Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evolsa dönücem galba yine önizlemeler çok güzel telefon bu aralar çok flash gördü :) phoenixle iç içeyim :)

korkma bir şey olmaz... günde ben kaçkez flaşhlıyorum hesaplayamıyorum... :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:D senin işin zor telefon flash görmekten bıkmıştır :) kolay gelsın beklıyorum yeni evolsu :)
evolsa güncelleme getirince çekilicem bi kenara artık. Nokia yeni güncelleme yayınlamadan bende yeni güncelleme uzun bir ara düşünmüyorum. modlar çok birikirse anca yayınlarım... telefonları flaşhlamaktan kullanamıyorum :)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
iste bu 10 numara olcak, ben de kesin evolsa donerim, zaten sozlugu asiri kullanan birisiyim evulationda olmayinca moralim bozulmustu baya ama evolsa gelecek bu guncelleme 10 numara duruyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye
abi cwwni yuklemek istyorumda bunda my nokia kullanma kılavuzu hakkında onları bna atarsan cok iyi olur

Scuderia.

Scuderia.

Üye

evolsa güncelleme getirince çekilicem bi kenara artık. Nokia yeni güncelleme yayınlamadan bende yeni güncelleme uzun bir ara düşünmüyorum. modlar çok birikirse anca yayınlarım... telefonları flaşhlamaktan kullanamıyorum :)
Sende haklısın valla kaç tane telefon var hep uğraşmak gerekiyor sende destegini tamamen çekme bari :)

Anil-D

Anil-D

Üye
lnk ne zaman glcek ayrıca abi udadaki bir kac uygulama koysan lnk olarak yuklemek istyn var yok

- - - Eklendi - - -

cww de

Scuderia.

Scuderia.

Üye
lnk ne zaman glcek ayrıca abi udadaki bir kac uygulama koysan lnk olarak yuklemek istyn var yok

- - - Eklendi - - -

cww de
13 Mart yazıyor başlıkta o tarihte paylaşılacaktır Evolsun güncellemesi şuanki evolslar ilk sayfada var zaten

Anil-D

Anil-D

Üye
blym zaten kullanym

Anil-D

Anil-D

Üye
abi sabırsızlıkla bekliyorum lnki

- - - Eklendi - - -

ben suanki evolsu cwwsnden memnunum keske dgstrmsydn

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
achambo

achambo

Üye
abi bu nasıl olcak yine değiştiririm belki cfw yi:D

voljtrann

voljtrann

Üye
elinize saglık su anki cfw yi yukledim guzele benziyor kullanım bakalım olumlu olumsuz ozelliklerini yazarım

sLeepLe

sLeepLe

Üye
1. nesil cihazlar demişsinde e6 yok o cihazlar arasında e6 içinde bi evols çıkarır mısın? forumda e6 kullananlarda var ve evolsun arayüzü falan çok güzel. Çıkarırsan eğer cihazıma yüklemek istiyorumda

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye

ben buraya kadar geldim ama ne yapacağımı bilmiyorum şimdi yardım edebilir misiniz?:agla2:

fsfsddased

Üye
abi sen bu işte kralsın :alkishaftasonuna yetiştir 700 :aha:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ben buraya kadar geldim ama ne yapacağımı bilmiyorum şimdi yardım edebilir misiniz?:agla2:

burada anlattım bakıp yap kardeşim

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/phoenix-2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

- - - Eklendi - - -

abi sen bu işte kralsın :alkishaftasonuna yetiştir 700 :aha:

tarih belli kardeşim

- - - Eklendi - - -

1. nesil cihazlar demişsinde e6 yok o cihazlar arasında e6 içinde bi evols çıkarır mısın? forumda e6 kullananlarda var ve evolsun arayüzü falan çok güzel. Çıkarırsan eğer cihazıma yüklemek istiyorumda

e6 ekran çözünürlüğü farklı olduğu için tester lazım bana yapmam için

- - - Eklendi - - -

elinize saglık su anki cfw yi yukledim guzele benziyor kullanım bakalım olumlu olumsuz ozelliklerini yazarım

teşekkürler güle güle kullan

Üst Alt