhn34

brhn34

Üye
sarj olayı nasıl windows phone sarj tutmuyordu günde 2 kez şarja takmak ölüm

codblackops2

codblackops2

Üye
sarj bakimindan basarili buldum cfwyi :) bu gorsellige gore baya iyi gidiyor.. yalniz rompatcheri yukledim font degistirdim.bir daha degustirmek istedim rompatchera girmedi.. yeniden yukledim rompatcheri gene acilmadi :hmmm

brhn34

brhn34

Üye
şarj yaklaşık whatsapp ve internet kullanmayla kaç gün gider yukledikten sonra iki saatte bir takmıyalım sarja

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sarj bakimindan basarili buldum cfwyi :) bu gorsellige gore baya iyi gidiyor.. yalniz rompatcheri yukledim font degistirdim.bir daha degustirmek istedim rompatchera girmedi.. yeniden yukledim rompatcheri gene acilmadi :hmmm

bilgi için teşekkürler. evet bu görsellikte şarj çok güzel gidiyor. sistemde bir hata oluşmuştur.. en iyisi baştan kur temiz sistemle kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

şarj yaklaşık whatsapp ve internet kullanmayla kaç gün gider yukledikten sonra iki saatte bir takmıyalım sarja
whats app devamlı internete bağlı olduğuy için ve internet çok şarj yediği için normaldir kardeşim...

MertArslaner

Üye

bilgi için teşekkürler. evet bu görsellikte şarj çok güzel gidiyor. sistemde bir hata oluşmuştur.. en iyisi baştan kur temiz sistemle kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

whats app devamlı internete bağlı olduğuy için ve internet çok şarj yediği için normaldir kardeşim...

hocam size teamviewer i nereden vereyim ?

alicos

Üye
gecen aralık guncellemesinde format attım. ovi magazada aramada cıkmıyor, ovi sistemi sanırım cep uyumlu değilse aramada cıkmıyor.

Aramada skype,ı bulan var mı son guncelle yapan (genel soruyorum)?

Not:benim cihaz x6 opera mini bilgileri gidecek diye.

V1TR10L

Üye
Bu cfw de radyo yok dimi yani bende çalışmıyor ama çıkarılanlar listesinde de yok bende mi bi sorun var acaba?

alicos

Üye
Bu cfw de radyo yok dimi yani bende çalışmıyor ama çıkarılanlar listesinde de yok bende mi bi sorun var acaba?

ana menude muzik in icınde rds li radyo var, kulaklık istiyor, bir sorun yok gibi.

- - - Eklendi - - -

dostum ovi magazada internetin varsa skype ararmısın buluyo mu sistem

V1TR10L

Üye
ana menude muzik in icınde rds li radyo var, kulaklık istiyor, bir sorun yok gibi.

- - - Eklendi - - -

dostum ovi magazada internetin varsa skype ararmısın buluyo mu sistem

işte bende çalışmıyor bi sorun var galiba bende
baktım buluyor skype yi bende

Joker

Joker

Emekli Yönetici
hakan abi aynı sorun bendede var rompatcher açılmıyor :hmmm

Üst Alt