[ENGİN];5866318' Alıntı:Acaba önceki sürümü silmek gerekir mi?
silip kursak daha iyi olur. setupda problem vardi hem onun.
settings'e birkac ozellik eklenmis, flash destegi halen mevcut degil. ikonu degismis eklenenler bunlar.![]()
[ENGİN];5866603' Alıntı:
Aynen öyle yalnız settings'te ki renk seçeneklerini çözemedim ne ki acep?
ben fennec qml'den buna neden geçti onu anlamadım saçma sapan bir iş yaptılar.
vardir bir bildigi. neticede nokia telefonlara can veren gelistirici. symbian60v3'den, meego'ya kadar.
symbian kapalı kaynak olmasaydı en sağlam geliştiricilerinden biri olurdu ama bir yol olmayacağını anladı ki maemo org'a geçti.hakkaten adamın modlarını az kullanmadık.symbian kapalı kaynak olmasaydı en sağlam geliştiricilerinden biri olurdu ama bir yol olmayacağını anladı ki maemo org'a geçti.
en onemlisi halen meego/maemo'da devam ediyor. zaten sayili kalan kisilerden. bi e-yes var, bi coderus baska kim kaldi ki? :/
olayı sadece modlama olarak düşünme yani.var var. cihazındaki uygulamaları yapan kişilerin hepsinin topluluğa katkısı var.olayı sadece modlama olarak düşünme yani.
isi bilen kisiler ofis sorununu easydebian'la halletsede son kullanicilar sorun yasamakta. zaten oyun icin alan ister nitdroid yuklesin (en iyi cozumdur), isterse de almasin mantigindayim.aynen öyle.
ne bileyim ofis programi ve tam destekli internet tarayicisi haric eksigimiz yokisi bilen kisiler ofis sorununu easydebian'la halletsede son kullanicilar sorun yasamakta. zaten oyun icin alan ister nitdroid yuklesin (en iyi cozumdur), isterse de almasin mantigindayim.

var var. cihazındaki uygulamaları yapan kişilerin hepsinin topluluğa katkısı var.olayı sadece modlama olarak düşünme yani.

[ENGİN];5866857' Alıntı:
Senide geliştirici olarak atayalım Serdar olmaz mı?en azından aynı dili konuşuyoruz anlaşırız![]()