Fennec Qml - IPCLiteAPI

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
eywalla

Seglopsi

Seglopsi

Üye
cikali daha 20 dakika olmadi. qmlmozbrowser 0.1.1

CODeRUS calisiyor :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Acaba önceki sürümü silmek gerekir mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];5866318' Alıntı:
Acaba önceki sürümü silmek gerekir mi?

silip kursak daha iyi olur. setupda problem vardi hem onun.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
settings'e birkac ozellik eklenmis, flash destegi halen mevcut degil. ikonu degismis eklenenler bunlar. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
settings'e birkac ozellik eklenmis, flash destegi halen mevcut degil. ikonu degismis eklenenler bunlar. :)

Aynen öyle yalnız settings'te ki renk seçeneklerini çözemedim ne ki acep?

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
beğenmedim bunu scroll çok sıkıntılı. biraz daha güncellenmesini bekleyelim.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];5866603' Alıntı:

Aynen öyle yalnız settings'te ki renk seçeneklerini çözemedim ne ki acep?

bende cozemedim. serdarin dedigi gibi biraz sorunlu tam olmamis bu surum. ama sifirdan buraya geldigine gore, devami illaki gelecektir.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ben fennec qml'den buna neden geçti onu anlamadım saçma sapan bir iş yaptılar.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben fennec qml'den buna neden geçti onu anlamadım saçma sapan bir iş yaptılar.

vardir bir bildigi. neticede nokia telefonlara can veren gelistirici. symbian60v3'den, meego'ya kadar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bekleyip görelim

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

vardir bir bildigi. neticede nokia telefonlara can veren gelistirici. symbian60v3'den, meego'ya kadar.

hakkaten adamın modlarını az kullanmadık. :D symbian kapalı kaynak olmasaydı en sağlam geliştiricilerinden biri olurdu ama bir yol olmayacağını anladı ki maemo org'a geçti.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hakkaten adamın modlarını az kullanmadık. :D symbian kapalı kaynak olmasaydı en sağlam geliştiricilerinden biri olurdu ama bir yol olmayacağını anladı ki maemo org'a geçti.

en onemlisi halen meego/maemo'da devam ediyor. zaten sayili kalan kisilerden. bi e-yes var, bi coderus baska kim kaldi ki? :/

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

en onemlisi halen meego/maemo'da devam ediyor. zaten sayili kalan kisilerden. bi e-yes var, bi coderus baska kim kaldi ki? :/

var var. cihazındaki uygulamaları yapan kişilerin hepsinin topluluğa katkısı var. :) olayı sadece modlama olarak düşünme yani.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
var var. cihazındaki uygulamaları yapan kişilerin hepsinin topluluğa katkısı var. :) olayı sadece modlama olarak düşünme yani.

ne bileyim ofis programi ve tam destekli internet tarayicisi haric eksigimiz yok :) isi bilen kisiler ofis sorununu easydebian'la halletsede son kullanicilar sorun yasamakta. zaten oyun icin alan ister nitdroid yuklesin (en iyi cozumdur), isterse de almasin mantigindayim.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

ne bileyim ofis programi ve tam destekli internet tarayicisi haric eksigimiz yok :) isi bilen kisiler ofis sorununu easydebian'la halletsede son kullanicilar sorun yasamakta. zaten oyun icin alan ister nitdroid yuklesin (en iyi cozumdur), isterse de almasin mantigindayim.
aynen öyle. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Senide geliştirici olarak atayalım Serdar olmaz mı?en azından aynı dili konuşuyoruz anlaşırız :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bu sabah qmlmozbrowser'in güncellemesi geldi bana, bu yeni mi yoksa eskimi acaba v0.1.1

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5866857' Alıntı:

Senide geliştirici olarak atayalım Serdar olmaz mı?en azından aynı dili konuşuyoruz anlaşırız :)

abi benden geliştirici olmaz çok tembelim yazılım ddili öğrenmek için :D